Bursa'da özel hastanede doğum yapan arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım vaaarr

16_papatya

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
31
0
6
Bursa
Arkadaşlar 5 aylık hamileyim zübeyde hanımda sezcan beye gidiyordum çok memnundum hatta hastaneden hoşnut olmadığım halde doğumu orda yapmayı düşünüyodum ama doktoturumun tayini çıktı gidiyo. bende o hastaneye gitmeyi pek düşünmüyorum artık. Özele gitmeyi düşünüyorum iyi bi doktor hastane önerebilcek arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum. bide doğum ücretleri hakkında bilginiz varsa ona da ihtiyacım var..

Ben Bursa'da oturmuyorum; ama ablam ve kızkardeşim oradalar ve 3 yiğenim de Bahar Hastanesi'nde doğdu. Gönül Doyran doktorun adı. Ablam da kardeşim de memnun hem doktordan hem hastaneden. Hatta ablamın son çocuğunda ben vardım yanında hastane çok güzel ve temiz. Doğum katında çalışan herkes bayan. Odalar güzel. Ancak bu kadar yardımcı olabiliyorum. Bu arada Gönül Hanım Cerrahpaşa mezunu bildiğim kadarıyla. Bu da önemli bence. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ben bir hafta once sevket uilmazda dogum yaptim. Sezeryan oldum doktorumm tayfur cift kisa bi sure gittim ama cok memnundum doktord, an. Sezcan beye bi kere gittim sonra tsyfur beye devam ettim. Uc gece hastanede kaldim onceki dogumumu antalyada ozelde yapmistim acikcasi arasinda cok bi farl gormedim. Sevket
yilmazla ilgili sorularin olursa cevaplarim cnm. Saglikla bebegine kavus insaallah

merhaba agustosta doruk yildirimda dogum yaptim.doktorum nuray hanimdi.ben cok memnunum hem doktorumdan hem hastaneden.1.sinif odada sezeryan dogum 1500 lira.2.sinif odalar yari yariya.muayene ucreti 45 lira.ins hayirlisiyla bebeginize kavusursunuz.

Canım Gönül Hanım için Cerrahpaşa mezunu demiştim, bir yanlışı düzelteyim istedim. Gönül Hanım değil aynı hastanede Nagihan Hanım var o Cerrahpaşa mezunu. Ablam Gönül Hanım'ın hastasıydı, doğumdan başka enfeksiyon için gitmişti aynı hastaneye ve Gönül Hanım'ın Nagihan Hanım'a danıştığını, ondan akıl aldığını söylemişti. Nagihan Hanım gerçekten işinin ehli diye biliyorum. Ama Gönül Hanım da çok iyi bir hekim. Bir de belki senin için önemlidir Bahar Hastanesi'nde doğumun hemen ardından ÇOCUK KALP DOKTORU bebeği muayene ediyormuş. Bu Çocuk Kalp Doktoru her hastanede bulunmuyor. Özellikle Çocuk olması gerek. O da Bahar'da var. Bunu da ek bilgi olarak eklemek istedim. Umarım faydalı olabilmişimdir.

kızlar medikalpark ta doğum şimdiki doğum ücretleri nasıl acaba bilginiz var mı? birde ek olarak nelerden ücret alıyolar?

merhabalar ben de sevket yılmaza gidiyorum .fakat zübeyde hanım için daha iyi diyorlar cok ikilem de kaldım iki hastane arasında . siz seveket yılmazdan memnun kaldınız mı. ben sevektte nurhan celike gidiyorum

merhabalar ben de sevket yılmaza gidiyorum .fakat zübeyde hanım için daha iyi diyorlar cok ikilem de kaldım iki hastane arasında . Siz seveket yılmazdan memnun kaldınız mı. Ben sevektte nurhan celike gidiyorum

ben de ikisi arasında çok düşündüm ama hastane olarak falan şevket yılmaz daha ii geldi bana. Memnun da kaldım doktorum da çok iidi saolsun son üç haftamda ona gitmeme rağmen güzel ilgilendi. Sezeryan oldum toplamda 3 gece kaldım hastanede bi gün ameliyattan önce iki gün sonra. Daha erken taburcu etmiyolar o biraz bana zor gelmişti ama zübeyde de öyle sanırım.

merhaba agustosta doruk yildirimda dogum yaptim.doktorum nuray hanimdi.ben cok memnunum hem doktorumdan hem hastaneden.1.sinif odada sezeryan dogum 1500 lira.2.sinif odalar yari yariya.muayene ucreti 45 lira.ins hayirlisiyla bebeginize kavusursunuz.

teş.ederim canım Amin inş.sezeryandan çok korkuyorum normal doğum düşünüyom normal doğumu ebeler yaptırıyodur orda da dimi doktor girmiyodur doğuma.Hakkımızda hayırlısı sağ salim alırız inş.kucağımıza bizde senin gibi

teş.ederim canım çok saol araştırmaya başlıcam hemen. Sezeryan mı oldu doğum normal mi ? ben normal düşünüyorum aslında doktordan çok ebe araştırması yapmam lazım galiba dimi ?

teş.ederim canım çok saol amin inş. aslında özel olması çokta şart değil hastane iyi olsun yeter bi randevu alıp giderim olmadı tayfur beye saol canım

saol canım çok düşüncelisin düşünüp yazman bile çok mutlu etti beni baharla da bi görüşcem o zaman herkes çok yardımcı oldu saolun hepiniz hepsini araştırcam aralarından birini seçicem :) hayırlısıyla şu miniği sağlıklı sıhhatli getirirm inş.dünyaya..

Sezeryan cok rahatti benim.bebek tersti zaten baska sansim yoktu.normal dogumda da doktor giriyo bildigim kadariyla.ozelde dogum yapmanin bi farki olmaz zaten eger ebe girecekse.nuray hanimi kesinlikle tavsiye ederim

Sezeryan cok rahatti benim.bebek tersti zaten baska sansim yoktu.normal dogumda da doktor giriyo bildigim kadariyla.ozelde dogum yapmanin bi farki olmaz zaten eger ebe girecekse.nuray hanimi kesinlikle tavsiye ederim

anladım canım yha medicabille görüşmüştüm ebeler yaptırıyo doğumu doktor girmiyo dediler onun için sordum belki hastaneden hastaneye farklılık gösteriyodur bu durum umarım öyledir.

teş.ederim canım çok saol araştırmaya başlıcam hemen. Sezeryan mı oldu doğum normal mi ? ben normal düşünüyorum aslında doktordan çok ebe araştırması yapmam lazım galiba dimi ?

Bak canım şöyle söyleyeyim ablam ilk oğlunu epidural normal doğurdu. Tamamen müdahalesiz doğuma göre daha konforlu olduğunu söylüyor. İkinci oğlunu normal doğurdu epiduralsiz. O doğumu o kadar kolay oldu ki. Doğumhane hastanenin en üst katında, ablamı odasına çıkardık nst'ye bağladılar. Hemen doğuracağını ne bileyim mescite indim namazımı kılmaya, yukarı çıktığımda doğurmuştu düşün. :)) Doktor da hayatımda gördüğüm en kolay doğumdu demiş. İnşallah senin de öyle olur. Kızkardeşime gelince o da normal doğurdu. Ama hani demişsin ya ebe çok önemli diye işte bu noktada orda bi abla varmış adını bilmiyorum kardeşim de ablam da o kadına hala dua ediyor. O kadar sevecen, ilgili, şefkatli davranmış ki anlatamam. O olmasa ben napardım diyor kardeşim. Biliyorsun o an moral çok önemli. İlk doğumu olduğu için anne gibi yaklaşmış, elini tutmuş ve hep destek olmuş kardeşime Allah ondan razı olsun.Kardeşim acı içinde feryat figan bağırırken birkaç hemşireyi de azarlamış hatta, sen git seni istemiyorum falan filan demiş. Ona rağmen hiç sesini çıkarmadılar, personel çok iyi dedi. Bence bunlar o kadar önemli ki. Açıkçası ben şu an gittiğim hastanede kesinlikle böyle olacağını sanmıyorum. Ama başka da çarem yok Gönül Hanım da Nagihan Hanım da iyi hekim, hastane zaten A sınıfı. Sen bilirsin canım ama bence Bursa'da zannedersem en iyi en rahat orada doğum yaparsın gibime geliyor.

Rica ederim canım ne demek. Bu arada ablamın ikinci doğumu arefe gününe denk gelmişti. Ona rağmen hastanede doktor vardı. Yani hani demişsin ya doktor girmiyorsa doğuma diye. Orda öyle bişey sözkonusu olamaz. Kendi doktorun zaten giriyor ama diyelim ki oldu da o gelemedi hastanede mutlaka nöbetçi kadın doğum uzmanı bulunuyor. Hayırlı doğumlar. İnşallah bir avazda kurtuluruz hepimiz.

aminn canım inş. içimi rahatlattı yazdıkların gerçekten insan doğumdan çok bebeğinin nası şartlarda doğucağı endişelendiriyo güvenilir ellere emanet edilsin istiyo bu kdr zorlancağımı tahmin etmemiştim bebek yapmaya karar verdiğimizde annelik duygusu arttıkça kafasındaki soru işaretleri endişeleri de artıyo insanın Allah hepimize hayırlısını yaşatsın sağ salim alalım kucağımıza miniklerimizi

maşallah canım darısı senin ve bizlerin başına inş.Allah herkese ablan ve kardeşinin ki gibi bi doğum nasip etsin. kesin görüşücem bu hastaneyle kuzenmle eşi kadın doğum doktoru ama denizlide görev yapıyolar maalesef bi arkadaşı varmış beraber mezun olmuşlar filan onunla görüşücem bide eğer memnun kalmazsam bahara gidicem kesin çok teş.ederim canım bnm çok saol hiç üşenmeden birer birer anlatmışsın çok saol gerçekten sonucu yazarım artık hangisi olursa Allah hayırlısını versin inşallah Amiiinnnn..

Bende Bahar'da Nagihan Hanım'a gidiyorum. İnşallah bi aksilik bişi olmazsa doğumu da orda düşünüyoruz, ilk bebeğimiz inşallah. Hastaneden ve dr.umdan memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…