Tüp Bebek Merkezleri BURSADA EN IYI TUP BEBEK DOKTORU TAVSİYENİZ

merhaba bizde bursada tüp bebek tedavisine başlayacağız fakat kararsızız. ilaçlar içinde olacak şekilde 25 bin bütçemiz var. acıbademde bu bütçeyle işin içinden çıkabilir miyiz siz toplamda ne kadar harcama yaptınız acaba?
Merhaba ben acibademde 3 kez yaptırdım ılacsiz 11 700 verdim toplam 3 denemenin sonucunda 27 bin liraya çıktım malesef 3 üne başarısız şimdi başka yer araştırıyorum

canım doktor nerenin lab. kullanıyorsa işlemler orda oluyo oranın ekibi süreci takip ediyor transfer de yine o merkezde yapılıyor diye iliyorumben

osman bey işlemler için bahçecinin lab. kullanıyor sanırım kızlar
Bende geçen gün Osman bey ile görüştüm laboratuvar olarak jimer ile çalıştığını söyledi.Bende haftaya bahçeciye gideceğim bakalım koordinatör ilaçlar hariç 10.500₺ söylemişti.acıbadem de ilaçsız 11.800 bir arkadaş başlamıştı ama 30.000fasla tutmuş İstanbul'da kafam karıştı

Osman bey opu ve transferi sadece jimerde ameliyathane ve laboratuvar ortamında yaptığını söyledi.Net fiyat vermedi çünkü muayane etmeden problemin ne olduğunu bilemem dedi.Ama en son bir hastaya fiyat verildiğinde 21.000-25000 ilaçlar dahil tuttu demişti.Fiyatlar döviz bazında ilerliyor tüp bebek için birikimimiz var ise TL olarak tutmayın demişti.Çokta haklı

Merhaba ben acibademde 3 kez yaptırdım ılacsiz 11 700 verdim toplam 3 denemenin sonucunda 27 bin liraya çıktım malesef 3 üne başarısız şimdi başka yer araştırıyorum
Birşey sormak istiyorum negatif sonuçlanınca indirim mi yapıyorlar sonraki tedavilerde süreç nasıl ilerliyor?Biraz bahseder misin

Suan bahceci 17 bin iwtiyor ilaçlar ve tahliller hariç 30 bin gözden cikar derim
Bana telefonda 10.500₺ demişlerdi ilaçlarda zaten 6-7000₺ tutuyor.bazı rutin tahliller fiyata dahil demişlerdi.🙄

Bana telefonda 10.500₺ demişlerdi ilaçlarda zaten 6-7000₺ tutuyor.bazı rutin tahliller fiyata dahil demişlerdi.🙄
Gitti gör:) 2 hafta önce gittim dedikleri gibimi tahlillere iyi bak sadece 5 bin onlar
20211202_152205.webp

Eklentiler

• 20211202_152148.webp
    20211202_152148.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 61
Birşey sormak istiyorum negatif sonuçlanınca indirim mi yapıyorlar sonraki tedavilerde süreç nasıl ilerliyor?Biraz bahseder misin
Hayır indirim yapmıyorlar zaten ilk tedaviye başladım ilk transferde 11 700 verdim 3 tanede emrini dondurdum ayrı bi ücret ödeyerek sonraki transferlerdedir 2 buçuk lira verdim ekstra bir indirim olmadı malesef

Hayır indirim yapmıyorlar zaten ilk tedaviye başladım ilk transferde 11 700 verdim 3 tanede emrini dondurdum ayrı bi ücret ödeyerek sonraki transferlerdedir 2 buçuk lira verdim ekstra bir indirim olmadı malesef
Sorunus yapıyor 2 denemede bilgin olsun

Teşekkür ederim canım🤗

Back
X