• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursada rahim filmi çektirenler lütfen bır cevap verın

paylaxsxxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
154
0
96
Bursa
merhaba arkadaslar Bursada rahim filmi çektirenler var mı?nerede çektirdiniz ve ne kadar fıyatı.bırde bırsey sorucam nasıl bısey rahım fılmı cektırmek cok acı verıyo mu ben aneztezılı istiyorum . adet bıtımınden kac gün sonra cektırdınız.

Rahim filmi biraz ağrılı bir işlemdir.Anestezi ile çekilir isen tabi ki ağrı hissetmezsin.fiyatlarda yaklaşık olarak 300 ytl civarı.adetten yaklaşık 5 gün sonra çekilmeli

Canım ben bursa jinemed tüp bebek merkezinde hemşireyim tel:0 224 273 19 81 istersen burdan arayabilirsen daha detaylı anlatırım

canım ben ultramedde çektirmiştim.Doktorum ile belli bir saatte buluştuk orda anestezist de geldi doktorum kendisi yaptı yani işlemi aslında her doktor bunu yapmıyor özel hastalarına geliyorlar sanırım adetin 5 veya altıncıgünü çektirmiştim çok emin değilim ama sen bence bayıltarak yaptır acı çekmeye hiç gerek yok

bir buçuk yıl önce osmangazi tıp merkezinde çektirdim. o zaman 150 ytl idi. fakat ben anestesiziz çektirdim. arkadaşım kimse bana orada anesteziden bahsetmedi. kıvrana kıvrana çekildim. kadınlar giriyor istersen. valla çok ağrıdı ama alet çıkınca acıda bitti. yalnız ayık çekilenler kendilerini kasınca filmde yani tüplerde anlık sıkıntı varmış gibi oluyormuş diye duydum.

ben bursa medical park hastanesinde çektirdim. adetin 8. günüydü. doktor çok ideal bir zaman olduğunu söyledi. dr ahmet yılmaz çekti. çok pratik bir doktor bütün işlem 5 dak. içinde şip şak bitti iş. ağrı oldu tabi ama sadece ilaç verme esnasında o kadar kısa süreli bir şey ki 5-10 saniyelik bir acı anestezi almaya değmez bence anestezi başlı başına sıkıntı. o hastanenin kurumlarla anlaşması da var. ssk emekli sand. vb varsa indirim oluyor 150 civarı sanırım belki de 100 de olabilir. ama oradan önce eşim bahar hast. konuşmuştu anestezili 300 falan demişler sanırım. ama bu aralık ayı falandı. şu an artıp artmadığını bilmiyorum. ama anestezi alma derim. gerek yok.

Arkadaş lar tarihler çok eski yeni zamanda yaptıran varmi acaba ücretleri konusunda bilgisi olan ve onerebileceginiz birsey çok teşekkür

Back
X