- 12 Temmuz 2006
- 51
- 0
- 96
- 46
- Konu Sahibi sirincimcime
-
merhaba canım ben orda tedavi göreceğim..doktorumdan çok memnunum....devlet memurlarıyla anlaşması war..umarım hayırlı ve uğurlu gelir....herkese şifa olur....:teytey:Hizmete giren Özel Jimer Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesinde, tüp bebek, son teknolojiye sahip olan fototerapi, erken doğum ve odada doğumu sağlayan ağrı ve doğum odası, menapoz polikliniği, güzellik salonu ve kuaför bulunuyor. Sağlık güvencesi sunan tüm sigorta şirketleri ve sosyal güvenlik kurumu ile yapılacak anlaşmalar sonrası sosyal güvencesi olan tüm vatandaşlar hastaneden uygun imkanlarla faydalanacak.
sigortalılarla anlaşma varmı fiyatları hakında bilgi verirsen sevinirim......
merhaba canım ben orda tedavi göreceğim..doktorumdan çok memnunum....devlet memurlarıyla anlaşması war..umarım hayırlı ve uğurlu gelir....herkese şifa olur....:teytey:
bu arada hastane bursanın neresınde acaba tam olarak
netten baktım ama ılgılı bır haber yoktu
hastane nilüferde.carfurun hemen arkasında...ben de henüz gitmedim..ama doktorum oranın ortağı...beni oraya çağıracak...şuan dinlenmedeyim....
slm canım bu hastane ssk yla anlaşmalımı? senin dr un kim? mahsuru yoksa yazarmısın canım
a.s.
slm canım bu hastane ssk yla anlaşmalımı? senin dr un kim? mahsuru yoksa yazarmısın canım
a.s.
valla canım bende bu hastaneye iş başvurusunda bulundum bkalım cevap bekliyorum inşallah olur..Bursada bence ihtiyaç duyulan bi hizmetti umarım yararı olur..
sevgiler a.s.
Hizmete giren Özel Jimer Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesinde, tüp bebek, son teknolojiye sahip olan fototerapi, erken doğum ve odada doğumu sağlayan ağrı ve doğum odası, menapoz polikliniği, güzellik salonu ve kuaför bulunuyor. Sağlık güvencesi sunan tüm sigorta şirketleri ve sosyal güvenlik kurumu ile yapılacak anlaşmalar sonrası sosyal güvencesi olan tüm vatandaşlar hastaneden uygun imkanlarla faydalanacak.
canım hastanenin adresi yokmu nette aradım yok
internet adresi yokmu bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?