bursada ikiz hamileleri lütfen buraya geliiiinnnnn :D

merhaba ikizlere hamile değilim ama 1 yaşında ikiz kızlarım var ve bursalıyım

sen ikizleri büyütmüşsün darısı benim başıma şuanda 1 yaşındalar ne zaman rahatlayacağım çünkü doğduklarından bu yana tek başıma bakıyorum pardon 6 yaşındaki kızımla beraber bakıyoruz onların ikinci annesi oldu

hamileleiğinizi hangi doktora gittiğinizi hangi testler falan yapıldı doğal mı tedaviyle mi =) alışveriş yaparken neler almalıyım falan yardımcı olursanız süper olurr =))

Bende ikizlere hamileyim ama daha çok yeni7+6 aşırı bitkinim başkada belirtim yok doğal yolla oldu ailede çok var bizim ikiz yinede ikiz oldgnu öğrenince şok olduk kendimden hiç beklemezdim hatta günah olmazsa ben birini istemyrm tek istyrm😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok zormuş en basit hastalık grip olmak bile be zormuş bide doğumda ölmekten korkuyrm falan yada dogduktan sonra napcam yapamam gücüm yok hiç çalşma hayatım bitecek gibi geliyor😒

Bende ikizlere hamileyim ama daha çok yeni7+6 aşırı bitkinim başkada belirtim yok doğal yolla oldu ailede çok var bizim ikiz yinede ikiz oldgnu öğrenince şok olduk kendimden hiç beklemezdim hatta günah olmazsa ben birini istemyrm tek istyrm😞

yaa yapma lütfen..böyle içinden bile geçirme..iş hayatı bitermi bende 5 aylık en fazla başlaytacağım çalışmaya onlar sağlıklı olsun önemli olan o..sen hangi doktora gidiyorsun bursadasın dim i

Bursada değilim ankadadayom ama psikolojim cidden hiç iyi değil bi bebek istedik çok istedm hemde böylr düşünecegm hiç aklıma gelmezdi allahım günah yazmasın😞

hamileleiğinizi hangi doktora gittiğinizi hangi testler falan yapıldı doğal mı tedaviyle mi =) alışveriş yaparken neler almalıyım falan yardımcı olursanız süper olurr =))

ilk önce allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin çok farklı ve çok güzel birşey emin ol ben ilk olarak çekirge dorukta evrim hanıma gittim sonra 24. haftadan itibaren dorugun alt tarafında bulunan soranüs tüp bebek merkezi var orda serbülent hocama devam ettim benim riskli bir gebelik sürecim oldu 30+2 de doğum yaptım 24. haftadan 30.haftaya kadar sürekli karnımdan su aldılar hocamın hedefi bebekleri 30.haftaya kadar karnımda tutmaktı ve çok şükür başardı alışverişe gelirsek sana ilk tavsiyem elektrikli süt sağma makinası alman ben başka pek birşey almadım çünkü bebekler biri 30 gün digeri 46 gün küveste kaldı eve geldikten sonra ihtiyacım olanı aldım

öyle söyleme kendini çok şanslı hissetmen gerekiyor herkesin böyle ikiz bebeği olmaz bunu unutma benim 6 yaşında kızım var ikinciyi düşündük allah bir değil iki tane verdi çok zorlu zamanlar geçirdik ama çok şükür bugünüme ve ben onları doğduklarından bu yana tek başıma bakıyorum tek yardımcım 6 yaşındaki kızım oldu allah kolaylığını veriyor emin ol ve sadece şükret gerçekten çok güzel bir şey

Back
X