merhaba benim gibi sende doktorsuz kalmışsın
aynı durumdayız bende 4 aylık hamileyim doktorum sezcan beydi çok çok memnundum ama tayinim çıktı dedi yarınki randevumu orhan orhana aldım birde onu denicem zübeydenin doğumhanesinden korksamda ebelerin daha tecrübeli olduğunu düşünüyorum
bu arada ilk doğumumu bahar hastanesi nagihan hnmda yaptım ondan da çok memnundum o zaman kendisi girmişti doğuma ama şuan nöbet koymuşlar o gün hangi dokturun doğumhane günüyse o yaptırıyomuş birde normal doğum fiyatları çok arttı tabi
benim karar vermek için 1 ayım daha var özel hastanelere karşı bu konuda pek güvenim kalmadı doğum birazda şans işi sanki :44:[/QUOTE
eğer zübeyde hanıma devam ediceksen betül hanıma git derim canm sezcan bey benm kuzenm arkadaşı hasta doktor ilişkisinden daha fazla ilgilendi hep betül hanımı tavsiye etti onunla devam et dedi ben zübeyde hanımı düşünmediğim için artık gitmiycem sen doğumu orda yapmayı düşünüyomuşsun canm nedenlerini konuşmayalım o yüzden hakkımızda hayırlısı tanıdık bi doktorumuz daha var onunla görüşücem gelecek hafta daha tam karar vermiş değilim bnde doğum şans tabi birazda haklısın ama insan doğurtcak kişileri pek şansa bırakmak istemiyo ilk bide ne yaşıcağını bilmediği için tecrübenin yanında ilgili alakalı insanlarda olsun istiyo.