Bursa'da fotoğrafçı

• Konu Sahibi Konu Sahibi merral
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kumru - kükürtlü dugun foto...
her yerın kendı fotografcısı oluyor onlar baska yere gıdemıyorlar ıhale ıle alınıyor...
mekanda ıse profoto
ıkısıde meslegınde cok ıyıdır...

kızlar bursa fotograf sanatı dernegindeki fotografcılar belki size yardımcı olabilir
gidip konusabilirsiniz netten google'a yazın çıkan ilk site yerimseniben

selam kızlar

fotoğraf sanatlarının arayıp ayrıntıları öğrenen var mı yada uygun fiyata fotoğrafçı

benım düğünümde ki yer uludağ colaor ile anlaşmalıymış...ama ben onları tanımadıgımı ve güvenemeyecegımı en güzel günümde tanımadıgım insanlara ne kadar güvenırırm konuusnda titiz oldugumu belirttim,kır da 2 ayrı biri uludag colar olacak,bir de Özel düğün fotografcım ( magazın editörü)oda özel fotograflarımı cektırecegım diğerine ise konuklarla ilgilenmesini çekmesini söyleyeceğim....:) napayım kii,tanımıyorum onları birde önceden kızlar gidin bakın nasıl çekim yapmışşlar mutlaka....video kısa onları izleyin...

düğün fotoğrafçın bursadan mı canım? kaça anlaştınız? kınada ve düğünde mi çekim yapacak ayrıntıları bekliyorum :))

canım benim kuzenimin eşi dış mekan çekimleri yapıo süperrrr işler çıkartıyo çok özel şeyler yapabiliyo istersen tel nosunu vereyim özelden sana bi konuş normal fotoğraf stüdyolarında daha tuzlu oluyo böle şeyler gerçektenkafamçokkarıştı

Merhaba,

Benim de 2 hafta sonra Bursa'da düğünüm var. Fotoğrafçı tanıdığınızın İletişim bilgilerini gönderebilir misiniz?

Teşekkürler.

merhaba meral hanım öncelikle hayırlı olsun diyim : )
Ben fotoğrafçıyım, dış çekimlerde yapıyoruz , eğer hala ilgileniyorsan bi mesaj at bana : )

Merhaba,

2 hafta sonra Bursa'da düğünümüz var bana iletişim bilgilerinizi atabilir misiniz?

Teşekkürler

dış mekan çekimlerini çeker cd ile (photoshop yaparım) çekimleri sizlere iletirim ortalama 200 250 arası. kuaförde, özel çekim alanlarında (botanik) olmak üzere... eğer gündüz dış mekanda olacaksa düğün o çekimlerde benden olur.. çekim yaptırmak isteyen arkadaşlara msnden fotoğrafları gösterebilirim.

Merhaba,

Bana iletişim bilgilerinizi gönderebilir misiniz?

biz kumru da çektirdik çok memnun kaldık çok değişik pozlar verdirdi ayrıca çekimleri yapan çok güleryüzlüydü bizim bütün stresimizi aldı ortaya güzel fotolar çıktı tavsiye ederim kumruyu

Tüm kulüp üyelerine merhaba,

Belgesel tarzda düğün fotoğrafları çekiyorum.Bu çekim tarzına hikaye fotoğrafçılığı da deniyor.Tüm günü fotoğraflayabildiğim gibi gelin ve damadı sadece bir-iki saatlik bir sürede açık hava bir mekanda da fotoğraflayabiliyorum.Çekim tarzımı anlamak ve örnek fotoğraflar görmek için web sitemi ziyaret edebilirsiniz. xxxxxxx

Unutmayın, düğünün ertesi günü geriye sadece fotoğraflar kalır ve bu fotoğraflar her bakıldığında yüzünüzde sıcak bir gülümseme bırakır.

Evlenecek adaylara düğün hazırlıklarda şimdiden kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde düğünüm temmuz da burdaki fotoğraf studyolarıyla ya da çekim yapan diğer arkadaşlarla çalışıp memnun olan var mı bana da bilgi verseniz... bende dış mekan çekimleri istiyorum.

Selam,

Bursa için yol ücreti talep etmiyoruz.
Örnek düğün hikayelerimiz için sitemizden ,facebook adresimizden ve bloğumuzdan fotoğraflara bakabilirsiniz. xxxxxxxx

Evlenecek çiftlere mutluluklar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar çok az vaktim var halaaklıma yatan bi yer yok çektirenler bi yardım edin bnaaaaaaaaaaaa

arkadaşlar benimde düğün 7 eylülde daha ortada yok bişi bende yardım istiyorum:(

Merhaba, ben de 24 haziran da bursa'da nikah yaptım.. fotografcım aylin çiftçi demir'di, cumalıkızık da yaptık cekimleri. internette var bakabilirsiniz.. sorunuz olursa da seve seve yardımcı olmaya çalışırım

çok sağolun daha yeni buldum ben de emre dirikle anlaştım çok geç kalmıştım umarım doğru bi seçimdir

Back
X