arkadaşlar ismi geçen hemen hemen bütün doktorlar ile görüştüm. çevremde ameliyat olanlarda var. ben Alper bayraktar dan uzak durun derim. kendisi paragöz bir insan çok para istiyor. Çevremde ona ameliyat olan 2 kişi var. 2 side memnun değil. Ayrıca Vedat menderes'i de çok memnunum diye methetmişler ama o kadar iyi bir doktor olmadığını düşünüyorum. ben kendisine randevu alıp gittim ama telefonun ışığı ile burnuma baktı nefes problemine neden olabilecek bişey yok. havalardandır, alerjiktir diye geçiştirdi. 2 dkda beni gönderdi. İlgisiz alakasız biri. Ömer buhşem ile de görüştüm. Muayene hanesi sinek avlıyor derler ya aynen öyleydi. Hiçkimse yoktu 1 kişi bile. doktor bey ayaküstü baktı ama nefes konusunda kbbci de girmesi gerek ben içine karışmam deyince ve ek ücret isteyince onunla da bi sonuca varamadım. Bülent Cihantemur ismini de duydum. kendileri uzak olduğu için gidemedim. mail attım. fiyat aralığı çok yüksek olduğu için ondan da vazgeçmek zorunda kaldım. bunun dışında diğer doktorlar ile de görüştüm. halen görüşmekteyim ama aklıma yatan bir doktor bulamadım.