Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende olacağım cnm ama çok korkuyorumkızlar geçmiş olsun. sonuçları paylaşırsanız biz ameliyat olacaklar içinde bi fikir sahibi olmamıza yardımcı olursunuz.
Ben daha evel oldum. Tekrar olacağım Allah nasip ederse. Korkacak bişey yok. Zaten uyuyorsunuz. Uyandığınızda herşey bitmiş oluyor. Sonrası iyileşme safhası. Farzedin ki biraz şiddetli grip oldunuz. İyileşmeniz uzun sürecek. Ama sonunda elbet geçecek :)Bende olacağım cnm ama çok korkuyorum
evet aynen dediği gibi korkcak bişey yok ama neden ikinciye ameliyat oluyosunuzBen daha evel oldum. Tekrar olacağım Allah nasip ederse. Korkacak bişey yok. Zaten uyuyorsunuz. Uyandığınızda herşey bitmiş oluyor. Sonrası iyileşme safhası. Farzedin ki biraz şiddetli grip oldunuz. İyileşmeniz uzun sürecek. Ama sonunda elbet geçecek :)
şekil olarak kusurlar var. nefesimde düzelmedi ne yazıkkievet aynen dediği gibi korkcak bişey yok ama neden ikinciye ameliyat oluyosunuz![]()
çok geçmiş olsun umarım istediğiniz buruna sahip olursunuzşekil olarak kusurlar var. nefesimde düzelmedi ne yazıkki
teşekkür ederimçok geçmiş olsun umarım istediğiniz buruna sahip olursunuz
Merhaba.ameliyatı kime olmuştunuz?ben de revizyon düşünüyorum da..teşekkür ederim
Balıkesirde oldum ben. DevletteMerhaba.ameliyatı kime olmuştunuz?ben de revizyon düşünüyorum da..
Bursa'da dr araştırıyorum. Bakalım birkaç isimle görüşmeyece gideceğim önümüzdeki günlerdeRevizyon olacaksın sanırım.Ben de düşüntorum,nefes alma sorunum var benim de..kime olmayı düşünüyosun?