Bursa'da burun estetiği olanlar

Birde rahat uyku uyunabiliyor mu?

Tabi ki de doğal burunlar tercih ediliyor canım kim doğal durmayan burun ister ki..İyileşme süreci senin bünyene göre değişir ama öyle ahım şahım bir acı olmuyor..1 haftada tamponları çıkarır nefesin açılır ama öncesindede öyle nefessiz kalma boğulma gibi bir durumda olmaz yani..Valla şahsen ben estetik olsam burnumun son şeklinin mutluluğyla umrumda olmaz bunlar :)

Sgk burun estetğini karşılamıyo diye biliyorum kbb de olsa

canım güzel bi başlık açmışsınız.ameliyat olmuş olan arkadaşlar sonuçlarını paylşabilir mi..inşallah herkesinki istediği gibi olmuştur

Alper bayraktar özel cerrah . 2 Eylül'e randevu aldım. Bakalım nasıl olacak. Doktor bey güven veriyor ve ameliyat olanları gördüm herkes çok memnun.

hayırlı olsun yenı burnun canım bende alper bayraktarı dusunuyorum ucret konusunda bılgılendırırmısız kızlar???

papatya bende alper beye olmayı dusunuyorum fotonu yollayabılırmısın???

Arkadaşlar bende Alper bayraktara rinoplasti oldum..fakat benim ameliyatım başarısız...bu ay 6. ayım doluyor ve kendisi durumu düzeltebileceğini söyledi,fakat daha kötü olurmu,beceremezse ve daha kötü olursa diye korkuyorum...yani sitede de bir allahın kulu yok,kendisine 2. ye ameliyat olan.....
açıkçası 2. ameliyat için para almayacak,ve bu yüzden de önemsemezse diye de korkuyorum...başka bir doktoramı gitsem bilemedimmm......başka doktor demek herşeye sıfırdan başlamak demek...yokmu bana akıl verebilecek,alper beyle deneyimleri olan???

Alper bayraktara ameliyat olan varmi arkadaslar on gun sonra benim de ameliyatim olucak ,merakla yorumlarinizi bekliyorum ???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Alper bayraktara ameliyat olan varmi arkadaslar on gun sonra benim de ameliyatim olucak ,merakla yorumlarinizi bekliyorum ???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ameliyatın nasıl geçti, bu zamana kadar burnun oturmuştur, bende düşünüyorum bilgi verir misin, bir de kaça yaptırmıştın

halen memnunmusunuz

halen memnunmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…