bursada 4 boyutlu ultrason

vallhi aklıma ne foto geldi ne cd orda mühim olan bebeğimizn sağlıklı çıkmasıydı fotoyu zaten drum süğrekli veriyordu
bir sorun olmaması sonucu orda merak edilen
allaha şükür oğlum 3 aylık hiç bir sorunumuz yok sağlıklı demekki 120 tl ye değmiş
ama her dr bunu şart koşmuyor sana bırakıyor eğer tarama testlerinde anormallik varsa istiyor drlar genelşde muhakak çektirin diyor
bebeğin gelişiminde sorun yoksa saat gibi işliyorsa bebeğin gelişimi gerek görmeyedebilirsiniz drunuzda ısrarcı değilse

cnm meraba takibinde jimerdemı oluyor eğer ordaysa tahlil fiyatları konusunda bilgin varsa yazarmısın cnm opuyorumnanaktan
vallhi 3 ay oldu doğum yaplı fiyatlar değişmiştir kana almıyorlardı tam idrara 15 alıyorlardı 2 li taramaya almamışlardı
3 lü tarama 60 tl idi
sonra aklıma başka gelmiyor ama 2010 da nasıldır fiyatlar bilgim yok

muayene sağlık güvencen varsa 50 tl.
normal 1250, sezeryan 1750; epidüral istersen 250 ekleyeceksin.
açlık kan şekeri 7 tl.
2li 3lü test te yaptırdım ama tam fiyat hatırlayamıyorum.
fiyatlar pek de uygun değil. jimer bu konuda pek affetmiyor, iyi para alıyor.
yine de öyle bir hastane için değer diyosun, gidiyosun....

vallhi 3 li tarama kızılayda 45 jimerde 60 dı bence gayet uygun medikalde 140 civarı demişti arkadaşım

vallhi 3 ay oldu doğum yaplı fiyatlar değişmiştir kana almıyorlardı tam idrara 15 alıyorlardı 2 li taramaya almamışlardı
3 lü tarama 60 tl idi
sonra aklıma başka gelmiyor ama 2010 da nasıldır fiyatlar bilgim yok

teşekkür ederim cnm fiyatlar cok uçuk değil sevindim bu duruma opuyorumnanaktan
bazı seylerde para almamalarına sasırdım ama güzel tabiki bizler açısından

muayene sağlık güvencen varsa 50 tl.
normal 1250, sezeryan 1750; epidüral istersen 250 ekleyeceksin.
açlık kan şekeri 7 tl.
2li 3lü test te yaptırdım ama tam fiyat hatırlayamıyorum.
fiyatlar pek de uygun değil. jimer bu konuda pek affetmiyor, iyi para alıyor.
yine de öyle bir hastane için değer diyosun, gidiyosun....

teşekkür ederim cnm cevap için opuyorumnanaktan özel yere gidince insan tereddüt edıyor ne para istıyeceklerını bılmemek korkutuyo bazen ama fiyatlar bukadarsa ıyı yınede tarama testlerının fıyatlarını yuksek duymustum cunku birde hastaneyi aradıgımızda keske bır butce verebılseler yetkılerının olmadıgını soyluyorlar :oklava:

kızlar bugün jimere gittim Feyza Bayram ilgilendi çok iyi bir doktor..Emekli sandığı olduğum için 50 ytl ödedim ultrasonla baktı ve keseyi gördük bebeğin boyu ölçülemediği için kesin bir şey söylemedi ama 4-5 haftalık gibi dedi 15 gün sonra tekrar gidip kalp atışlarını dinlycz...bunları söylememin nedeni sadece 50 tl ye çok rahat ve huzurlu bir muayeneden geçmiş olmam :)

jimerde cd ya da foto veriyorlar mı. bebeği incelemeleri ne kadar sürüyor peki? değiyor mu 120tl ye... ben kararsızım da.

merhaba.yanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum.bebeğinizde tarama testleri riskli çıktığı için mi 4 boyutlu ultrasona girdiniz?

sanırım yanlış bir kullanıcıya soru sordum.kusura bakmayın ne olur.merak ettiğim 4 boyutlu ultrasonda down sendromuna ait bulgular görülebiliyor mu.

Back
X