• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da nerede yaşanır?

Didem semerci

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
483
423
303
Antalya
2 sene önce burada benzer şeyler yazmıştım, Çoğunlukla Nilüfer -görüklede iyi yaşarsin çocuklarla demişlerdi,ama şimdi orası için kimle konuşsam afedersiniz fuhuş yuvası diyorlar, üniversite öğrencileri hep o işi yapıyormuş,oralarda o işler dönüyormus,bu beni biraz üzdü.
2 senedir bursa Osmangazi merkezi yerde yaşıyorum ama tasinicam başka sebeplerden,yine merkezde olmak ama daha refah ve modern bir yerde yaşamak istiyorum,hem kendime iş imkanı,hem çocuklar için.dumlupinar mahallesinde bir iki ev beğendim,bana gerçekten bursayi iyice bilenler yazabilir mi? Ev bakarken oralara bakayim

Kuzenim Bursa nilüferde üni okudu hiç de öyle bişey demedi yani üç beş safsata insanın dedikleriylemi hareket ediyorsunuz
Ayrıca orda yaşayan insanlar fuhuş yuvasında mı yaşıyor gittiniz gördünüz mü deneyimlediniz mi böyle bir yakıştırmayı uygun bulmadım kusura bakmayın

Dumlupınar da Görükle tarafında ama pek bilgim yok. Balkan Mahallesini düşündünüz mü? Ya da 30 Ağustos Zafer Mahallesi? Arkadaşlarım oturuyor oralarda, gayet düzeyli semtler.

Kuzenim Bursa nilüferde üni okudu hiç de öyle bişey demedi yani üç beş safsata insanın dedikleriylemi hareket ediyorsunuz
Ayrıca orda yaşayan insanlar fuhuş yuvasında mı yaşıyor gittiniz gördünüz mü deneyimlediniz mi böyle bir yakıştırma uygun bulmadım kusura bakmayın
Beni üzdü diyorum,ben demiyorum farkındaysanız,farklı farklı üç dört kişi bunu söyledi,ve ben buna rağmen Nilüfer Dumlupınar mahallesinden ev baktığımı yazmışım.Gorukleden yani.Ben bilenler anlatsın diye açtım konuyu,kararımı vermiş olsam yazmazdim.

Görükle küçük bi semttir evet görükle öyle diyebilirim ama sözüm meclisten dışarı , Nilüfer çokkk büyük bi ilçe her yerinde de yaşanır

Ee oralar için kötü diyen tanıdıklarınız neresi iyi onu da desinler.
Onların dediğine inanıyorsunuz belli.
Kötü yeri bilip iyi yeri bilmiyorlar mı yoksa?
Bu arada çok ayıp yani orada yaşayan öğrencileri vs şöyle duydum diye anlatmanız.

Ee oralar için kötü diyen tanıdıklarınız neresi iyi onu da desinler.
Onların dediğine inanıyorsunuz belli.
Kötü yeri bilip iyi yeri bilmiyorlar mı yoksa?
Bu arada çok ayıp yani orada yaşayan öğrencileri vs şöyle duydum diye anlatmanız.
Yahu ben söyleneni yazıyorum, Nilüfer Görükle için öyle dedi hem de farklı kişiler,ben bunu savunsam yine oralardan ev bakmam ki

2 sene önce burada benzer şeyler yazmıştım, Çoğunlukla Nilüfer -görüklede iyi yaşarsin çocuklarla demişlerdi,ama şimdi orası için kimle konuşsam afedersiniz fuhuş yuvası diyorlar, üniversite öğrencileri hep o işi yapıyormuş,oralarda o işler dönüyormus,bu beni biraz üzdü.
2 senedir bursa Osmangazi merkezi yerde yaşıyorum ama tasinicam başka sebeplerden,yine merkezde olmak ama daha refah ve modern bir yerde yaşamak istiyorum,hem kendime iş imkanı,hem çocuklar için.dumlupinar mahallesinde bir iki ev beğendim,bana gerçekten bursayi iyice bilenler yazabilir mi? Ev bakarken oralara bakayim
üniversite öğrencileri : biz ne alaka ?

Ayrıca orda yaşayan insanlar fuhuş yuvasında mı yaşıyor gittiniz gördünüz mü deneyimlediniz mi böyle bir yakıştırmayı uygun bulmadım kusura bakmayın
Bence bazı şeyler için deneyime gerek yok kuzenin gelip sana burası fuhuş yuvası diyecek hali yok bu arada nilüferi hiç duymadım ama görüklenin namı meşhurdur yani escler translar falan hep orda diye biliyorum bende

Back
X