- Konu Sahibi Midebulantisi
-
2. Aşılamamı yaptircam ama doktor arıyorum asilama yaptırıp ta hamile kalanlardan doktor tavsiyesine ihtiyacım var..
İstiyorum tabi ki cAnim sagol ilgin için. Aşılaman da hayırlı olsun inşallah tutar
canım Aynur ŞENDEMİR (Umi Plazada)
Teşekkürler cAnim nasil ilgili bı doktor mü? İlk aşılaman mı?
Ah cAnim ya Bursa'da değilmiş Pazartesi geliyormuş benim de adetimin 3. Gunu yarın ve yarın Jale Gurluler de randevum var asilama için goruscem ama olmadı pazartesi Aynur hanım dan da randevu alcam ona da bı gitcem. Hayırlısı artık , Allah nasip etmedikte olmaz biliyorum ama ben elimden geleni yapayım da takdir Allah'ın. Sen gelişmelerinden haber ver olur mu? Benim ilk aşılamam da kasik ağrım cok oldu şişkinlik oldu gogus şişti, ve sonunda kan testinden bı sonraki gun adet gördüm. İnsan asilama olunca olcak gibi hissediyor, kendimi tam anlamıyla hamile gibi hissettim ama olmayınca da bı o kadar hayal kırıklığı.. Hadi senin ki nese de kocanin hayal kırıklığı cok fena oluyor. Allah herkesin yardımcısı olsun, isteyen herkese versin inşallah..
Valla haklisin simdi cok kararsız kaldım içimden hiç gitmek te gelmiyor açıkcası. Bu ay beklesem bir daha ki ay mı aşılamaya tekrar başlasam acaba diye düşünmeye başladım. Bem pzts Aynur hanımla görüşeyim bı on görüşme yapayim. Bir daha ki ay onunla baslarım kısmetse.. Jale hanım a gitmeden soğudum:)) senin nasil gidiyor canim kasik ağrın oldumu? Ne zaman test istedi doktor ? Allahım inşallah nasip eder arkadasım, bı daha bı daha bu işlemler cok zor
Bı de sen rahim filmi çektirdin mı cAnim, ben çektirmek isiyorum Aynur hanım çekiyor mı acaba bı bilgin var mı?
İğne cok sisiriyor ya benim karnım hala sis!!! Sen klomen ve Ovitrelle ikilisini mı kullandın:) yoksa başka ilacmi?
i8 bben çekinmedim canım ama çektirtiyor canım.bende rahim filmini sordum.gerek yok demişti.o yüzden yaptırmadık. rahim yolunun tıkalı olmasının belirtileri var demişti. o belirtiler sende olsaydı çekinirdik ama gerek yok dedi canım. bide bu dr. un en güzel yanı seni gereksiz hiç bişeyle uğraştırmıyor. tek hedefi kısa yoldan hamileliğe ulaştırmak.)
i8 b
Tam aradığım doktor desene :)) bı ay beklemeye deger :) senin problem ne cAnim sende mı esindemi?
ewt canım ben ilk ay 10 mg klomenle başladık yetmedi. 2. ay ise 150 mg klomenle başladık yeterli geldi. ve tabisi ovitrelle vurundum canım.ama benim bu belirtiler çatlatma iğnesiyle ilgili sanırım. sen daha önce kime gidiyordun canım??
ben pko luyum canım :-(((((((((((( eşimde varikosel :-((((((((((((( senin problemin ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?