Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kulak burun boğaz uzmanı estetikçi arıyorum.bursada bu işi iyiyapan doktor varmı?
valla devlet ıstıyosan goktug bey ve umıt bey var ben eylulde umıt beye olucam..bakalım..
valla devlet ıstıyosan goktug bey ve umıt bey var ben eylulde umıt beye olucam..bakalım..
Ümit bey hangi hastanede bir de kbbci mi?
Anadolu hastanesinde Murat cefan varmış.bu konuda bilgisi olan var mı?Şimdiden teşekkürler.
Murat Ceran ile daha önce 2 kez görüşme imkanım oldu. burnumun resmini çekti telefon ile laptopta 1 dklık bir işlem ile ufak bir kavis verdi burnuma. onun dışında pek bir fark olmadı. 2.ye gittiğimde de aynısını yaptı. yine bir resim ve ufak bir tasarım. fiyat olarak da 4000 tl istedi. ben kendisini tercih etmeyeceğim
Neden? Sen kime olacaksın?
benim burun sorunlu ilk defa ameliyat olucam. hem iç hemde dışı düzeltebileceğini sanmıyorum. eğer burnum hepten bozulursa 2.ye ameliyata gücüm yok. yani sadece Murat bey için değil, diğer KBB doktorları içinde aynı düşünüyorum. ayrıca doktor bir tanıdığım var oda aynısını söyledi. Mutlaka plastik cerrah olmalı diyor. Bende Bursa'daki bütün estetikci doktolarla görüştüm aşağı yukarı. son olarak bi isimde karar kıldım gibi. İsmini veripte reklam yapmak istemiyorum. Sadece bilinen bir doktor o kadar söyleyeceğim.
Benimde burunda kemik var.bu yüzden kbbcilerle görüştüm.kbbciler burnun hem içini hem de dışını iyi biliyorlar.estetikçiler bu işi beceremez.bu yüzden kbbcilerle daha fazla güveniyorum.internette 5 6 seneden beri araştırıyorum.ve direk kbbcilerle görüştüm.ve kararımı verdim.anad.hastanesinde olucam inşallah.birde çizimlere bence güvenme.ne istediğin önemli.
bende uzun uzadıya araştırdım. Doktorlarla ve hastane çalışanlarıyla görüştüm. bu işi plastik cerrahların daha iyi yapabileceğine karar verdim. bir kbb doktoru 4 yıl eğitim alırken, plastik cerrahlar 12 yıllık eğitim sonucu doktor oluyorlar. buda aradaki farkı gösterir umarım. bazı hastaneler hem kbb hemde estetik doktoru ile ameliyat ediyor. ama biraz daha artıyor tabi maaliyet.
Evet en mantıklısı hem estetisyene hem de kbbci girmesi.ama dünyada en fazla burun estetiğiyle uğraşanlar kbbcilermiş.emre İlhan ve Abdülkadir Göksel bahadır Baykal , m.diller bunlar kbbci.ve benim favorilerim.gerçekten doğal ve güzel burunlar yapıyorlar.ama bursa da da eldeki imkanları kullanarak bir seçim yaptım.
hem içini hemde dışını yapan doktorlarda var aslında. yani tek doktor, tek operasyonda işi bitirmek mümkün. ben bu konuda seçtiğim doktora güveniyorum. hakkında yapılan yorumlar genelde iyi, arada kötü yorumlarda var ama o yorumları yapanlar ya 1-2 mesajı olan çakma hesaplar, yada reklam için yorum yazan ve diğer doktorları karalayan kişiler...
edit: daha önce forumda yapılan bir anket.. sonuç içeride..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=276352