Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bursa'da bebeğini bakıcıya baktıranlar ne kadar ücret veriyorsunuz acaba ?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Bursa'da çocuk bakım ücretleri bildiğim kadarıyla 400 ve 800 arası.Ben Nilüfer'de ikamet etmekteyim.4 çocuk sahibiyim 36 yaşındayım. Evim kombili site içerisinde ve çocuk bakımına müsait. Evimde internet mevcut bebeğinizi çocuğunuzu kamera vasıtasıyla gün içerisinde görme imkanınız var. Kalabalık kreş ortamlarından uzak rahat sağlığı yerinde bir çocuk yetiştirmek isteyen annelerin çocuklarına veya bebeklerine bakmak isterim.

merhabalar.mesajınız oldukça eski ama ben şu an için bebeğime bakacak ,evde bana yardım edecek bir abla ya da teyze arıyorum.demircideymişsiniz sanırım.sizi tanıma ihtimalim de yüksek ...sizede uyarsa mesaj atarsanız sevinirim.

bende bursadayım bebeğim olacak ve bebeğim 5 aylıkken çalışmaya başlayacağım.. kreşler kaç yaşındayken alıyor bilgisi olan var mı ?
hani parası önemli değil veririm bakıcıya da diyorum ama güvenmek çok önemli tanımadığım bir kişiye nasıl emanet edeceğim yavrumu

Evet arkadaşlar kendi evinizde ne kadara baktırıyorsunuz.Bursada bebeklerinize ne kadara bakıyorlar şu an bebek kreşleri ne kadar bilen varmı?Bursaya taynim çıktı ama ev kiraları, bakıcı ücreti, kredi kartı derken geçinmemiz imkansız olacak. Allah yardımcım olsun...:17:

Evet arkadaşlar kendi evinizde ne kadara baktırıyorsunuz.Bursada bebeklerinize ne kadara bakıyorlar şu an bebek kreşleri ne kadar bilen varmı?Bursaya taynim çıktı ama ev kiraları, bakıcı ücreti, kredi kartı derken geçinmemiz imkansız olacak. Allah yardımcım olsun...:17:

Allah yardımcın olsun annemin arkadaşı kendi evinde 550'ye bakıyo kiralar ise semte göre değişiyor Nilüfer'de 600'den 1200'e kadar Osmangazi de 450'den 700'e 800'e kadar Yıldırım en uygunu 300'den tut 600'e kadar bulunur
Kredi kartı ise ona hiç bulaşmamak en iyisi
Çok kolay gelsin

geçen yıl bursa nilüferde 2 yaşındaki oğluma 500 tl.bir anasınıfı öğr.okumus bayan bakmıştı çokta memnundam haftada 2 gün süpürge ve toz alıyordu

geçen yıl bursa nilüferde 2 yaşındaki oğluma 500 tl.bir anasınıfı öğr.okumus bayan bakmıştı çokta memnundam haftada 2 gün süpürge ve toz alıyordu

çok şanslıymışsınız.benim önceki bakıcımda çok iyiydi ama artık kendi çocuklarıma yetemiyorum diye bıraktı.şimdi tekrardan bakıcı arıyorum.

bende mudanyadayım bu ağustos ortasında işe başlayacağım bakıcı arıyorum.oğlum 10 aylık olacak o zaman.

tekrar bakıcı arama derdi başladı.yeni birine güvenmek,aramak bu süreç çok yorucu.

Ana sınıfı öğretmeni bir arkadasım 1800 Lira maaş alıyor hemde öğleye kadar çalışıyor okulda.

500 Lira ya hem çocuk bakıcak hemde temizlikçilerin bile gündeliği ile 80-100 lira arası değiştiği bu zamanda, birde üstüne üstük evinizi süpürmesi aynı zamanda bu kişinin üniversite vs. bölümlerden mezun bir kişi olması bana gayet mantıksız geldi doğrusu. Bu kadar okulu bu kişi neden okumuş. Bilmiyorum bana katlan kaç kişi çıkar acaba.

evet bursalı öğretmen anneler bakıcınıza ne kadar ücret veriyorsunuz ve ne şartlarla anlaştınız?lütfen cevap verin çok önemli bu ara bakıcı işini ayarlamam lazım.

yok mu bursada bebeğini bakıcıya bırakan.hiç fikir verecek kimse yok mu ya.

Bursada yıldırım civarında kendi evimde bebek bakıcısı arıyorum.Acaba bakıcı ücretleri ne kadar ?Ortalama ne kadar,bir zahmet söyleyin fikir sahibi olmak istiyorum.
Sadece bildiğim ,karşı komşum kendi evine bir bebek bakıcısı buldu.bebeği 6 aylık
bakıcı yemek+temizlik+ütü +bebek bakımı yapacak ve 600 tl ye anlaştı.Bakıcı hanım heykel taraflarında oturuyormuş.sabahtan akşam 17,30 a kadar 600 tl ye tuttu.Bu ücret normal mi? fikriniz nedir?

Merhaba bende bursada yasıyorum öğrenciyim bu yaz bebek bakıcılığı yapmayı düşünüyorum ihtiyacı olan varsa bana ulaşabilir

Back
X