- Konu Sahibi BULUTOLSAM
-
- #1.101
Cok ihtiyacin varsa, Ankarada Muzaffer Karakas var. Aytac hoca tarzi. Ama yanlisini bilmiyorum ben onun. Cok mesgul bir adam zaten. Ofisi var, salon kadar :) Neye ihtiyacin oldugunu bilmiyorum ama, sagligini bile duzelttigi insanlar var tanistigim.
Temiz bir insan
Cok ihtiyacin varsa, Ankarada Muzaffer Karakas var. Aytac hoca tarzi. Ama yanlisini bilmiyorum ben onun. Cok mesgul bir adam zaten. Ofisi var, salon kadar :) Neye ihtiyacin oldugunu bilmiyorum ama, sagligini bile duzelttigi insanlar var tanistigim.
Temiz bir insan
cok ihtiyacin varsa, ankarada muzaffer karakas var. Aytac hoca tarzi. Ama yanlisini bilmiyorum ben onun. Cok mesgul bir adam zaten. Ofisi var, salon kadar :) neye ihtiyacin oldugunu bilmiyorum ama, sagligini bile duzelttigi insanlar var tanistigim.
Temiz bir insan
internetten var öyle şeyler tatlım eşyaya bakıp öyle konuşuyolarmışda bana pek samimi gibi gelmedi sen yazınca bende baktımda.
umutun verdiği herkezin bildiği dualar...sana esmai hüsnalardan dualar veriyo..örneğin 486 tane ya fettah çek diyorr..:)) yada sevilmek için ya vedüd veriyoo...bunları almak için 200 tl.vermeye değermi..ha birde geçmişii çokk iyi biliyorr..ama yakın gelecekle yorum yapıyo fakat %20 %30 belki tutuyoo...Bence o rekla mını çok iyi yapmışşş bencee..Ben gittimm çünküü...2 kere çağırıyorr..birincisinde dualar veriyor yasin vakıa benzeri dualar bunları oku yedi gün sonra yine gel diyor 1 hafta sonra ..2. gittiğinde bakım yapıyor tabi bir 100 tl daha alıyorr...:)))))nazar duaları veriyor falan..bunları araştırdım hepsiii internette var yada güllü yasinlerde...Duaları o fotokopi olarak veriyo...En az 300 tl gidiyo arkadaşlarrr....resmen evi ticarethanee yanii...
Merhaba arkadaslar, ben meshur Ebru Gundesin falcisi hakkinda neler dusundugunuzu ogrenebilir miyim? Gidilmeli mi, soyledikleri dogru mu, yanlisini yakalayan var mi...
Yardimci olursaniz cok sevinirim
Gittikten sonra ben de yorumlarimi paylasacagim burda.
evet canım ben baktırmıştım 2 sene önce falan bugune kadar ne dediyse çıktı. arkadaşlarımı götürdüm onlarda çok beğendiler sürekli gıdıorlar şimdi
kişisel bir eşyanızla birlikte yılvar 1 sitesindeki sevilay hanıma gidiyorsunuz.hastalığınız ,sorununuz ,dileğiniz ne ise söyleyip yanınızda götürdüğünüz eşyanızı veriyorsunuz geri aldığınız da !!! bana dua etmeye başlıyorsunuz :))
mrb siz umuta gitmisşniz baya olmuş ama rica etsem tel numarasını bana atabilirmisniz styx_izim@hotmail.com adresine birde nasıldı gerçekten değermikızlar...........
umutun telefonu açıldı... bende randevumu aldım... 14.07.2012 saat 14.00 ordayım... gelişmelerden haberdar ederim sizi...
lutfen muzaffer karakas hakkında bıldıklerınızı paylasırmısınız?
evet arkadaşlar tavsiyede bulunur musunuz acaba ? bildiğiniz iyi falcılar?
arapşükrüdeki gül cafe hala duruyo mu biliyor musunuz?
gül hanım tarot bakıyormu ne kadara bakıoyor numarası varmı verebilirmisniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?