Bursada konusunda uzman estetik cerrah uzmanı arıyorum.

Bursada önerebilecegin br estetik uzmani var mi?

kesin olarak şu doktor diyemiyorum maalesef :18: hepsinin iyi ve kötü sonuçları var ama bazılarının hepten kötü sonuçları. onları eleyerek alternatifleri en aza indirmeye çalışıyorum. Son olarak Bahar hastanesi Ali TUNCER bey ile görşmeye gideceğim ilerleyen günlerde..

Bursada Vedat Menderes var şevket yılmaz hastanesinde. Çok ilgili ve başarılı bir doktor. Benim bugün 34. günüm memnunum şimdilik herşey yolunda çok şükür :) Olan arkadaşlarda var burdan hayalsu_ da Vedat beye olmuştu ve memnun . Tavsiye ederim şiddetle.

Bende Bursada burun ameliyeti dusunuyorum ama yapilan yorumlar beni tatmin etmedi.

Arkadaşlar 5 Martta Alper Bayraktar'a revizyon ameliyat oldum. Kaburgamdan ve her iki kulağımdan kıkırdak alınıp ek yaptı. Ameliyat 7 saat sürmüş ben bir uyudum bir de uyandım tabi :) Biraz kendime gelmeye başladığımda kaburgamdaki ağrının şiddeti beni korkutmuştu ama kulaklarımdan sanki hiç bir şey alınmamış gibiydi hiç kimse anlamadı ben elimi kulağıma attığımda dikişleri anca öyle farkettim.Bu arada tamponlar varken bile rahat hissediyordum kendimi nefes alamıyordum ama ağırlık yapmıyordu hiç. Bir gözüm şişti morardı ama hiç ağrım yoktu çıktığımda. Şimdiki durumuma gelecek olursak; gözümdeki şişlik indi sadece biraz morarma ve sararma var,kaburga ağrım çok az seviyede ara ara sızlıyor ,kulaklarımın şekli hala eskisi gibi sadece arkasında dikiş var.Genel olarak çok çok iyiyim. Bir kaç güne sargım açılıp dikişler alınacak şu an burun ucu gayet güzel duruyor. Gelişmeleri tekrar ilerleyen zamanlarda yazacağım belki birilerine umut olurum :) :) :) :)

Bende Bursada burun ameliyeti dusunuyorum ama yapilan yorumlar beni tatmin etmedi.

ben tamamen estetik amaçlı burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.şevket yılmaz hastesi doktoru Vedat menderes yapıyor mu ne kadar bi ücret veriliyor bilgisi olan var mı? baya bi araştırdım özel hastaneler çok pahalı.

hayır kesinlikle memnun değilim asla yaptırma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

murat tezcan

anladım o beyı kımse begenmıyor nedense..ınsaallah ALLAH gonlunuze gore verır herseyı..o kadar para verıyor ınsanlar ama verdıklerının karsılıgını alamıyor cogu zamanda..

ilk başta memnundum fakat ödemler indikçe maalesef eskisinden beter bi burun çıktı ortaya revizyon düşünüyorum kesinlikle murat tezcanı önermiyorum o kadar para ona verene kadar emre ilhana yaptırsaydım keşke diyorum,benim gibi tavrına kliniğine adına sanına aldananlar olmasın diye yazıyorum uzak durun

ilk başta memnundum fakat ödemler indikçe maalesef eskisinden beter bi burun çıktı ortaya revizyon düşünüyorum kesinlikle murat tezcanı önermiyorum o kadar para ona verene kadar emre ilhana yaptırsaydım keşke diyorum,benim gibi tavrına kliniğine adına sanına aldananlar olmasın diye yazıyorum uzak durun

Merhaba ben de murat tezcana ameliyat olmayı düşünüyorum yorumların beni çok korkuttu şu anda nasıl burnun

Arkadaslar gecen yil alper bayraktar ameliyat fiyatlari 4500 diye konusulmus gecen yil. Fakat ben alper beyle agustos ta gorustum bana 6800 tl fiyat verdi.anlamadim ben bu isi. Bursada mesut ozcan,omer buhsem,Murat tezcan,Alper bayraktar bu 4 doktorla gorustum alper bey disindakiler fiyatlari asagi yukarı ayni4500 5000 arasi. Fakat alper bey 6800 istedi ayriyetten totomografi 200 tl. 7000 r gelicek ameliyat.arada bu uçurum farkin olmasina anlam veremedim sonucta emre ilhan baris cakir gbi doktorlar ble ameliyati 11 bin e yapiyo

Arkadaslar gecen yil alper bayraktar ameliyat fiyatlari 4500 diye konusulmus gecen yil. Fakat ben alper beyle agustos ta gorustum bana 6800 tl fiyat verdi.anlamadim ben bu isi. Bursada mesut ozcan,omer buhsem,Murat tezcan,Alper bayraktar bu 4 doktorla gorustum alper bey disindakiler fiyatlari asagi yukarı ayni4500 5000 arasi. Fakat alper bey 6800 istedi ayriyetten totomografi 200 tl. 7000 r gelicek ameliyat.arada bu uçurum farkin olmasina anlam veremedim sonucta emre ilhan baris cakir gbi doktorlar ble ameliyati 11 bin e yapiyo
Nasıl yani canım bende alper beye oldum 3 ay oldu ameliyat olalı 5bin ameliyat için istedi özel hastanede 1400 istedi ama şu var demişti kendiside burun içi sorunlar burunda ne kadar sorun olduğu hepsi fiyatı etkiliyor benim nefes alma sorunum yoktu yoksa daha fazla fiyat alırdı bu senin için iyi dedi hatta çünkü fiyat değişirdi dedi seninde öyle olmasın? Problemli bi burnunmu var

Bence hiç üşenmeden İstanbula gitmelisin ve orda Dr. Mustafa Karaca'yı bulmasın. Ben daha gidemedim nasip olmadı ama en yakın arkadaşım ve 2 kuzenim ona ameliyat oldu. Sonuclar muazzam. Bende gitmeyi düşünüyorum. 6500 tl fiyat çıktı benim için.

Bence hiç üşenmeden İstanbula gitmelisin ve orda Dr. Mustafa Karaca'yı bulmasın. Ben daha gidemedim nasip olmadı ama en yakın arkadaşım ve 2 kuzenim ona ameliyat oldu. Sonuclar muazzam. Bende gitmeyi düşünüyorum. 6500 tl fiyat çıktı benim için.
Canim sana kim 6500 cik
Canim sana hangi de 6500 cikardi.istanbul benim icin sıkıntı cunku kontrl falan alcilar cikicak derken eziyet olur

onkolojıde ümit çakır tavsıye ederım facede sayfasıda var bakın derım hem ucuk fıyatlar vermemıs olursunuz...

• Beğen
Reactions: azl
Ben Vedat Menderes ve Murat Ceran ile görüşmüştüm. Vedat Menderes çok ilgiliydi. Eğer tarih konusunda anlaşabilseydim ona olurdum. Kendisi yarı yıl tatilinde dolu olduğunu söyledi. Murat Ceran resimlerini çekip bana şöyle olur falan dedi. Bilgisayarda gösterdi falan. Önceki ameliyatlarından da gösterdi. Gayet iyiydi ama doktor bana soğuk geldi. Ondan pek ona olmak istemedim. Sonuç: gittim devlet hastanesinde bir kbb'ye oldum. Çevremde 3 kişi ona olmuştu. Gayet de memnunlardı. Gittim görüştüm. İlgili alakalıydı. Numarasını hemen verdi hatta Ben de tarih aldım. Oldum. Ama daha 4. günümdeyim. O yüzden önermek için henüz erken. :)

Back
X