Bursada konusunda uzman estetik cerrah uzmanı arıyorum.

ortaca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
6
1
36
Balıkesir
Evet arkadaşlar. burun ucumdan memnun değilim. ve burun ameliyetı olmak istiyorum. Yalnız Bursada bildiğim bir estetik cerrah yok . Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Reactions: azl
alper bayraktara üç arkadaşım ameliyat oldu. kendisi çekirge devlet hastanesinde çalışıyo.

alper bayraktara üç arkadaşım ameliyat oldu. kendisi çekirge devlet hastanesinde çalışıyo.

merhaba semizer,alper bey tavsiyeediyoru.com'da en cok tavsıye edılen doktor olmus bursada fakat nedense devlet hastanelerıne karsı bi önyargımız var genel olarak ben murat tezcana yaptırıyorum 20 gün sonra,en cok adını duydugum doktorlardan bırı kendısıyle de görustum ıcıme sındı.arkadasların memnun mu alper beyden?

Kimse yok mu ya Bursadan(

maalesef bursadan çok fazla kişi yok burda sanırım,ben de aylardır bas bas bağırıyorum yardımcı olun deneyımlerınızı paylaşın dıye ama nafile.uzun zamandır estetisyen arastırıyorum bülent cıhantımurun adını cok duymustum zafer plazadakı klınıge gdıp bı bayanla görustum 4000 lıra dedı amelıyat ıcın,ben bulent bey gırıcek dıye oo ıyıymıs falan dıyorum ıcımden,sormasam söylemıcek tabı ben de sordum bulent bey gırıyo dı mı amelıyata dedım yoo selcuk bey mı ne dedı o grıcek bulent bey gırsın dersen 6000 lıra dedı,ticarete dökmüşler ısı öyle bı ızlenıme kapıldım,güven samımıyet cok önemlı dırek eledım bulent beyı,daha sonra murat tezcan adını cok duymaya basladım hatta bı arkadasın arkadası yaptırmıs kızın cok sorunlu bı burnu varmıs eskı fotolarını gördum ve cok guzel cok doğal bı burun yapmıs,murat beyle de görustum ve ocak 21de amelıyat oluyorum sen buldun mu pekı bı doktor kendıne?

lily16, arkadaşlarım burunlarından memnunlar. alper bayraktar ameliyatlarını çekirgedevlet,acıbadem ve konurda yapıyo seçimi size bırakıyo ama dediği şey ameliyathanelerinde bir fark yok sadece otel konforu alırsınız özellerde o kadar diyo.

sağol canım çok düşündüm sonunda murat tezcana karar verdım ben,sen hıc bısey duydun mu murat beyle ılgılı ıyı ya da kötu :S

peki tatlım fiyatlar ne oluyo ??hiç fiyattan bahsedilmemiş.. bide kafama takılan şey hasteneler değişiyo biri devlet biri özel hastane fiyatlarda değişiyomu öyle olunca

slm lily!
ya ben de görüştüm murat tezcan la hakkında çok da iyi şeyler duydum ama mesut özcan mı murat tezcan mı karar veremiyorummmm

oluyor musun kesin 19unda ameliyatını ne güzelll ben de şubat sonu gibi olucam ama seçemedim hala doktorumu ne zor şey arkadaşş:)

slm lily!
ya ben de görüştüm murat tezcan la hakkında çok da iyi şeyler duydum ama mesut özcan mı murat tezcan mı karar veremiyorummmm

pollyna tekrar buluştuk ben ilk başlarda kesinlikle bülent cihantimura yaptırırım başkasına yaptırmam diyodum,zafer plazadaki kliniğe gidip bi bayanla görüştüm 4000 lıra fıyat verdı ben bulent bey mı gırıcek dedım hayır o gırerse 6000 lıra dedı,ayrıca doktorlarımızla görusebılmek ıcın amelıyat ucretının %20sını ödemek zorundasınız falan dıyınce tıcarethane gözuyle bakmaya basladım estetık ınternatıonala ve bulent beyle ılgılı kötu seyler de duyunca dırek vazgectım.bı arkadasımın arkadası murat tezcana estetık olmus gecen sene ve cok guzel olmus burnu ayrıca cok ılgılı bı doktor da dedı bursada bıkaç ısım daha duydum ama ben dırek murat beyle görusmeye gıttım içime de sındı bursada calısan bı hemsıre arkadasa da sordurdum arastırır mısın dedım doktor arkadaslarına sormus cok ıyı bı doktor temız ıs yapar gözu kapalı guvenebılır demıs.ben 10 gun sonra amelıyat oluyorum canım,bu hafta tekrar gıdıp göruscem doktorla aklıma takılan bazı sorular var onları sorucam .mesut özcana gelınce belkı cok daha deneyımlı bı doktor olabılır yaş itibarıyle ama yaptgı bazı burunları begenmedım acıkcası kendısıyle görusmedım sen ıstersen onla da görus ıcıne hangısı sınerse ona yaptır

mesut özcan'a yaptırdım ve 6. ayımdayım çok memnunum ameliyat öncesi ve sonrasında kesinlikle tavisye ederim

mesut özcan'a yaptırdım ve 6. ayımdayım çok memnunum ameliyat öncesi ve sonrasında kesinlikle tavisye ederim

umarım 1 yıl sonrada aynı memnuniyetiniz devam eder,,çünkü 6 ay bir kriter diil ve burun son şekli hakkında konuşmak için daha çok erken,,1 sene sonra hala memnunsanız o zaman o başarılı olmuş demektir

selm kızlar ben yeni üye oldum bana burun estetiği için tavsie edeblceğinz bi doktor varmı??bursada yada izmrde

selm kızlar ben yeni üye oldum bana burun estetiği için tavsie edeblceğinz bi doktor varmı??bursada yada izmrde

Bursada Vedat Menderes var şevket yılmaz hastanesinde. Çok ilgili ve başarılı bir doktor. Benim bugün 34. günüm memnunum şimdilik herşey yolunda çok şükür :) Olan arkadaşlarda var burdan hayalsu_ da Vedat beye olmuştu ve memnun . Tavsiye ederim şiddetle.

lily lütfen cvp ver murat beyden memnunmusun. yaptırdıktan sonraki hiç yorumunu bulamadım duyyyy sesimiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…