Aşılama Bursa'da aşılama için doktor tavsiyesi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gulcann16

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
378
435
303
35
Bursa
Merhaba arkadaşlar ;

4 yıllık evliliyiz,eşimdeki sorun sebebiyle bebeğimiz olmuyor ne yazıkki..şimdi de bir kez de olsa aşılama denemek istiyoruz..
Bursa'da bu konuda tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı ??

medicana da müzeyyen hanım var,bir arkadaşım onu tavsiye etti.. bir de osman Develioğlu var art de ,adet olayım ikisinden birine gidicem..benim için önemli olan erkek infetilitesinde başarılı bir doktor da olması..yani hala çok kafam karışık :)

medicana da müzeyyen hanım var,bir arkadaşım onu tavsiye etti.. bir de osman Develioğlu var art de ,adet olayım ikisinden birine gidicem..benim için önemli olan erkek infetilitesinde başarılı bir doktor da olması..yani hala çok kafam karışık :)

Osman Bey’e gitmeyi düşünüyordum ben de ama sonradan vazgeçtim canım. Sperm değerleri düşükse yapamam deyip yolluyormuş hastaları. Benim eşimde bir problem yok ama bu tarza sahip bir doktorla da görüşmek istemedim açıkcası. Pembe mavi de Nevin Hanım var sanırım ona yaptırıcam. Çoğu kişi memnun kalmış Nevin Hanımdan.

Osman Bey’e gitmeyi düşünüyordum ben de ama sonradan vazgeçtim canım. Sperm değerleri düşükse yapamam deyip yolluyormuş hastaları. Benim eşimde bir problem yok ama bu tarza sahip bir doktorla da görüşmek istemedim açıkcası. Pembe mavi de Nevin Hanım var sanırım ona yaptırıcam. Çoğu kişi memnun kalmış Nevin Hanımdan.
Nevin Hanım ı ben de duydum,Osman hoca da iyice saçmalamış yapamam ne demek zaten olsa kimse ona gitmez boşuna..hay Allah ım ne günlere kaldık..acaba erkekte sorun olunca nasıl başarı oranı nevin hanım ın bilgin var mı

Nevin Hanım ı ben de duydum,Osman hoca da iyice saçmalamış yapamam ne demek zaten olsa kimse ona gitmez boşuna..hay Allah ım ne günlere kaldık..acaba erkekte sorun olunca nasıl başarı oranı nevin hanım ın bilgin var mı
Kızlar osman develioğlu bana dedi. Hatta sperm testinide orda yaptırmıştık ztn çok kapsamlı bir test yapmamıslardı. Aşılama yaptırıcaktım olmusken konusunda iyi bir doktor yapsın dedim. Sonuçlara baktı ve muayene etti sonra da yatak odası yüzde 2 ihtimal aşılama yüzde 3 dedi ileri hareket yüzde 40 olmadan yapmam dedi. Ve 500 tl aldı. Madem yapmıyorsun muayene etme dimi ? Ben mş yanlış düşünüyorum. Sonrasındam bir kaç doktor aşılama deneyelim ister deedi içimde burukluk olup kesin tutmaz diye ümidimi yitirip cesaret edemedim. Esentepe 1000 tl demişti ilaçlar hariç osman bey 2000 demişti.

Kızlar osman develioğlu bana dedi. Hatta sperm testinide orda yaptırmıştık ztn çok kapsamlı bir test yapmamıslardı. Aşılama yaptırıcaktım olmusken konusunda iyi bir doktor yapsın dedim. Sonuçlara baktı ve muayene etti sonra da yatak odası yüzde 2 ihtimal aşılama yüzde 3 dedi ileri hareket yüzde 40 olmadan yapmam dedi. Ve 500 tl aldı. Madem yapmıyorsun muayene etme dimi ? Ben mş yanlış düşünüyorum. Sonrasındam bir kaç doktor aşılama deneyelim ister deedi içimde burukluk olup kesin tutmaz diye ümidimi yitirip cesaret edemedim. Esentepe 1000 tl demişti ilaçlar hariç osman bey 2000 demişti.[/
Kızlar osman develioğlu bana dedi. Hatta sperm testinide orda yaptırmıştık ztn çok kapsamlı bir test yapmamıslardı. Aşılama yaptırıcaktım olmusken konusunda iyi bir doktor yapsın dedim. Sonuçlara baktı ve muayene etti sonra da yatak odası yüzde 2 ihtimal aşılama yüzde 3 dedi ileri hareket yüzde 40 olmadan yapmam dedi. Ve 500 tl aldı. Madem yapmıyorsun muayene etme dimi ? Ben mş yanlış düşünüyorum. Sonrasındam bir kaç doktor aşılama deneyelim ister deedi içimde burukluk olup kesin tutmaz diye ümidimi yitirip cesaret edemedim. Esentepe 1000 tl demişti ilaçlar hariç osman bey 2000 demişti.
Sen yanlış düşünmüyorsun canım haklısın. Madem yapmıyorsun o zaman niye muayene ediyorsun. Hepsinin derdi para olmuş resmen. Ben senin yerinde olsam yine de denerdim canım aşılamayı. Çünkü aşılamada spermler yıkanıyor ve hız baya bir artıyor. Hem Allahtan ümit kesilmez. Belki sizin de aşılamadadır nasibiniz. Hiç canını sıkma morelini yüksek tut. Olmaz diye bir şey yoktur unutma.

Bende yıkandıgı ıcın hızlanıyor diye istemşştim sonra dedım koca profesör benden iyi mi bilcek.

resmen ticarete döktüler işi yazık günah ya..insanların umutlarını kırmaya ne gerek var ? zaten Osman hoca ile ilgili kiminle konuşsam bu ara iyice kendini şaşırdırğını söylüyorlar..bir tanıdığımz geç evlendi,40 yaşında filan ,senin dediğin gibi muayene de etmiş,bu yaştan sonra çocuğu ne yapcan hem olmaz senin boşuna paranı alırım demiş..insanlar nasıl üzüldüler,sonra farklı bi yerde tüp bebek denediler hem de ikiz tuttu..
bu yüzden hiç ona kulak asıp da moralini bozma,belki nasibimiz aşılamadadır bilemeyiz ben de bir kez olsun denemek istiyırum..benim arkadaşımın 2,5 yıl olmadı,aşılama yaptırdı tutmadı ertesi ay kendiliğinden kaldı..bu işler nasip kısmet..

resmen ticarete döktüler işi yazık günah ya..insanların umutlarını kırmaya ne gerek var ? zaten Osman hoca ile ilgili kiminle konuşsam bu ara iyice kendini şaşırdırğını söylüyorlar..bir tanıdığımz geç evlendi,40 yaşında filan ,senin dediğin gibi muayene de etmiş,bu yaştan sonra çocuğu ne yapcan hem olmaz senin boşuna paranı alırım demiş..insanlar nasıl üzüldüler,sonra farklı bi yerde tüp bebek denediler hem de ikiz tuttu..
bu yüzden hiç ona kulak asıp da moralini bozma,belki nasibimiz aşılamadadır bilemeyiz ben de bir kez olsun denemek istiyırum..benim arkadaşımın 2,5 yıl olmadı,aşılama yaptırdı tutmadı ertesi ay kendiliğinden kaldı..bu işler nasip kısmet..
Haklısın canım denemekte yarar var. Biz ztn hassas oldugumuz için onlara gidiyoruz ama malesef ki daha çok zorlaştırıyorlar.

Arkadaslar bende gecen yıl Osman Develioğlunda yaptırmıştım aşılama tutmadı 2 ay sonra kendiliğinden tuttu 3 yıl sonra ama oda 8 haftalıkken düştü malesef 1 yıl ara verdim pkoyum bende ve troid var bi arkadasımın tavsiyesi üzerine Natal klinikte dr. Ahmet Yılmaz beye gittim Osman hocadan daha farklı bir yöntem izleyip yumurtlama için iğne tedavisi uyguladı 6 yumurta gelişti aşılamamı yaptı suan sonuc bekliyorum kesinlkle tavsiye ederim doktordan cok arkadas gibi bizim gibi kişilerin böyle doktorlara ihtiyacı var muayene 180 asılama 750 tl ödedik Osman hocada 3000 tl bulmuştu gecen yıl 2017 de

Methaba doktor aşılama içün bulabıldınız mi

Back
X