Aşılama Bursa'da asilama yaptıranlar yardımınıza ihtiyacım var

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben 3 ay klomen ictim son kullandığımda Ovitrelle vurundum, aşılamam yapıldı. Prof tufan bilgin e gittim ben cAnim, ama benim yumurtam çatladı mı çatladımi diye kontrol etmeden bana asilama yaptı , ona güvenim gitti bilmiyorum iyi doktor ama bir daha tercih etmem. Ben gonal f kullanmak istiyorum aslında o iimis, bı de rahim filmi çekindikten sonra hamile kalmak kolaylaşıyor siye okumuştum. O da bı etki oldu rahim filmi çektirmek istememde:)) ilk asilama da cok yüksek dozaj vermiyor doktorlar sanırım ama aslında verilse belki tutar yanlış mı düşünüyorum:)

sen geçmişi anlatırsın canım yeterli gelmediğini söylersin pazartesi aynur hanıma gittiğinde rahim filminide sor canım. çekinmek istediğini dile getir. çektirme demez herhalde. ewt canım gonal f in daha etkili olduğunu çok okudum ama birebir şahit olmadım.

Bana pko demedi doktor pkoya benzerlik gösteriyormuşum yumurta tembelliği varmış benim eşimde varikosel:( sperm yıkama da hareketlilik %51 olmuştu asilamada pek umutlanmistim ama kısmet :( sizin ne kadar arttı?

bizim yıkandıktan sonra 92 milyon olmuş ben uyumuştum. aşılmadan sonra eşime söylemiş. hemen hemen aynı durumdayız yani arkadaşım.aşılaman nerede oldu canım??

sen geçmişi anlatırsın canım yeterli gelmediğini söylersin pazartesi aynur hanıma gittiğinde rahim filminide sor canım. çekinmek istediğini dile getir. çektirme demez herhalde. ewt canım gonal f in daha etkili olduğunu çok okudum ama birebir şahit olmadım.

Bı de keci boynuzu küru sperm hareketliliğini arttırıyor ben eşimde şahit oldum, yapiyor musun bilmiyorum ama bence bı dene cAnim

bizim yıkandıktan sonra 92 milyon olmuş ben uyumuştum. aşılmadan sonra eşime söylemiş. hemen hemen aynı durumdayız yani arkadaşım.aşılaman nerede oldu canım??

Evet arkadasım farkımız olsun senin ilk aşılaman tutsun inşallah. Tufan beyin muayenesinde cAnim. Ama ben güven tip tan bulvara geldim bı yarım saat icinde asilama oldu ama yıkama yapılır yapılmaz asilama olsa bence daha iyi olurdu? Sizin nasil aynı yerde mı yıkamayla asilama ?

Evet arkadasım farkımız olsun senin ilk aşılaman tutsun inşallah. Tufan beyin muayenesinde cAnim. Ama ben güven tip tan bulvara geldim bı yarım saat icinde asilama oldu ama yıkama yapılır yapılmaz asilama olsa bence daha iyi olurdu? Sizin nasil aynı yerde mı yıkamayla asilama ?

ewt canım pembe mavide yıkandı yıkanır yıkanmaz enjekte edildi. bizde muayanene istedik doktorum spermin beklemesi hareketleri yavaşlatıyor dedi. o yüzden bizde orayı tercih ettik. hattı eşim spermleri verdi 2-3 tane hemşire sürekli bana hazırmısın 10 dk kaldı spermin bitmesine şu kadar kaldı bu kadar kaldı diyerek beni onun sonucuna göre hazırladılar :-) aksi hiçbirşey olmadı ama bakalım işallah sonumuzda güzel olur?

canımben kaçtım sana iyi geceler. yarın devam ederiz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun işallah. Bizi bu dertle imtihan etmesin. Yeni döngünde şimdiden sana uğur getiri işallah. bye

Herkeze selam bende cumartesi ilk aşılamamı oldum hayırlısı olsun hepimiz için.Benim aşilamamı yapan doktorum 2cı doktorum herkezin doktoru kendine iyi ama bu doktor çok ayrıntılı herşeyi ince ince inceliyor 5yıllık evlıyım daha önceki doktorum sorununuz yok 4yıl git gel gebelik oluşmadı sonra bu doktoru buldum sağolsun araştırdı ve sorunumuzu buldu ve aşilamam 2ootlye yaptı 2günde bir yumurta takibine gittim para almadı deddiğim gibi 200tlye herşey bitti.aşılamada okadar motive ettiki beni her aşamasını anlatarak yaptı bittiğini bile anlamadım canımda hiç yanmadı korktuğum gibi değil aşilama yaptıracaklar başınıza ne geleceğini bilmeden gidiyosun çünki sakın korkmayın doktorunuz iyi ise hiç anlamıyorsunuz bile.herşey gönlünüzce olsun.

Herkeze selam bende cumartesi ilk aşılamamı oldum hayırlısı olsun hepimiz için.Benim aşilamamı yapan doktorum 2cı doktorum herkezin doktoru kendine iyi ama bu doktor çok ayrıntılı herşeyi ince ince inceliyor 5yıllık evlıyım daha önceki doktorum sorununuz yok 4yıl git gel gebelik oluşmadı sonra bu doktoru buldum sağolsun araştırdı ve sorunumuzu buldu ve aşilamam 2ootlye yaptı 2günde bir yumurta takibine gittim para almadı deddiğim gibi 200tlye herşey bitti.aşılamada okadar motive ettiki beni her aşamasını anlatarak yaptı bittiğini bile anlamadım canımda hiç yanmadı korktuğum gibi değil aşilama yaptıracaklar başınıza ne geleceğini bilmeden gidiyosun çünki sakın korkmayın doktorunuz iyi ise hiç anlamıyorsunuz bile.herşey gönlünüzce olsun.

Aşılaman hayırlı olsun öncelikle, inşallah bebegin sana tutunur ve hamile kalırsın.. Senin doktorun kimdi?

senin için hayırlısı olsun canım. geldiğinde yorumunu merak ediyorum.

Öncelikle tesekkur ederim cAnim, bu doktoru bana tavsiye ettigin için. İlk olarak biraz mesafeli olduğu için bu da aradığım degil olarak düşünüyordum ki konuştukca aradigim doktorun o olduguna inandım. Rahim filmi istedi cAnim benden, asilama şart degil dedi bu ay da klomene devam et dedi artık bakalım nasil tedavi süreci gecicez beraber. Senin nasil gidiyor, ne gibi belirtilerin var?

Öncelikle tesekkur ederim cAnim, bu doktoru bana tavsiye ettigin için. İlk olarak biraz mesafeli olduğu için bu da aradığım degil olarak düşünüyordum ki konuştukca aradigim doktorun o olduguna inandım. Rahim filmi istedi cAnim benden, asilama şart degil dedi bu ay da klomene devam et dedi artık bakalım nasil tedavi süreci gecicez beraber. Senin nasil gidiyor, ne gibi belirtilerin var?

Saol canım ne mutlu bir arkadaşıma gelecek mutlu bir habere (bebişe) vesile olursam. İşallah güzel bir yol alırsın canım. Aynur hn. seni gereksiz yere ne masrafa sokar nede bir paniğe sürükler ben mart ayından beri gidiyorum canım. Rahim filmi istemesine sevindim canım.Sende çekinmek istiyordun zaten. ewt canım belki aşılamaya gerek kalmadan haplarla günleri hesaplayarak falan denk gelir. Benim ise şuanlık hiçbir belirti yok. Bakalım ilerleyen günlerde beni neler bekliyecek. Bu arada daha zaman geçtikte göreceksin Aynur Hn. ilgisini ve alakasını. İşaalah en kısa zamanda muradına oluşursun canım. Bu arada canım kasıklarım acayip ağrıyor. :-(((( sanki adet gibi.

Son düzenleme:
Back
X