Bursa'da infertilite konusunda uzman bir dr. Arıyorum.

SEDACAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
958
6
46
Bursa
Mrb arkadaşlar bursada infertilite konusunda uzman bir doktor arıyorum. Önerilerde bulunursanız çok memnun olurum.

Evet tedavime de onda devam ediyorum bu ay aşılamam gerçekleşecek kısmet olursa

anladım hayırlsı olur işallah. benimde 2 tane negatif aşılmam var. geçen hafta tlf ettim hatta gürkan uncu nun muayanenesi ne bilgi aldım bakalım. senin problemin ne peki. benim pko

anladım hayırlsı olur işallah. benimde 2 tane negatif aşılmam var. geçen hafta tlf ettim hatta gürkan uncu nun muayanenesi ne bilgi aldım bakalım. senin problemin ne peki. benim pko
Benim polip vardı canım onu aldırdım şimdi problemim kalmadı ama hamile de kalamadım.3 ay klomen kullandım adetlerin düzenli yumurtalarım geliyor çatlıyor eşimde de sorun yok ama olmuyor işte ben Gürkan hocadan memnunum gerçekten ilgili bir doktor ama her iyi doktor gibi o da oldukça yoğun malesef. Acıbadem Şahin bey de var. Sen aşılamanı merde yaptırmıştın peki?

ewt canım dün acıbadem de randevum vardı. şahin beyle görüştüm çokta kafama yattı açıksası sanırım ona devam edicem. ben 2 kez aşılama yaptırdım. 2 sinide pembe mavide yaptırdım. Ama doktorum dışardandı.

merhaba seda...sen de mi dün oradaydın keşke karşılaşsaydıkk ama tanımazdık ki birbirimizi ...bak ne diycem sana bursalı bebek sahibi olamayan hanımların topiği varr oraya takılıyorum arada ben...biz buluşucazz nisan ayında hafta sonu...büyük ihtimale cmts günü sen de gelseneeeee...tanışırızzz....çokk güzelll olurrr...şahin beyle ilgili ilk izlenimlerini merak ettim doğrusu...saat kaç da idi randevun...

Son düzenleme:

tabikide gelirim canım bi aksilik çıkmazsa. randevum 5 teydi ama saat 5:30 da falan girdim. yoğundu biraz. sen hangi aşamadasın melek sanırım aşılaman tutmamıştı dimi :-((( şahin beye gelince bana çok içten geldi. kendimi oraya ait hissettim. baya bi knuştuk. çıktığımda kafamda hiç soru işareti kalmadı.

ben de 17.45 de oradaydım...benim aşılamam tutmuştu canım düşük yaptım ben...dün de düşük sonrası kont vardı...biz dün 2. aşılamaya karar verdikk ...ama hangi ay olacağı konusunda kararsızım...nisan yada mayıs bu ay kendiliğinden gelişen bin yumurtam olduğunu söyledi şahin bey bu ay deniyoruz olmazsa ay konusunda karasızım...umarım kendiliğinden gelir bebişim aşılamaya gerek kalmaz...iyi bir doktordur şahin bey...evet çok yoğundur ama hiç bir detayı atlamaz...aşılama yapılırken o kadar profesyoneldi ki ve ben de o kadar rahattım...evet sen de gel buluşmaya çok güzell olucakkk...yerini zamanın ben sana bildiririm...bizim topiğede takıl arada...

Son düzenleme:

ben odadan çıktığımda saat 6 ya geliyordu sanırım. muhtemelen karşılaşmış olmalıyız.işallah hiç bir şeye gerek kalmadan gelir muradın.tamam canım takılırım. bye

infertilite konusunda araştırma yaparken fakültede barış ata varmış ona çok iyi diyorlardı.bende ziya çetine gidiyorum muayenehanesine.ziya beyden memnunum bilgili ve anlayışlı bir doktor çokta beyfendi.ama arada bende düşünüyorum acaba değiştirmeli miyim doktorumu diye.infertilite konusunda ziya beye giden varsa fikir verirse sevinirim sonuçla ilgili

ewt barış ata yı bende duydum ama randevu falan almak imkansız. Ne zamandır giyorsun ziya beye uzun zaman olduysa ve bi sonuç alamadıysan bence değiştir. çünkü her hekimin tedavi şekli çok farklı. Ben ziya bey e gitmedim hiç. Giden arkadaşlar varsa yorum yaparlar diye düşünüyorum. Bende 1 yıldır bi kadın doğmcuda tedavi gördüm ama bir sonuç alamyınca değiştirdi. Aklımda iki dr. Vardı gürkan uncu ve şahin zeteroğlu. şuan şahin beyi tercih ettim. Bana karşı olan yaklaşımı çok güzeldi.

ziya beye 2 yıldır ara ara gidiyorum.geçen marttan beri gitmedim mesela kendi haline bıraktım.işin maddi boyutuda insanı çok zorluyor.ziya bey öyle paragöz bir doktor değil.geçen sene hamile kaldım herhangi bi tedavi olmadan ama bebeğin kalp atışı alınamadığı için kürtaj oldum.kürtaj aşılama laparoskopi gibi bütün işlemleri ziya beye yaptırdım.doktorun hastasını ve problemini tanımasının önemli olduğunu düşünüyorum.şimdi başka doktora gitsem aynı işlemlerden tekrar geçmek istemiyorum.ama yine de aklımda acaba doktorumu değiştirsem mi diye bir düşünce de var nedenide ziya beyin başarılı olduğunu biliyorum ama infertilite konusunda başarısını bilmiyorum.sizlerin yorumları karar vermemde bana yardımcı olacak hepinize teşekkür ederim kızlar

sormayı unuttum şahin beyden önce hangi doktora gidiyordun canım

çok doğru düşünüyorsun.benimde 1 yıldır dr. değiştirmemein sebebi hep bu nedenlere daylıydı. diğer dr. a gitsem yine aynı şeylerden geçmiyim diye ama sonra düşündüm ki her dr. infertilite konusunda başarılı değil bu bir gerçek. sonra eski tahlillerime yönelik bir arşiv yaptım. sonra bütün cesaretimi toparladım ve şahin beye gittim. inan bu kadar pozitif çıkacağımı tahmin etmemiştim. ama iyi şeyler hissettim. çevremdende hep iyi şeyler duydum. bak ama ne güzel sen en azından bir kez hamile kalabilmişsin. bence senin tedavin daha kolay olur. ama en önemlisi infertilite konusunda iyi bir doktor bulabilmen. bende bu konuyu bu yüzden açtım ama gelen giden yok. :-((

evet canım hamile kaldım bir defa.laparoskopiden 4 ay sonra herhangi bir tedavi görmeden ama kalp atışı alınamadığı için aldırmak zorunda kaldım.bu ay tam bir yıl oldu ama hamile kalamıyorum.eğer değiştirirsem doktoru barış beye gitmeyi düşünüyorum çünkü fakültede çok detaylı araştırma yapıldığını okumuştum burdan.inşallah en kısa zamanda burdan bebek müjdesi veririz hep beraber

Bende bir kaç önce Şahin beye gittim canım, kendisi bilgili, konuşkan, güleryüzlü birisi. Ben aşılama için gitmiştim, fakat eşimin sperm sonucunu görünce aşılama olmaz, tüp bebek olur anca dedi. Tekrar sperm testi istedi, eşimi ikna etmek çok zor, ona anlattım. Oda bir süre daha bekleyin o zaman dedi. Banada karamsar bir tablo çizmedi. Sen hangi tedaviye başlayacaksın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…