Bursa'da özel hastanede doğum yapan arkadaşlar tecrübelerinize ihtiyacım vaaarr

Rica ederim canım ne demek, insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Sanki iki satır cevap yazınca kolum mu ağrıdı, elimden geldiğince insanlara yardımcı olmayı seviyorum. Ne verirsen elinle o gelir seninle demişler. Allah iyilerle karşılaştırsın.

merhaba benim gibi sende doktorsuz kalmışsın aynı durumdayız bende 4 aylık hamileyim doktorum sezcan beydi çok çok memnundum ama tayinim çıktı dedi yarınki randevumu orhan orhana aldım birde onu denicem zübeydenin doğumhanesinden korksamda ebelerin daha tecrübeli olduğunu düşünüyorum
bu arada ilk doğumumu bahar hastanesi nagihan hnmda yaptım ondan da çok memnundum o zaman kendisi girmişti doğuma ama şuan nöbet koymuşlar o gün hangi dokturun doğumhane günüyse o yaptırıyomuş birde normal doğum fiyatları çok arttı tabi
benim karar vermek için 1 ayım daha var özel hastanelere karşı bu konuda pek güvenim kalmadı doğum birazda şans işi sanki :44:

mrb ben rentıp hastanesinde doğum yaptım zorunlu sezeryan 1070 lira normalde o civarlar sanırım istege bglı sezeryan 2500 ben memenun kaldım ilgi alaka güzel odada güzel

Merhabalar
Bende bahar hastanesi nagihan Hanım'dan randevu aldım ve bu 3.doktorum artık emin olmak istiyorum birinden sanırım ilk olduğu içinde biraz hassas davranıyorum bu yüzden deneyim ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız bide normal doğumda epidurali öneriyor musunuz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba Şevket Yılmaz da doğum yapan var mı devlet hastaneleri içinde en iyisi diyorlar tecrübeli olanlar bilgi paylaşabilir mi? Odalar kaç Kişilik temizlik nasıl yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…