• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da P.Lojmanı...

Bursa'daki komşuluk ilişkilerinden dertlenen bir tek ben değilmişim demek ki Rabbim iyilerle karşılaştırsın hepimizi..HAYIRLI CUMALAR:31:

Ben de yalnizliktan lojman isteyesim tutmuştu ama vazgeçtim.
Korkunc bir dedikodu potansiyeli var.
Kimse gelip kizmasin burda dogruya dogru.

Katılıyorum lojmanda kazan hep kaynar emniyet te n olup bitti kocalar ne yaptı hepsini duyarsın akşam kocana anlatırsın şok olur nerden duyuyorsunuz bunları filan diye:)
Tamam ortam güzel arkadaşlar filan ama bana göre değil açıkcası ben oturmadım ama arkadaş larım war çaya filan gidiyorum bazen yıllık dedikodu kontenjanım doluyo:16:

Kızlar merhaba polis eşiyim kendimde çalışıyorum beşte işten çıkıyorum bulunduğum yerde komşuluk sıfır kimse kapısını açmıyor bende eşime lojmana çıkalım diyorum onun hiç öyle bir niyeti yok tabi ,orda en azından kader birliği arkadaş illaki çıkar diye düşünüyorum. Bursa'da polis lojmanlarında kalanlar varsa yardımcı olsanız lojmanlar nere de ne zaman boşalıyor lojmanlar gidecek var mı içleri nasıl bize yar olur mu oralar hepsinden önemlisi bayanların ortamı nasıl. ben asker kızıyım hep lojmanda yaşadım orda dostluklar çok iyiydi. ben de artık komşu arkadaş istiyorum..bıktım artık işten gelip tv karşısında yatmaktan her yerim ağrıyor bu asosyallikten kendimi dinler oldum...:31:

Canım nedense bende evlenince lojmanda oturalım dediğimde benim ki karşı çıkıyor pekte gönüllü değil.
Gerçekten lojmanlar bakımsız ve küçükmüş ama.
İyi arkadaşlıklar kurmanız açısından güzel tabi ama dediğim gibi çok bakımsızlar.

bakımsız ve küçük olduklarını az çok tahmin ediyorum zaten bildim bileli lojmanda yaşadım babamdan ötürü ordan biliyorum...ama işte bi kaç arkadaş günümü doldurabileceğim ailece görüşebileceğim insan arıyorum ne yapayım:30:

merhaba,

bende Bursalıyım ama bir ilçesinde oturuyorum küçük bir yer burası ve komşuluk çok iyidir.. hatta babam bizim komşular evi benden çok kullanıyorlar diye takılır anneme :) sanırım biraz büyük şehirlerle ilgili bir sıkıntı var bir de bulunduğunuz muhitle

benim sevgilim göçmen konutlarında oturuyor, yılbaşında gittim evini temizledim yemek fln yaptım 2 gün kaldım o gündüzleri işe gidiyordu bu sürede bütün komşularla tanıştım çok şekerler hepsi :) bakkalı kasabı marketi hepsiyle muhabbet kurdum, hatta komşuları her gördüğünde soruyorlarmış beni :))

bence muhitinizi değiştirmeniz yeterli olur yoksa biz Bursalılar sıcakkanlıyızdır ve komşuluk ilişkilerimiz iyidir aslında ;)

merhaba,

bende Bursalıyım ama bir ilçesinde oturuyorum küçük bir yer burası ve komşuluk çok iyidir.. hatta babam bizim komşular evi benden çok kullanıyorlar diye takılır anneme :) sanırım biraz büyük şehirlerle ilgili bir sıkıntı var bir de bulunduğunuz muhitle

benim sevgilim göçmen konutlarında oturuyor, yılbaşında gittim evini temizledim yemek fln yaptım 2 gün kaldım o gündüzleri işe gidiyordu bu sürede bütün komşularla tanıştım çok şekerler hepsi :) bakkalı kasabı marketi hepsiyle muhabbet kurdum, hatta komşuları her gördüğünde soruyorlarmış beni :))

bence muhitinizi değiştirmeniz yeterli olur yoksa biz Bursalılar sıcakkanlıyızdır ve komşuluk ilişkilerimiz iyidir aslında ;)

libnieciğim o zaman nereye taşınabilirim fikirlerine açığım göçmen konutları bize ters geliyor biraz yer olarak iş yerim nilüferde :)

nilüferdeyim canım ben..daha önce Osmangazi nalbantoğlunda oturuyordum keza orda bir iki komşum vardı benden büyükdüler ama olsun...bilmiyorum Bursa bu konuda çok yabani geldi bana.. iş arkadaşlarımda da öyle hiç komşuları yok kendileride gitmiyorlar çağırmıyorlar değişik geliyor bana..:30:

eriklide otuuyorum ben ama gayet güzel burda komşuluk çalışan kadınlar var hep sitede ama yinede işinden döndükleri gbi komşularla parka gidiyolar kamelyada gün yapıyolar d.günü kutluyolar güzel geçiyo mesela bizim apartmandada sağcı solcu olarak 2ye ayrılmış durumda öyle böyle anlaşmaya çalışılıyor

ataevlerde çalışıyordum bi dönem ordada komşuluklar çok iyidi mesala size iyi komşuluk yapanlar denk gelmemiş heralde

Bu komşu merakı nedir Allah aşkına? Yani sırf komşu edinmek icin lojmana taşınma fikri bana enteresan geldi.

Lojmanlar hakkındaki genel kanı "dedikodu potansiyeli yüksek" derler bir de.

Elmayracim çok bunaldim bildiğin gibi değil...sohbet etmek istiyorum ne yapayim:(

Elmayracim çok bunaldim bildiğin gibi değil...sohbet etmek istiyorum ne yapayim:(
Sohbet edeceğin insanlar iyi mı vefasiz mı dedikoducu mu degil mı bilemezsin. Bak burda sohbet ediyoruz :) uzme kendini daha fazla

Back
X