• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da nerede yaşanır?

Bence bazı şeyler için deneyime gerek yok kuzenin gelip sana burası fuhuş yuvası diyecek hali yok bu arada nilüferi hiç duymadım ama görüklenin namı meşhurdur yani escler translar falan hep orda diye biliyorum bende
Orayı bilmiyorum lakin ziyarete gittiğimizde de hiç öyle bi söylenti duymadık kalmamıza rağmen
Yinede öyle bi durum söz konusu olsaydı mutlaka söylerdi kendimden nasıl eminsem ondan da öyle eminim herkes gibi naçizane fikrimi beyan ettim
İyi geceler …

Bana sormayın arkadaşım,ben demedim, diyenler oldu,her üniversiteye giden insanı suçlamadiklari kesin,demekki Görüklede bu işleri yapan bir kesim üniversiteli olabilir,konu bu değil
burada sıkıntı üniversite öğrencileri diyerek bi kısmı hedef göstermek . Emniyet ve huzur yönünden tekin değilmiş diyebilirsiniz. Buna da kimse tepki göstermez.

burada sıkıntı üniversite öğrencileri diyerek bi kısmı hedef göstermek . Emniyet ve huzur yönünden tekin değilmiş diyebilirsiniz. Buna da kimse tepki göstermez.
Üzerinize alınmayın,benim amacım sansasyonel olay çıkarmak değil,bu iddia basit bir iddia değil sonuçta, yaşamak istediğim yer ciddi bir konu,evet ne duydum yazacağım,suçlu olan üzerine alınır, savunmasını muhatabına yapar,ben demedim,duydum o şekilde ifade ettim.ben ev için uygun semt arıyorum,konuyu başka yere çekmeyin yorum yapmayın lütfen,engel oluyorsunuz asıl meseleme

Üzerinize alınmayın,benim amacım sansasyonel olay çıkarmak değil,bu iddia basit bir iddia değil sonuçta, yaşamak istediğim yer ciddi bir konu,evet ne duydum yazacağım,suçlu olan üzerine alınır, savunmasını muhatabına yapar,ben demedim,duydum o şekilde ifade ettim.ben ev için uygun semt arıyorum,konuyu başka yere çekmeyin yorum yapmayın lütfen,engel oluyorsunuz asıl meseleme

bu iddia basit bir iddia değil dediğiniz gibi ve siz bu iddianın aslını astarını araştırmadan koskaca bir grubu itham altında bırakcak söylemlerde bulunuyorsunuz. haftalardır Bursa Nilüfer'deyim. hiç böyle bir durumla karşılaşmadım. bu şekilde bomboş her lafa inanan ve insanları yargılayan zihinsel bir şema ile meselelere yaklaşırsanız kimse de size yardım etmek istemez.

Görüklenin neresinde oturacağınıza göre işler değişir. Söylenilenler gibi bir durum yine de söz konusu değil. Sadece öğrenci ağırlıklı yerler var, oralarda aileler oturur mu? Pek ala oturur. Aradığınız şey güvenlikli sitelerin olduğu gibi yerler mi yoksa daha müstakil tarzı evlerin olduğu yerler mi? Her yerde hırlı da var hırsız da. Osmangazi dediğiniz yerin çoğu semti görükleden beterdir güvenlik olarak 🤷🏻‍♀️

öncelikle söylemeliyimki görükle çocuk yetiştirmek için uygun bir semt değil bence (öğrenci ağırlıklı olduğu için söylüyorum),onun dışında nilüferde çok güzel semtler var oturulabilecek merkeze daha yakın olsun derseniz doburca ,beşevler,çamlıca,dikkaldırım tarafları merkeze bi nebze daha yakın ordan ilerde ataevler ,23 nisan mah.,özlüce ,yüzüncü yıl ,üç evler taraflarıda hem çocuk için hemde kendiniz için gayet güvenilir siteler,evler mevcut .....ama merkezde olsun da derseniz ev bakımından millet mah,düşünebilirsiniz kükürtlü ,çekirge,ortapazar ,tophane taraflarını düşünebilirsiniz ama bütçenize bağlı tabiki kiralar malum ....

Osmangazi'nin eski iç içe mahallelerinde ne idüğü belirsiz türlü insanla yaşarken çocuk yetiştirilebiliyorsa Görükle'de çok çok daha iyi yetiştirilir. Ayrıca hangi şehirde olursa olsun üniversite öğrencilerinin bulunduğu semtlere genelde bu damgayı yapıştırırlar, keşke bu bilgiyi nerden bildiklerini de sorsaydınız. Çünkü orta yaş krizine girmiş erkekler çocuğu yaşında kızları kesmek için genelde buralarda bulunurlar, genelde ordan bilirler :) Ayriyeten bu bölgeleri avcunun içi gibi bilen biri olarak, Nilüfer'in herhangi bir yeri Osmangazi'nin eski mahallelerinden çok çok daha iyidir. Nilüfer'de bir tek Görükle'nin köy içi denen bir yeri var, gerçekten köyden bozma ve kötü bir yer. Onun dışında her yer iyidir. Balkan mahallesinde de genel olarak Bulgaristan göçmenleri oturur temiz bir bölgedir.

Kuzenim Bursa nilüferde üni okudu hiç de öyle bişey demedi yani üç beş safsata insanın dedikleriylemi hareket ediyorsunuz
Ayrıca orda yaşayan insanlar fuhuş yuvasında mı yaşıyor gittiniz gördünüz mü deneyimlediniz mi böyle bir yakıştırmayı uygun bulmadım kusura bakmayın
Görükle malesef öyle. Aile için uygun değil , translar ve esclerin yaşam alanı , üni öğrencileri uygun fiyatlı ve okula yakın diye tercih ediyorlar.

Ben özlücede oturdum köy tarafında köyün içinde yeni yerlesim yerinde. Cok guzeldı okul fılanda var fıyatlarda uygundu . Sımdı sehır hastanesıde acılmıs .
Birde balkan mahallesınde oturdum ,görükle yerine orayı tercıh edebılırsınız.
Balkan mahallesı bıraz daha uzal kalıyor
Ama ordada okul hastane vs sorun yasamazsınız

Şu üniveriste öğrencilerinden ve bekar tek yaşıyan kadınlardan bu toplum ne istiyor anlamış değilim. Nilüfer tarafları en iyi yerler ama pahalı. Görükle hem ucuz hem güzel hem sosyal. Doğuda görev yaparken bekar kadınlara memurlara tek yaşıyoruz diye neler demişlerdi. Bir de büyük şehirlerde her yerde karışık her kesimden insan var yani. Osmangazide de arap çok. Yıldırım da Ankara yolu altı tekin değil. Osmangazi de doğanbey tokiler var günlük kiralık fuhuş diyordu herkes farklı dairelere farklı farklı zamanlarda baktım hep yaşlı aileler vardı. İnsanların ne dediği çok önemli değil. Siz kapınızı kapatınca kimse size salça olmasın yeter

Şu üniveriste öğrencilerinden ve bekar tek yaşıyan kadınlardan bu toplum ne istiyor anlamış değilim. Nilüfer tarafları en iyi yerler ama pahalı. Görükle hem ucuz hem güzel hem sosyal. Doğuda görev yaparken bekar kadınlara memurlara tek yaşıyoruz diye neler demişlerdi. Bir de büyük şehirlerde her yerde karışık her kesimden insan var yani. Osmangazide de arap çok. Yıldırım da Ankara yolu altı tekin değil. Osmangazi de doğanbey tokiler var günlük kiralık fuhuş diyordu herkes farklı dairelere farklı farklı zamanlarda baktım hep yaşlı aileler vardı. İnsanların ne dediği çok önemli değil. Siz kapınızı kapatınca kimse size salça olmasın yeter
Doğanbey tokiler içinde söylenen doğru , sarı sitede günlük kiralık ilanlarını görebilirsiniz. Etabın bir kısmı komple günlük kiralık ama karşı binada kimin ne yaptığı çokta mühim bir mesele değil bence. görükle konusunda ise Üniversite öğrencileri yada tek yaşayan kadınlar değilki mesele. Görükle keyifli bir yer ama altıparmak - çarşamba gibi yerlere suriyeliler çökünce tüm translar ve escler oraya akın etti orada yaşıyorlar. Bekar olsam sorun etmem yaşarım banane yan dairemdeki kişinin cinsiyetinden falan diyebilirim ama aile için öyle olmuyor malesef. Ayrıca sadece merkezi kısmı böyle daha içerleri belki aile için uygun olabilir o kısmını bilemiyorum.

Doğanbey tokiler içinde söylenen doğru , sarı sitede günlük kiralık ilanlarını görebilirsiniz. Etabın bir kısmı komple günlük kiralık ama karşı binada kimin ne yaptığı çokta mühim bir mesele değil bence. görükle konusunda ise Üniversite öğrencileri yada tek yaşayan kadınlar değilki mesele. Görükle keyifli bir yer ama altıparmak - çarşamba gibi yerlere suriyeliler çökünce tüm translar ve escler oraya akın etti orada yaşıyorlar. Bekar olsam sorun etmem yaşarım banane yan dairemdeki kişinin cinsiyetinden falan diyebilirim ama aile için öyle olmuyor malesef. Ayrıca sadece merkezi kısmı böyle daha içerleri belki aile için uygun olabilir o kısmını bilemiyorum.
Herkes öyle deyince ben araştırmıştım onlar öncedenmiş amaaann zaten bin tane daire var her blokta takip etmek imkansız. Her yer için onlar söyleniyor zaten trde bir kadın olarak gece gündüz her saatte hep kendimizi kollamak zorundayız Cadde ve komşu profili zaten başta kendini belli ediyor

Herkes öyle deyince ben araştırmıştım onlar öncedenmiş amaaann zaten bin tane daire var her blokta takip etmek imkansız. Her yer için onlar söyleniyor zaten trde bir kadın olarak gece gündüz her saatte hep kendimizi kollamak zorundayız Cadde ve komşu profili zaten başta kendini belli ediyor
Kesinlikle katılıyorum. Nerede yaşarsak yaşayalım zaten tedirgin olmak zorunda kaldığımız bir dönemdeyiz.

Back
X