• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursada önerdiğiniz doktor

unicornlupatik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
83
15
38
27
arkadaşlar bursada önerdiğiniz doktor varmı daha 3 haftalık hamileyim kime gideyim kontrole ne yapayım ilk çocuğum bilgim yok
sühendan dediler oda çok yoğun haliyle ilk haftalarda ne yemem gerek
mide bulantımda çok var kimden bilgi alabilirim BURSA içerisinde önerdiğiniz doktor varmı (bayan)

ben medicanada volkan aksakallıya gidiyorum çok memnunum. sen bayan dediğin için örenmemiştim. çok relaks bir doktor.
Merhaba
4 haftalık hamileyim bende volkan beye başlamayı düşünüyorum hastane yada doktor ile ilgili problem yaşadığınız bir konu oldumu bu arada doğumunuz ne zaman. Dorukta Senem Alkan Akalın’a gitmiştim daha önce çok memnun kaldım fakat hastaneyi sevmiyorum hizmet sıfır.

Merhaba
4 haftalık hamileyim bende volkan beye başlamayı düşünüyorum hastane yada doktor ile ilgili problem yaşadığınız bir konu oldumu bu arada doğumunuz ne zaman. Dorukta Senem Alkan Akalın’a gitmiştim daha önce çok memnun kaldım fakat hastaneyi sevmiyorum hizmet sıfır.
Doruk çekirge ve Yıldırım şubelerine gittim hiç sevmedim ya doruk hastanesini ya

Erkek doktorları daha çok öneriyorlar ama bende düşündüm bu konuyu ama hala kararsızım 2 doktor arasında 🙁
Kim peki onlar biliyorsam yardımcı olurum belki.. Valla ben Hatice taşlı ve gizem yıldırıma gittim ikisinden de memnun kalmadım. Ziya çetin çok iyi ilgili moral verici. Üstelik 3 kez gittim Bi muayene parası aldı sadece

Özlem başak üstünyurt önerebilirim çok iyi kadın ayda bir muayene parası alıyor ben bebeğimi kaybetmeden önce ona gidiyordum tavsiye ederim

Kim peki onlar biliyorsam yardımcı olurum belki.. Valla ben Hatice taşlı ve gizem yıldırıma gittim ikisinden de memnun kalmadım. Ziya çetin çok iyi ilgili moral verici. Üstelik 3 kez gittim Bi muayene parası aldı sadece
Ne güzel böyle insancıl olmalası güzel yani çoğu paracı çünkü muayenehane de olanların.
Ben medicana volkan aksakallı veya müzeyyen uyanık arasında kaldım

Bende bu ikisine bi gitmeyi düşünüyordum ama siz böyle yazmışsınız vazgeçtim. Bilhassa hayice taslıyı cok methediyolardı

Bu Ziya Çetin’den bi ben memnun kalmadım galiba :( bana çare olmadı orası..

Bende bu ikisine bi gitmeyi düşünüyordum ama siz böyle yazmışsınız vazgeçtim. Bilhassa hayice taslıyı cok methediyolardı
Valla gizem hanım ilgilenemedi ve aşırı kalabalık oluyo Bi hemşiresi var zaten ömre bedel uyuzun teki.. Hatice hanımın da bilgisi yok bence fazla. Aralık değerlerine bakarak hormon değerleri yorumluyor ona bende bakarım.. Bide ben bebek düşünüyorum diye gittim benden kistim için emar istedi alttan ultrasonla çok basit görülen bişeyi göremedi. Bide smear testi aldı haberim yokken çok zorlandım bırakmadı Bi kaç gün kanamam oldu. Her doktordan memnun olan olmayan var bazıları çok sbeiyo bu 2 doktoru da

Back
X