bursada burun estetiği olanlar

merhaba, bende tecrübemi sizlerle paylaşmak istiyorum ben 2008 yılında Mesut Özcan a ameliyat oldum. Ameliyat olmadan önce kendisiyle üç defa görüştük benim istediğim burun tamamen doğal yüzüme uyumlu küçük olmayan büyük bir burundu hatta burun ucumun asla kalkık olmasını istemediğimi ameliyata girmek üzereyken bile söyledim kendiside bana 90 derece açıyla olucağını hatta kimsenin estetik olduğunu anlayayacağını söyledi ve garantisini verdi.bende kendisine güvendim.. fakat dikkatimi çeken mesut beyin ameliyat öncesi kontrolleri için üç kez görüşmeye gittiğimde de hiç birinde beni tanımamasıydı ..ameliyat oldum sonuç mu 110 derece kalkık , burun sırtı fazlaca alınmış,burun ucuda sivri yapılmış bir burun..tabi böyle olunca insanların dikkatini 100 metreden çeken ben.. estetik olmuş diğer insanlar burunlarını benimle kıyaslıyor ''benimki de onunki kadar kötümü' diye..anladığım kadarıyla beni hatırlamayan doktor ameliyat masasında da kendi kafasına göre işlem yaptı....şimdi ikinci kez ameliyat olmak için kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum çünkü bu burunla yaşamak istemiyorum umarım bu hafta görüşeceğim doktorlar bana bu cesareti verirler.

memnuniyetsizlğinden dolayı üzüldüm umarım bu kez iyi bir hekim bulursun bende cok korkuyorum Muhammet eren şimşeğe ameliyat olucam bende ama korkuyorum çoooook :)

umarım iyi geçer ameliyatın ve istediğin gibi bir sonuç alırsın inan dualarım seninle... :)

perşembe günü ameliyata gün verdi artık kaçma sansım kalmadı Muhammet beye olucam umarım sonuç güzel olur hala dayanılmaz korkum var

kızlar geçmiş olsun. sonuçları paylaşırsanız biz ameliyat olacaklar içinde bi fikir sahibi olmamıza yardımcı olursunuz.

Bende olacağım cnm ama çok korkuyorum
Ben daha evel oldum. Tekrar olacağım Allah nasip ederse. Korkacak bişey yok. Zaten uyuyorsunuz. Uyandığınızda herşey bitmiş oluyor. Sonrası iyileşme safhası. Farzedin ki biraz şiddetli grip oldunuz. İyileşmeniz uzun sürecek. Ama sonunda elbet geçecek :)

Ben daha evel oldum. Tekrar olacağım Allah nasip ederse. Korkacak bişey yok. Zaten uyuyorsunuz. Uyandığınızda herşey bitmiş oluyor. Sonrası iyileşme safhası. Farzedin ki biraz şiddetli grip oldunuz. İyileşmeniz uzun sürecek. Ama sonunda elbet geçecek :)
evet aynen dediği gibi korkcak bişey yok ama neden ikinciye ameliyat oluyosunuz :(

Back
X