Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım ben Bursa da jimmer hastanesinde Türkan yavuza gidiyorum çok memnunum ve güveniyorum tavsiye ederim.
evrim hnma ben gittim daha önceki hamileliğimde çok güleryüzlü çok sıcakkanlı biri ama ne bilim korkularım var onunla ilgili bi kere sonuçlar için aradığımda tam 30 dk onu bekledim konuşmak için o yüzden değiştirdim doktorumu ve zübeyde de ziya çetine gitmeye başladım doğumumu da zübeyde de yaptım ama ziya çetine randevu almak çok zor oluyo o yüzden başka bir doktor istiyorum bana ziya çetin kadar güven verebilecek bi doktordoruk evrim yada melike hanım
jimer de çok uzak değil oradan cenk beyi tavsiye ederim
merhaba canım ben Bursa da jimmer hastanesinde Türkan yavuza gidiyorum çok memnunum ve güveniyorum tavsiye ederim.
zaten evrim hnmı bırakıp ziya çetine gittim hiç memnun kalmadım o kadından ziya bey hastaneden ayrılmış mı haberim yoktu benim randevu alıp ona gitmeye karar verdim inşallah doğuma hastaneye geliyordur ona çok güveniyorum çünküziya bey kadar hiç bi doktor bana güven vermedi veremedi
evrim hanımla ziya bey arasında çooooooooooooooooooooook fark var
onun farkı kalitesi insanlığı tecrübesi yaptığı doğumlar insana verdiği önem çok başka hiç bir doktor bunu yapmıyor malasef
bu arada ziya bey hastaneden ayrıldı kendisi özel çalışıyor yani sen nerde istersen doğuma oraya geliyor araştır bence
zaten evrim hnmı bırakıp ziya çetine gittim hiç memnun kalmadım o kadından ziya bey hastaneden ayrılmış mı haberim yoktu benim randevu alıp ona gitmeye karar verdim inşallah doğuma hastaneye geliyordur ona çok güveniyorum çünkü
bede evrim hanıma gitmeyi planlıyordum 9 haftalık hamileyim evrim hanımdan neden memnun kalmdınız yanlış bi karar vermek istemiyorum
[ı]merhaba arkadaşlar nisanda doktora gideceğim hamilelik öncesi kontroller için bursada iyi bir doktor arıyorum bana yardım edebilir misiniz?[/ı]
sonuçlarımı sormak için aradım tam 30 dk telefonda bekledim asistanı bekleyin dedi sonra da evrim hnm doğuma girdi lütfen daha sonra arayın dedi bende 3 saat sonra tekrar aradım ama yine ulaşamadım doktora bi türlü doğum sancılarım tuttuğu zaman da ulaşamam ben bu doktora dedimbede evrim hanıma gitmeyi planlıyordum 9 haftalık hamileyim evrim hanımdan neden memnun kalmdınız yanlış bi karar vermek istemiyorum
sonuçlarımı sormak için aradım tam 30 dk telefonda bekledim asistanı bekleyin dedi sonra da evrim hnm doğuma girdi lütfen daha sonra arayın dedi bende 3 saat sonra tekrar aradım ama yine ulaşamadım doktora bi türlü doğum sancılarım tuttuğu zaman da ulaşamam ben bu doktora dedimbede evrim hanıma gitmeyi planlıyordum 9 haftalık hamileyim evrim hanımdan neden memnun kalmdınız yanlış bi karar vermek istemiyorum
yardımın için teşekkür ederim ziya bey doğumu nerede yapacak. özel bi hastahanede mi doğum ücreti nekadara gelir çok soru sordum ama yardımcı olursan sevinirim.sonuçlarımı sormak için aradım tam 30 dk telefonda bekledim asistanı bekleyin dedi sonra da evrim hnm doğuma girdi lütfen daha sonra arayın dedi bende 3 saat sonra tekrar aradım ama yine ulaşamadım doktora bi türlü doğum sancılarım tuttuğu zaman da ulaşamam ben bu doktora dedim
bide almam gereken ilaçları söylemedi tam çıkarken aklıma geldi sordum almam gereken bi ilaç var mı diye aa evet var dedi yazdı ilaçlarımı bende uyuz oldum hemen ziya çetine randevu aldım
ne kadar ücret alır onu bilmiyorum ama fazla almaz bence çünkü paracı biri değilyardımın için teşekkür ederim ziya bey doğumu nerede yapacak. özel bi hastahanede mi doğum ücreti nekadara gelir çok soru sordum ama yardımcı olursan sevinirim.
evrim hnma ben gittim daha önceki hamileliğimde çok güleryüzlü çok sıcakkanlı biri ama ne bilim korkularım var onunla ilgili bi kere sonuçlar için aradığımda tam 30 dk onu bekledim konuşmak için o yüzden değiştirdim doktorumu ve zübeyde de ziya çetine gitmeye başladım doğumumu da zübeyde de yaptım ama ziya çetine randevu almak çok zor oluyo o yüzden başka bir doktor istiyorum bana ziya çetin kadar güven verebilecek bi doktor
evet jimer uzak değil ama acil bi durumda en yakın yere gitmek daha kolay olur diye
merhaba arkadaşlar nisanda doktora gideceğim hamilelik öncesi kontroller için bursada iyi bir doktor arıyorum bana yardım edebilir misiniz?