Ovulasyon testi yapicam ama bilgim yok

brmncaf2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2025
6
0
1
29
Merhaba sırf bu konuyu sormak için üye oldum doktorlar tam bilgi vermiyor maalesef test yapmam gerekiyor ama aklım çok karışık ve stres oldum bazı sorularım var
1.şimdi ben bu testi hastalığım bittikten kaç gün sonra yapicam
2.yumurtlama zamanımı yoksa yumurta catlayinca mi ilişkiye giricam anlamadim bilgisi olan bana yardım edebilir mi acaba

Merhaba sırf bu konuyu sormak için üye oldum doktorlar tam bilgi vermiyor maalesef test yapmam gerekiyor ama aklım çok karışık ve stres oldum bazı sorularım var
1.şimdi ben bu testi hastalığım bittikten kaç gün sonra yapicam
2.yumurtlama zamanımı yoksa yumurta catlayinca mi ilişkiye giricam anlamadim bilgisi olan bana yardım edebilir mi acaba
Canım adet bitiminden başlıyorsun her gün yapıyorsun iki çizgi de aynı koyulukta olana kadar gün aşırı ilişki ikisi aynı koyuluk olunca üst üste ilişki olacak sonra silikleşecek gün gün o zamana kadar 3 gün üst üste ilişki öneriliyor sonrası gün aşırıya dönebilirsin aynı koyulukta olunca yumurtladın demektir silikleşince de çatladı demektir buraya atarsın bakarız beraber

Canım adet bitiminden başlıyorsun her gün yapıyorsun iki çizgi de aynı koyulukta olana kadar gün aşırı ilişki ikisi aynı koyuluk olunca üst üste ilişki olacak sonra silikleşecek gün gün o zamana kadar 3 gün üst üste ilişki öneriliyor sonrası gün aşırıya dönebilirsin aynı koyulukta olunca yumurtladın demektir silikleşince de çatladı demektir buraya atarsın bakarız berab

Sizin tecrübeniz var mı gerçekten yardım edebilir misiniz aptala anlatır gibi anlatın tane tane çünkü çok stresliyim inanın yüz defa da okusam korkudan anlayamıyorum ve bende beş test var

Sizin tecrübeniz var mı gerçekten yardım edebilir misiniz aptala anlatır gibi anlatın tane tane çünkü çok stresliyim inanın yüz defa da okusam korkudan anlayamıyorum ve bende beş test var
Estagfirullah canım zor bişey değil adet bitiminden başlayacaksın her gün sabah 2. İdrarla iki saat sıvı alımını durduracaksın sonra yapacaksın sana benim testi örnek olarak atarım

Bak bu benim geçen ayki testim elinde 5 tane varsa tredyoldan 20 li yada 30 lu olanlar var ondan sipariş ver ben innovita kullandım

Eklentiler

• IMG_3047.webp
    IMG_3047.webp
    74,6 KB · Görüntüleme: 16
Bak bu benim geçen ayki testim elinde 5 tane varsa tredyoldan 20 li yada 30 lu olanlar var ondan sipariş ver ben innovita kullan

Bak bu benim geçen ayki testim elinde 5 tane varsa tredyoldan 20 li yada 30 lu olanlar var ondan sipariş ver ben innovita kullandım
Teşekkür ederim şuan hastayım zaten bitsin denicem hergunu atarım yardımcı olursanız sevinirim

Estagfirullah canım zor bişey değil adet bitiminden başlayacaksın her gün sabah 2. İdrarla iki saat sıvı alımını durduracaksın sonra yapacaksın sana benim testi örnek olarak atarım
Yani idrara sıkışık mı olmak gerek sabah uyanınca olmaz mı?

Saatleri hep aynı mi olmali peki
Evet canım daha doğru sonuç için gerekli birde en geç 22 de yapılması gerek ikinci bir test yapacaksanız sabah yumurtlama gördünüz diyelim akşam çatlamış mı diye bakmak istediniz 22 yi geçmesin saat aralığı gece silik çıkıyor çünkü

İlk idrardan sonra hiç sıvı alımı olmasın mı? Sıkışık olucaksak almak gerekmez mi? Bu ay almak istiyorum birde trendyoldan aldığınızın markası ne

Evet canım daha doğru sonuç için gerekli birde en geç 22 de yapılması gerek ikinci bir test yapacaksanız sabah yumurtlama gördünüz diyelim akşam çatlamış mı diye bakmak istediniz 22 yi geçmesin saat aralığı gece silik çıkıyor çünkü
Bugün biter diye düşünüyorum hastalığımın biterse yarın baslamam mi gerekiyor teste

Sat 7 eylül bir kaç gün geç başladım test yapmaya pco var sizce pik var mı şuan
IMG_1048.webp

Back
X