Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hergun bakıcam yarın denerim tekrarTam pik değil sanırım diğerlerini de sırasına göre koyup atar mısınız daha doğru olur öyle
Tamamdır canımHergun bakıcam yarın denerim tekrar
Testleri alt alta koyarsanız daha iyi anlaşılır koyulaştıgı. Suan pik değil. T çizgisi C çizgisiyle aynı koyulukta veya daha koyu olunca pik oluyor. Pikten 24-36 saat sonra da yumurta çatlıyorBuda bu akşam sekiz gibi yaptim
Pik başlamış 20 deNe anlama geliyor acaba
Evet değişik ama 21 nerde canım pik olmuş muydu 21 deP PanikEdoss bu testler bi garip yanıltıyor sanki bi tanesi geçersiz çıktı nasıl gidiyor hiç bir fikrim yok
Testleri alt alta koyarsanız daha iyi anlaşılır koyulaştıgı. Suan pik değil. T çizgisi C çizgisiyle aynı koyulukta veya daha koyu olunca pik oluyor. Pikten 24-36 saat sonra da yumurta çatlıyor
Şuan boylelerTamamdır canım
Çatlama olmuş canım değerlendir mutlakaŞuan boyleler
Heycan yaptım gerçekten olmusmu bugün mu olmuş ne zamani değerlendiriyimÇatlama olmuş canım değerlendir mutlaka
20 pik gibi canım 23 de de çatlama olmuş bence silikleşmiş sen devam et bakalım yapmaya ınnovıta biraz koyu çıkmış çünküHeycan yaptım gerçekten olmusmu bugün mu olmuş ne zamani değerlendiriyim
Her gün neden yapmadın arada eksik günler böyle karışır canımŞuan boyleler
Dünü değerlendirdim bugün nasıl test P PanikEdossHer gün neden yapmadın arada eksik günler böyle karışır canım