• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Bursa'da önerebilceğiniz Üroloji doktoru ve varıkosel için

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Büyük ihtimal varikosel var bu ay gidicez ürolojiye ama ameliyat olmam diyor napıcağımı şaşırdım. Sanırım varikolsel olunca tüp bebekte tutmuyor o yüzden negatif oldu bizimde. Hayırlısı bakalım😞
Merhaba biz de tedavi ile gebe kaldığımız için başlığa uğradım, size yazmak istedim
Bizim de sperm sayısı oldukça düşük, bazı doktorlar azosperm bazıları oligoazosperm dediler hatta , morfoloji ve hareketlilik de ortalama değerlerdeydi
ve eşim varikosel ameliyatı oldu
Sayıda hiçbir değişiklik olmadı , üstelik ilk yaptırdığımız sayılara bir daha ulaşamadık bile maalesef
Üzerine 1,5 yıl normal bekledik yok
İlk tedavi olumsuz
İkincinde baştan tedavi başladık ilk transfer tuttu elhamdulillah
Sonuç olarak şunu söylemek isterim son gittiğimiz üroloji ve tüp bebek doktorları ( İstanbul Şişli Memorialda olduk tedaviyi) bu düşük değerlerde ameliyatı olmanıza gerek bile yokmuş dediler
Yani değerler ortalama değerlere yakın olsaydı başarı olasılığı belki olurdu ama bu düşük değerlerle ameliyattan birşey beklenmez imiş
Tabi nasip böyleymiş hepimiz için hayırlısı olsun
Çok uzun oldu ama aynı yollardan geçenler birbirini anlar
Duayı çok çok edelim Rabbim hepimize tattırsın hayırlı evlat olsunlar inşallah
Olmayacak vs olumsuz düşüncelere yenilmeyin arkadaşlar hepinize selamlar ♥️

Merhaba biz de tedavi ile gebe kaldığımız için başlığa uğradım, size yazmak istedim
Bizim de sperm sayısı oldukça düşük, bazı doktorlar azosperm bazıları oligoazosperm dediler hatta , morfoloji ve hareketlilik de ortalama değerlerdeydi
Sayıda hiçbir değişiklik olmadı , üstelik ilk yaptırdığımız sayılara bir daha ulaşamadık bile maalesef
İlk tedavi olumsuz
Sonuç olarak şunu söylemek isterim son gittiğimiz üroloji ve tüp bebek doktorları ( İstanbul Şişli Memorialda olduk tedaviyi) bu düşük değerlerde ameliyatı olmanıza gerek bile yokmuş dediler
Yani değerler ortalama değerlere yakın olsaydı başarı olasılığı belki olurdu ama bu düşük değerlerle ameliyattan birşey beklenmez imiş
Olmayacak vs olumsuz düşüncelere yenilmeyin arkadaşlar hepinize selamlar ♥

Sizinle sürecimiz çok benzermiş inşallah sonucumuz da benzer ☺️ Eşim de 2 buçuk yıl önce varikosel ameliyatı oldu 1,5 yıl bekledik gebelik olmadı üstelik o zamanki sayısına göre de düşüş oldu. İlk tüp bebek düşükle sonuçlandı, ikincisi dondurulmuştu negatif. Üçüncü tedavi Şişli Memorialde oldu önümüzdeki ay transfer olacağım inşallah bize de nasip olur 🤲🏻 Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu 🤲🏻

Sizinle sürecimiz çok benzermiş inşallah sonucumuz da benzer ☺ Eşim de 2 buçuk yıl önce varikosel ameliyatı oldu 1,5 yıl bekledik gebelik olmadı üstelik o zamanki sayısına göre de düşüş oldu. İlk tüp bebek düşükle sonuçlandı, ikincisi dondurulmuştu negatif. Üçüncü tedavi Şişli Memorialde oldu önümüzdeki ay transfer olacağım inşallah bize de nasip olur 🤲🏻 Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu 🤲🏻
Varıkosel den önce degerler nasıldı bizim hiç hareket yoktu sayı coktu ama

İlk tedavi olumsuz
Olmayacak vs olumsuz düşüncelere yenilmeyin arkadaşlar hepinize selamlar ♥

Haklısın canım sayı cok düşük olunca mucize beklemek anlamsız ameliyattan. Umarım bende ikinci tüp bebek denememde sağlıkla kavusurum bebeğime 🙏🏻 Aynı yollardan geçenleri görünce umut oluyor. Rabbim sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini 🌸

Merhabalar Bursa lı değilim bursa geliniyim ,, eşimde varıkosel 1 grade doktorlar ameliyata gerek yok dedıler yalnız hız morfolojımizde sorun var bize bursada önerebilceğiniz iyi üroloji doktoru kim var
Merhaba. Bizimde durumumuz aynı. Burada iyi bir üroloji doktoru arıyoruz. Siz ne durumdasınız. Bize acilen tüp bebek deneyin dediler

Merhaba bizde iyi bir üroloji doktoru arıyoruz. Eşimde varikosel var. Dr. Dan memnun kaldınız mı. Cevap yazarsanız çok memnun kalırım
Çok şükür burhan coşkun cok harıka bi doktor ve 6 ay sonra gebe kaldım çok şükür , kesınlıkle burhan coşkun bırde hayat hastanesınde varmış

Çok şükür burhan coşkun cok harıka bi doktor ve 6 ay sonra gebe kaldım çok şükür , kesınlıkle burhan coşkun bırde hayat hastanesınde varmış
Tebrik ederim canım hayırlı olsun. Dr. Burhan Coşkun tıp Fak. De galiba. Benim yaş 38 olunca direk tüp bebek dendi. 2 defa denedik olmadı. Şimdi tüp bebek için maddi şartları çok uygun değil. Jinemed de murat beyle görüştük 14000 tl yi bulur dedi

Tebrik ederim canım hayırlı olsun. Dr. Burhan Coşkun tıp Fak. De galiba. Benim yaş 38 olunca direk tüp bebek dendi. 2 defa denedik olmadı. Şimdi tüp bebek için maddi şartları çok uygun değil. Jinemed de murat beyle görüştük 14000 tl yi bulur dedi
Murat beyi bize de onermislerdi ama ben pek istemedim cunki amh cok iyi olasina ragmen sinirda gec kalma vs gibi seyler dedi moralimi bozdu oysaki amh im cok cok iydi , istanbula gidebilirseniz bahceci yada bahcesehir ferhat bey var aynur hanimla onlari oneririm cunki labaratuar bursada pek iyi degil

Murat beyi bize de onermislerdi ama ben pek istemedim cunki amh cok iyi olasina ragmen sinirda gec kalma vs gibi seyler dedi moralimi bozdu oysaki amh im cok cok iydi , istanbula gidebilirseniz bahceci yada bahcesehir ferhat bey var aynur hanimla onlari oneririm cunki labaratuar bursada pek iyi degil
Çok ilginç banada benzer şeyler söyledi. Yumurta rezervinin kötü olduğunu hemen tüp bebek için başlamamız gerektiği vb. Hatta hiç zamanın yok hemen tüp bebeğe geçin dedi))=)

Çok ilginç banada benzer şeyler söyledi. Yumurta rezervinin kötü olduğunu hemen tüp bebek için başlamamız gerektiği vb. Hatta hiç zamanın yok hemen tüp bebeğe geçin dedi))=)
Ki benim değerlerinde kötü değildi. Ama bana çok inandırıcı gelmedi. Ben ameliyat seceneği üzerinde durmak istiyorum

Banada aynısı söylemişti hatta 1 seneye menopoza girersin demişti çok ağlattı beni Allahtan başka doktorlara gittimde doğru olmadığını öğrendim

Back
X