Bursada çekirge dorukta fatma güraya giden var mı

bocukkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
24
0
36
Bursa

SELAM ARKADAŞLAR

bu hafta doğum yapıcam acil cvp yazarsanız sevinirim dorukta fatma hn.a giden var mı doğum yaklaştıkça korkuyorum sezeryan olucam acaba belden iğneyle mi olsam yoksa genel anestezi mi kararsız kaldım her kafadan bi ses çıkıyor ben aslında belden iğne ile istiyorum ama yine de korkularım var...cevaplarınızı bekliyorum

SELAM ARKADAŞLAR

bu hafta doğum yapıcam acil cvp yazarsanız sevinirim dorukta fatma hn.a giden var mı doğum yaklaştıkça korkuyorum sezeryan olucam acaba belden iğneyle mi olsam yoksa genel anestezi mi kararsız kaldım her kafadan bi ses çıkıyor ben aslında belden iğne ile istiyorum ama yine de korkularım var...cevaplarınızı bekliyorum

merhaba canım karar sana kalmış tabıkı bırde doktorunun uygun bulması gerekıyor ama sunu önerebilirinm sana belinden iğneli yapılan doğumlarda cok daha rahat olursun genel anestezi altında oldugunda ıste kendıne gelmen ve bırazda bebegınle ılgılenmen zamn alabılır ama epidural anestezi yada spinal olarak yapılınca canm doğum anında bıle bebegını sana hemen gosterırıler sen dusun canım merak ettıgın bır sey olursada bana ulasabılırsın yıne bebegimleben@hotmail.com tamam mı canımm hadı bakalım hayırlı haberlerını beklıyorıuzz:)

Back
X