sevgili burcucukk gelinlik diktirmedi isen sana önereceğim en iyi moda evi white fashion bursada 20 senelik tecrübeleri ile kişiye özel calışıyorlar kaliteli malzemeyi kullanarak (hatta malzemeleri göstererek) beğendiğin modelin aynısını dikiyorlar.kişileri karşılama ve hizmetleri çok samimi 5 arkadaşım oraya diktirdi hepside memnun mutlu ayrıldilar sevgilerle yeride altı parmakcaddesi üzerinde uzay pastahanesi yanında 2 . katta yeri
evet hakikaten süper dikiyorlar.facebook unuz varsa facebook tan white fashion yazıp modelleri ve yaptıklarının bir kısmını görebilirsiniz tavsiye ederim allah mesut etsin.
sevgili acitarcin gelinlik diktirmedi ise sana önereceğim en iyi moda evi white fashion bursada 20 senelik tecrübeleri ile kişiye özel calışıyorlar kaliteli malzemeyi kullanarak (hatta malzemeleri göstererek) beğendiğin modelin aynısını dikiyorlar.kişileri karşılama ve hizmetleri çok samimi 5 arkadaşım oraya diktirdi hepside memnun mutlu ayrıldilar sevgilerle yeride altı parmakcaddesi üzerinde uzay pastahanesi yanında 2 . katta yeri
sevgili acitarcin gelinlik diktirmedi ise sana önereceğim en iyi moda evi white fashion bursada 20 senelik tecrübeleri ile kişiye özel calışıyorlar kaliteli malzemeyi kullanarak (hatta malzemeleri göstererek) beğendiğin modelin aynısını dikiyorlar.kişileri karşılama ve hizmetleri çok samimi 5 arkadaşım oraya diktirdi hepside memnun mutlu ayrıldilar sevgilerle yeride altı parmakcaddesi üzerinde uzay pastahanesi yanında 2 . katta yeri
hazır modellerde var mı peki orda fiyatları nasıl?
taç nerede bilmiyorum ama ben akay' dan aldım ve gezdiğim yerlerden 300-400 fazla vererek kumaş kalitesine işçiliğine çok güvendiğim kabartması özel yapılan bir gelinliğe sahip oldum tavsiye ederim onlarca modelden seçip istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz
aysirada en ufak değişiklik için para istiyorlardı hiç sevmedim oradaki satıcıları
aysiranın hangi şubesine gittin benim arkadaşım değişiklik yaptırdı öyle bişey olmadı..
aysiranın hangi şubesine gittin benim arkadaşım değişiklik yaptırdı öyle bişey olmadı..
hazır modellerde var mı peki orda fiyatları nasıl?
slm kızlar...benim düğünüme daha 6 ay var da yavaş yavaş bakayım diyorum.yorumlarınızı okudum. Bursa'da Altıparmak dışında nerede var gelinlik mağazaları?hazır almak istiyorum ama bilen gören memnun kalanlardan yorum bekliyorum
selam kızlar, neşem moda evi sizce nasıl dikim yapıyor, ya da daha önce tecrübesi olan arkadaşlar paylaşabilirler mi acaba hangi moda evinde diktirdiklerni ve dikimini nerede nasıl yapıldığını???
selam kızlar, neşem moda evi sizce nasıl dikim yapıyor, ya da daha önce tecrübesi olan arkadaşlar paylaşabilirler mi acaba hangi moda evinde diktirdiklerni ve dikimini nerede nasıl yapıldığını???
mrb arkadaşım zey74 dediği gibi harika dikişleri var
ve işi ehlileri tam bedeninize göre istediğiniz modelleri yapabiliyorlar ve facebook/whitefashionmoda ya girdiğiniz zaman yaptıkları modelleri ve katolokları görebilirsin canım tavsiye ederim benide zey74 tavsiye etmişti ve memnun kaldım bende burdan herkeze tavsiye ediyorum memnun kalacagınızdan eminim mutluluklar dilerim adresini veriyorum altıparmak yazıcı ap no 17 kat1 daire 2 uzay pastahanesinin yanındaki binada kolay gelsin zey74 sanada teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?