Saç Rengi ve Saç Boyama Bursa'da saç boyatmak için güzel bi kuaför???

korupark roma kuaför ve kervansaray ramazan kuaför iyi.özellikle röflede kervansaray diyrm cnm

kızlar başlığı görünce ben de kendi kuaförümü tavsiye etmek istedim, altıparmaak caddesindeki "HAİR WORLD" teyzem yıllardır röflesini buranın sahibi Levent beye yaptırıyor, öncesinde ikimizde uzun süredir viyana kuaförün müşterisiydik Nevzat bey müşterinin ayağı alışana kadar ilgi,alaka da kusur etmiyor fakat sürekli müşteri olduktan sonra eski ilgiyi göremiyorsunuz malesef, saçınızı boyatıyosunuz memnun kalmıyosunuz fakat o bunun için bir şey yapmıyor, istediğiniz saçı elde etmek için çaba göstermiyoor ha bi yandan da ağzı çok iyi laf yapıyor, ben de bir boyama işlemi sonucunda tavırlarından ötürü oraya gitmeme kararı aldım, hair worldle tanışmam dediğim gibi teyzem sayesinde oldu fön için kuaför ismine dikkat etmesem de saç rengimde değişiklik istediğimde kesinlikle bu kuaföre gidiyorum, istediğiniz rengi elde etmek, sizi ordan memnun ve mutlu bir çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar, biliyorsunuz bazı saç renklerini elde etmek için açma işlemi yapılıyor ve bu işlem sırasında kullanılan ürünler çok önemli,ben hem nalbantoğlunda kaan beye hem de altıparmakta levent beye saçımı boyattım ikisinde de sonuçtan memnun kaldım, aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar, iki salonunda müşterisiyim elemanlar kesinlikle çok ilgili ve saygılı, bu kadar övgü sadece lafta kalmasın istedim ve son boyamın da resmini paylaşıyorum boyamanın ardından altıparmak şubedeki tuğba bana kırık fönü teklif etti ilk kez saçımda denedim ama yeni saç rengime bu da çok yakıştı,beni memnun etmek için aslı ve tuğba o kadar çok uğraştılar ki kendimi çok özel hissttim, umarım rengi siz de beğenirsniz...bir resimdelevent beyin yaptığı teyzemin röflesinden

Eklentiler

• $168254_1647894488523_1571781514_2268197_286611_n.webp
    $168254_1647894488523_1571781514_2268197_286611_n.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 121
kızlar başlığı görünce ben de kendi kuaförümü tavsiye etmek istedim, altıparmaak caddesindeki "HAİR WORLD" teyzem yıllardır röflesini buranın sahibi Levent beye yaptırıyor, öncesinde ikimizde uzun süredir viyana kuaförün müşterisiydik Nevzat bey müşterinin ayağı alışana kadar ilgi,alaka da kusur etmiyor fakat sürekli müşteri olduktan sonra eski ilgiyi göremiyorsunuz malesef, saçınızı boyatıyosunuz memnun kalmıyosunuz fakat o bunun için bir şey yapmıyor, istediğiniz saçı elde etmek için çaba göstermiyoor ha bi yandan da ağzı çok iyi laf yapıyor, ben de bir boyama işlemi sonucunda tavırlarından ötürü oraya gitmeme kararı aldım, hair worldle tanışmam dediğim gibi teyzem sayesinde oldu fön için kuaför ismine dikkat etmesem de saç rengimde değişiklik istediğimde kesinlikle bu kuaföre gidiyorum, istediğiniz rengi elde etmek, sizi ordan memnun ve mutlu bir çıkarmak için ellerinden geleni yapıyorlar, biliyorsunuz bazı saç renklerini elde etmek için açma işlemi yapılıyor ve bu işlem sırasında kullanılan ürünler çok önemli,ben hem nalbantoğlunda kaan beye hem de altıparmakta levent beye saçımı boyattım ikisinde de sonuçtan memnun kaldım, aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar, iki salonunda müşterisiyim elemanlar kesinlikle çok ilgili ve saygılı, bu kadar övgü sadece lafta kalmasın istedim ve son boyamın da resmini paylaşıyorum boyamanın ardından altıparmak şubedeki tuğba bana kırık fönü teklif etti ilk kez saçımda denedim ama yeni saç rengime bu da çok yakıştı,beni memnun etmek için aslı ve tuğba o kadar çok uğraştılar ki kendimi çok özel hissttim, umarım rengi siz de beğenirsniz...bir resimdelevent beyin yaptığı teyzemin röflesinden

bilgilendirme için teşekkürler....2 haftadır saç kestirmeyi düşünüyorum ve nevzat beye gitmemek için kara kara düşünüyodum:)) iyi oldu bu tavsiye....umarım saç rengi tutturmada oldukları kadar uzun katlı kesimde de başarılılardır...geçen sefer nevzata gittim,,kötü olmadı ama tam olarak istediğim şeyi anlamıyor bir türlü....farklı kesim oldu bu sefer dediği bir öncekinin daha kısa hali oluyor genelde:1:hairworld altıparmak mı yoksa heykel mi daha iyi peki canım? heralde personelleri ayrı ayrıdır(?)

:) nevzata gitmeyeli 5-6 yıl olmuştur ve ona dair hatırladığım bazen renkte ya da kesimde istediğin saçı yapıyo bazen yapamıyo, saçını kestiren, boyatan arkadaşlarımla da hep bunu konuşurduk "bi kez böyle kesti bi daha o kesimi yapamadı ya da keyfi yerinde olunca röfleyi çok güzel yapıyo o gün havasında değilse güzel olmuyo" bi dengesizlik yaşıyo ister istemez onda :) hair world e gelince ben her iki şubenin de müşterisiyim, ama hangisine gidersen git heykelde kaan beye altıparmakta ise levent beye kestir canım ilk kez gittiğin bi kuaförde boyaydı, kesim idi kalfa,çıraklara yaptırma böyle işleri bence, gerçi baayramda nasıl bi çalışma programları var bilemiyorum ama çarşamba günleri levent bey nalbantoğlu şubede oluyor, hem kaanı hem leventi orada bulabilirsin yani gitmeden önce randevu alırsan da daha iyi olur

:) nevzata gitmeyeli 5-6 yıl olmuştur ve ona dair hatırladığım bazen renkte ya da kesimde istediğin saçı yapıyo bazen yapamıyo, saçını kestiren, boyatan arkadaşlarımla da hep bunu konuşurduk "bi kez böyle kesti bi daha o kesimi yapamadı ya da keyfi yerinde olunca röfleyi çok güzel yapıyo o gün havasında değilse güzel olmuyo" bi dengesizlik yaşıyo ister istemez onda :) hair world e gelince ben her iki şubenin de müşterisiyim, ama hangisine gidersen git heykelde kaan beye altıparmakta ise levent beye kestir canım ilk kez gittiğin bi kuaförde boyaydı, kesim idi kalfa,çıraklara yaptırma böyle işleri bence, gerçi baayramda nasıl bi çalışma programları var bilemiyorum ama çarşamba günleri levent bey nalbantoğlu şubede oluyor, hem kaanı hem leventi orada bulabilirsin yani gitmeden önce randevu alırsan da daha iyi olur

notlarımı aldım,teşekkürler...aklımda bir model var, dizüstünü götürüp göstermeyi düşünüyorum,pc üzerinden bakıp bana gidip gitmeyeceğini heralde söylerler....saç uzunluğum müsait gerçi ama işde usta bir kesim gerekiyor çünki saçlarım ince telli,,,,inanılmaz bir dökülme yaşıyorum buaralar....inşşallh biraz moral olur yeni saç kesimim....bir ara uğrayayım ben,rendavu için.....teşkk...:16:

notlarımı aldım,teşekkürler...aklımda bir model var, dizüstünü götürüp göstermeyi düşünüyorum,pc üzerinden bakıp bana gidip gitmeyeceğini heralde söylerler....saç uzunluğum müsait gerçi ama işde usta bir kesim gerekiyor çünki saçlarım ince telli,,,,inanılmaz bir dökülme yaşıyorum buaralar....inşşallh biraz moral olur yeni saç kesimim....bir ara uğrayayım ben,rendavu için.....teşkk...:16:

inşallah hayal ettiğin gibi bi saç şekline sahip olursun ve memnun kalırsın canım, sonuçları paylaş lütfen :)

2011 in şu son günlerinde bi değişiklik şart oldu artık bana..:):) bende bursada yaşıyorum ve saçlarımı kestirmek istiyorum fakat o kadar kararsız kaldım ki?? saçlarım oldukça sağlıklı ve uzun belime geliyor..biraz hareketlendirmek istiyorum fakat kime gideceğimi bilemedim :S:S bir de saçlarım dümdüz makas izi falan olsun istemiyorum..bazı yerlerde saçı incelttiği için makasla kesiyor..sizden yardım istiyorum kızlar..):):)önerilerini 4 gözle bekliyorum...:1:

saç kesiminde bende çok takıntılıyım ve çok seviyorum saçlarını o yüzden röflesini başka yere giderim kesimini başka yere ben bulvarda nermince vardı ona kesime gidiyorum çoook süper kesiyor işinde çok başarılı ama şimdi taşındı heykelin üst taraflarında

slm kızlar ben saçlarımı kestirmek için önerilere uydum ve mükemmel bir kuaför buldum...:)Hair World..♥♥♥..çok güzel oldu ya ellerine sağlık kaan beyin:)altıparmak şubede de levent bey varmış o da çok hünerliymiş öyle duyum aldım.:) ben beğendim sizlerlede paylaşmak istedim..boyatmayı düşünüyorum şimdide..:)onlarıda sizinle paylaşıcamm)):10:

kızlar bende bursalıyım biz hepimiz yıllardır labella kuaföre gidiyoruz. heykelde biri obenin karşısında diğeri kağanın karşısında kalıyo.
hem ucuz hem de usta insanlar çalışıyo. ben şehirdışında okuyorum ama kuaför için oraya gitmeye çalışıyorum.
sanırım altıparmakta da var ama onun tam yerini bilmiyorum. isterseniz bi deneyin ben şiddetle tavsiye ederim :34:

beş evler mh sinde yeni açılan bi salon var.tamer mercan bayan kuaförü.ablam saçlarını orda boyattı.siyahtan karamele döndü ve saçlarında hiç bir yıpranma olmadan çokda güzel oldu.ablam kolay kolay begenmez ama gerçekten çok iyiler.kesimide çok başarılı.ben herkeze tavsiye ediyorum.

inşallah hayal ettiğin gibi bi saç şekline sahip olursun ve memnun kalırsın canım, sonuçları paylaş lütfen :)

uzun bir süreden sonra merhaba,,,:9: son yazımdan sonra hairwolrde gitmedim,yine istanbulda kestirdim saçımı,,,,uçlarına da balyaj yaptırdım,,,memnun kalmıştım,,,fakat tabi üzerinden uzun süre geçti yine bozulmalr var şeklinde,,,bu sefer herhalde hairworld e gidicem ama yaza doğru düşünüyorum,,,,kesiminden kesinkes memnun kalmadım diyen avr mı? ya saçlarımda geçen sefer yazdığım dökülme problemi son buldu şükürler olsun ki ama tabi belimde olan saçalr da bayağı kısaldı son kesimden sonra...:26:

Merhaba daha dün Emma kuaföre gitmiş biri olarak sıcağı sıcağına yazıyorum.. Ortama bayıldım, gidin görün derim, ne kadar profesyonel bir işletme olduğunu anlayacaksınız.. İçeride 30 kisi filan çalışıyordu anladığım kadarıyla.. Ben Nese Hanım'a kestirdim saçlarımı tam da istediğim gibi oldu. Kesimin her aşamasında fikrinizi alan ama en önemlisi fikirlerinizi UYGULAYAN bir kuafördu. Tavsiye ederim. Gecen hafta ablam rastgele gitti ve memnun kaldı, ben de ondan aldığım cesaretle gittim ve memnun kaldım. Kesim ve fon toplam 40tl ödedim. Hizmete değer bir fiyat ödedim. Tavsiye ediyorum..

Cumhuriyet caddesinde ki LE Professional kuaförü tavsiye ederim. Bir ay önce arkadaş tavsiyesiyle gittim Boya- kesim yaptırdım ve çok memnun kaldım. Saçımın rengi siyaha yakın dı nerdeyse ve oldukça gürdü. Kullandığı boyalar bitkisel bazlı ithal ürünlermiş. Tek seferde harika bir kızıl elde ettik. Birkaç boyayı karıştırdı boyadan önce ve sonra bakım falan yaptı saçıma. Fiyatı da yaptığı işlemlere göre gayet uygun geldi bana. Tereddüt edenlere kesinlikle tavsiye ederim. İNŞALLAH işinize yarar.

GIDILMEMESI GEREKEN TOUCH KUAFÖR

Bursada oturuyorum Olayi anlatıcam yorum sizlerde bundan 3 hafta önce kuaför arayışı içindeydim saçlarıma ömrümde boyatmamış 21 yaşında biri olarak artık biraz farklılaşmak isteyip saçıma doğal bir omre yaptırmaya karar vermiştim tabi başıma geliceklerden habersiz ben tesettürlü bir bayan olduğum için bayan elemanlı bir kuaför arıyordum fakat vizyon sahibi olmaliydi basit bir kuaför istemiyordum en sonunda evime yakin olan touch kuaförü buldum telefonla aradim bana omrelerin 150tl başlayip ciktığını söyledi tamam deyip gittim gorusmeye sacimida kestirmek istiyordum kesime 40 tl bu arada buraya kadar cok iyi kendinlerini met ediyorlar bizim müsteriler fatih sultan mehmet bulvarından falan diye iyi güzel bir fotoraf bulduk bu omre olsun dedik ve basladi yapmaya ama sonuc alakasi yok neyse fon cektiler ben ses etmedim ama fonlu ve yeniyken guzel geldi ben bir heves boyali saç sampuanlari aldim 2 yikamada sac berbat kizillaşti koyulaşti bu arada bu saça 300 tl fiyat cikardi neymis benim sacim gürmüs ben sacimi seyrek buluyorum onlarin dediklerine bak aradigimda memnun olmadimi soyledim geluin bakalim dedi gittim ve saça yeni işlem ücretli dedi ama bu arada ben agliyorum eşim eski saçın daha güzel deyip etrafimdaki insanlarin sacin olmamis kim yapti demesi psikolejimi bozdu ciddi anlamda agladigimi gordukleri halde yapıcakları birsey yokmuş saçımi açin sari olsun bu turuncu dememe rahmen yardımci olmadilar ben kuaför olaydim ismim varsa onun adina muşterimi asla mutsuz yollamazdim ve bomboştu dükkanları şuanda saçimı açamıyorum çok mutsuzum tek övündukleri şey gelin makyajları

Back
X