- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
- Konu Sahibi niyeben...
-
Kızlar tatilin ve ramazanın verdiği üşengeçlikle kaşlarımı bir türlü aldırmaya gidemedim.Orman gibi oldular. Kaç yıldır Bursa'dayım, dogru düzgün kaş alan bir kuaför bulamadım.Kimi ip kullanmaz sadece cımbızla alır şekil veremez; kimi çok keser kaşlarını; kimi şekil vericem diye aşırı inceltir kaşları...BU ne ya vallaartık düzenli sürekli gittiğim bir kuaför olsun istiyorum. malum bayramda yaklastı, işi bilen birine aldırmam lazım.Var mı Bursa' da bildiğiniz iyi kuaför ????
yok mu tavsiye edebilecek birileri?ben de aynı durumdayım
Kızlar tatilin ve ramazanın verdiği üşengeçlikle kaşlarımı bir türlü aldırmaya gidemedim.Orman gibi oldular. Kaç yıldır Bursa'dayım, dogru düzgün kaş alan bir kuaför bulamadım.Kimi ip kullanmaz sadece cımbızla alır şekil veremez; kimi çok keser kaşlarını; kimi şekil vericem diye aşırı inceltir kaşları...BU ne ya vallaartık düzenli sürekli gittiğim bir kuaför olsun istiyorum. malum bayramda yaklastı, işi bilen birine aldırmam lazım.Var mı Bursa' da bildiğiniz iyi kuaför ????
ne yaptınız,nereye gittiniz merak ettim...ben bayram için gidecektim hiçbirine cesaret edemedim,kalmıştı ,en sonunda dün carrfou...un içindeki studıo t.m e gittim elif hnm diye biri tam istediğim gibi aldı kaşlarımı
valla canım ben de bir arkadasımın önerisiyle Cumhuriyet caddesindeki Le kuaföre gittim. Lütfiye diye bir bayan var o aldı. memnun kaldım. kesilmesini ve cok incelmesini istemiyorum dedim. ben ne istediysem o sekilde yaptı. fiyatı da 10 lira bir şey, uygun geldi. senin de bir yer bulmana ve memnun kalmana sevindim.fiyatlar nasıl peki orda?
15 tl aldılar tatlım
Ozlucedeki özel kultur okulunun karsisinda sibelle ben cok memnunumniykültür.okullarıt: 3626karşısındaber: 155413 .!.:kaç gün oldu konuyu açalı ne yazıkki cevap yok canım ve ben hala arayışlardayım
Kızlar bende Cumhuriyet caddesinde LE PRofessional'e gidiyorum. Kaş konusunda onlardan baya memnunum. En son saç boyattım ve sonuç harikaydı. Öncesinde ve sonrasında bakmlar yaptı. Musmutlu yenilenmiş olarak çıktım
Sacha var ama oradaki elemanlarda paso iş bırakıyor tam bir ele alıştık diyoruz hop ertesi baska eleman görüyoruz fiyat olarakta abartılı ama siz yinede bir uğrayınyok mu tavsiye edebilecek birileri?ben de aynı durumdayım
GÖKHAN SERKAN KUAFÖR ÖZLÜCEDE GÜLŞEN HNM ÇOK İYİDİR.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?