Bursa'da Op.Dr. Volkan Aksakallı'ya giden var mı acaba?

dsuzun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
312
115
103
Kızlar Volkan Beye gebelik öncesi veya gebelik takibi boyunca giden var mı acaba?

merhaba ben gidiyorum yaklaşık 2 yıldır takipli hastasıyım memnuniyet kişiye göre değişir ancak bana göre tanıdığım en mükemmel insan aklında soru işareti kalmıyor herşeyi gönül rahatlığıyla sorabilirsin çok detaylı açıklama yapıyor sağolsun son iki aydır çok uğraştı benimle bebeğim karnımda öldü çok zor bir süreç yaşadım gebelik kürtaj ve sonrası her konuda yanımda oldu...

Ben de bir kez gittim sadece hamilelik yok gebelik öncesi kontrol için gittim hormonlar ım ve karından ultrasonum normal çıktı ama ben biraz panik ve aceleci davrandım klomen verdi bugün kontrole çağırdı ama çok çekiniyorum ya alttan muayene ederse diye

gerek görmedikçe vajinal ultrason ile bakmıyor benim rahim yapım ters olduğu için her muayenede bakıyor bunda bu kadar korkulacak bir şey yok

Bir vajinismus geçmişim var da o sebepten çekiniyorum çok bugğn yumurta ölçümü yapcak bakalım vajinal mi yapar

Bir vajinismus geçmişim var da o sebepten çekiniyorum çok bugğn yumurta ölçümü yapcak bakalım vajinal mi yapar
bilmiyordum afedersin ama inan bana korkulacak bir şey yok ayrıca muayene sonrası boşuna stres yaptım diyeceksin korkularına değil umuduna odaklan....

Haklısın korkulara değil umuda :) yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşmış bir de çatlatma iğnesi verdi bakalım bekliyoruz :)

Back
X