Bursada konusunda uzman estetik cerrah uzmanı arıyorum.

Bursa Jimer Hastanesi'nde Ali Tufan Soydan'i öneririm ben de. Kendisine henuz ameliyat olmadim ama olanlarin cok memnun oldugunu duydum.

Ben Alper beyi eledim. Bende doktor arıyorum burun için hala Murat beyde aklım biride denk gelse yaptıran.

ben murat beyle görüştüm yaptığı estetikleri de gözteriyor kliniğine gidince.arkadaşım olmuştu memnun ama gördüğüm kadarıyla burun deliklerinde bi küçülme olmuyor bende o yüzden karar veremedim. alper bey hakkında da iyi şeyler duydum ama bilemiyorum yine de araştırmaya devam edicem.

evet cnm bende gittim muaynanesine güzel burunlar yapmış okadar cokki hatta bakarken resimlere yazlıktan arkadaşımı gördüm. kız birden bi güzelleşmişti anlayamamıştm. o gene burnunu yaptırmış demekki:). ben alper muaynanesi maceramdan sonra bu yıl erteliycem gibi. çöker yamuk olur diye korku girdi içime ya

Revizyon olcaklar beni eklesin ve özelden ulaşabileceğim bir adres versinler lütfen özel mesaj atamıyorum. Bu konu hakkında konuşmak istiyorum.

Canım sen neden eledin Alper Beyi ? Senin revizyon mu ?

cnm ben ilk kez yaptırıcam hafif kemer var. muaynanede beklerken alper beyin daha önce burnunu yaptığı hastayla denk geldim tekrar bi operasyon olacakmış alper beye burun delinlerikleri farklıydı bide burun yamuktu bende o yüzden aynı sorunun yaşarı diye ameliyatımı erteledim. hala doktor arıyorum. bikerede düzgün bi ameliyat yapacak bi doktor

Canım sordun mu peki hastasına burnu kaç aylıkmış diye ? Çünkü 1 yılda oturuyor burun. Ben 2 defa operasyon geçirdim ilk başta benim burun kemerimde zigzag şeklindeydi ama şimdi düz burun deliklerimde de farklılık yok. Gerçi ben başka bir doktora ameliyat oldum ama nefes alamıyorum. Alper Bey'e ameliyat olcam kısmetse son görüşmeden sonra karar değiştirebilirimde kararsızım şimdi.

2 yıl önce olmuş CNm Alper ebü devlet hastanesindeyken. Sen kime olmuştun

2 yıl önce olmuş CNm Alper ebü devlet hastanesindeyken. Sen kime olmuştun

Benimde 2 yıl oluyor. Ben İstanbulda ayni hastaneden farklı doktorlara ameliyat oldum. Biri Cenk Teker diğeri Alparslan Yıldırım ikisi de KBBciydi. Alper Bey'e ameliyat olcam şimdi olumlu sonuçları da var olumsuzları da yarın görüşmem var bazı sorunları kendisiyle paylaşcam. En açık şekilde kendisi cevap verir umarım.

Ben de Alper beye oldum ve ben de de aynı problemler var arkadaşlar,6. ayım ve burun deliiklerimin biri küçük biri büyük ve asimetri var burnumda,ve bunun şişlikle hiçbir ilgisi yok ki,hatta zamanla yamukluk daha da belli oluyor...bana ödem kalmamış diye kendisi söyledi 3. ayımda....
Revizyon düşünüyorum fakat kendisine mi olurum çok kararsızım...Alper bey konusunda müthiş şüphelerim var artık...

cnm bende ondan vazgectm hafif kemeri düzeltiyim derken başka bi görüntü sorunu cıkmasından şüpheliyim. böyle kemerli burunla gezicem sanırım

Revizyon olcaklar beni eklesin ve özelden ulaşabileceğim bir adres versinler lütfen özel mesaj atamıyorum. Bu konu hakkında konuşmak istiyorum.

merhaba. faceden arama yerine buketakdag8@gmail.com diye aratın ve eklerseniz konuşabiliriz. bende bursadayım ve sorunlu burnum. revizyon düzeltme estetik herşey olacak. baya doktorla görüştüm fiyat olarak da, doktor olarak da araştırmaya devam ediyorum.

Alper bey Bursada mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…