Sünnet Bursa'da sünnet için özel hastane önerisi olan var mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Fago
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Fago

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2015
111
75
18
Merhaba kızlar 2 aylık oglumu sünnet ettirmek istiyoruz. Dortcelik çocuk hastanesinde doktor genel anesteziye sünnet ettiklerini dokuz aya kadar beklememizin daha iyi olacağını yada özel hastanede yaptirmamizi soyledi. Özel hastanede yaptıran varmi? Fiyatları ne kadar? Memnun kaldiniz mi?

Merhaba kızlar 2 aylık oglumu sünnet ettirmek istiyoruz. Dortcelik çocuk hastanesinde doktor genel anesteziye sünnet ettiklerini dokuz aya kadar beklememizin daha iyi olacağını yada özel hastanede yaptirmamizi soyledi. Özel hastanede yaptıran varmi? Fiyatları ne kadar? Memnun kaldiniz mi?
CaniM cok zaman gecmis ama ben yine de cevap yazayim dedim;) benim oglum 3 aylik dun sunnet oldu cekirge doruk hastanesinde lokal anestezi ile
Doktorumuz bursada bir numara olarak bilinen tamer ozekinci idi,hastaneye 600tl verdik, genel anestezi olsaydi 750 tl verilecekti ama bizim cocuk doktorumuz lokal iyi bu kadar kucuk bebekler icin demisti

Canim bende hayat hast gittim ama doktor daha erken dedi tam sekli oturmadan yapmayalim dedi vazgectik simdilik bakalim hayirlisi :) tesekkur ederim cevabin icin :)

Dörtçelikte Hangi doktora gitmiştiniz acaba? Ben de haftaya götüreceğim oğlumu. 6 aylık. Bize de öyle mi der acaba :KK64: arkadaşıma 6 ayı geçtikten sonra yaparız demiş doktoru. Biz de o yüzden 6 ayı bekledik. Kaldıkça da kalıyo yaptıralım artk istiyorum :KK51:

Üroloji uzmanına yaptırdık. Samet Güngör
Gayet memnun kaldık güzel yaptı

Bana sormamışsınız
Bize dörtçelikte iki yaşından önce yapmıyoruz dediler eğer sorun yoksa. Gitmeden telefonla bilgi almanızı öneririm. Sonra özelde yaptırdık

Merhaba kizlar biz bir hafta once evde yaptirdik. Gayet memnun kaldim gecti sayilir.

Bana sormamışsınız
Bize dörtçelikte iki yaşından önce yapmıyoruz dediler eğer sorun yoksa. Gitmeden telefonla bilgi almanızı öneririm. Sonra özelde yaptırdık
Ooo hadi ya:KK51: siz hangi doktora gitmiştiniz acaba? Çünkü arkadasım 6 ayı geçince yaptırmıştı. Doktordan doktora değişiyor mu acaba bilemedim:110:

Ooo hadi ya:KK51: siz hangi doktora gitmiştiniz acaba? Çünkü arkadasım 6 ayı geçince yaptırmıştı. Doktordan doktora değişiyor mu acaba bilemedim:110:

Bayan doktordu. Feride Mehmetoğlu muydu neydi ismi. İyi bi doktormuş ama yapmadı. Buranın anestezileri ağır oluyor dedi. Özelde yaptırdık çabucak da iyileşti şükür

Ay evde de iyi fikir gibi geldi:KK66: ama Nasıl oldu. Anestezi olmadı muhtemelen, eğer öyleyse Nasıl tuttunuz bebişi:KK66: zor olsa gerek:KK64:
İgneyle uyusturdu tutarken zorlandim tabiki ama daha kucuk oldugu icin anestezi olsun istemedik. Uc gun sonra normale donduk bi haftada iyilesti. Kucukken daha kolay oluyormus gercektende.

Bayan doktordu. Feride Mehmetoğlu muydu neydi ismi. İyi bi doktormuş ama yapmadı. Buranın anestezileri ağır oluyor dedi. Özelde yaptırdık çabucak da iyileşti şükür
Evet ben de ona randevu almıştım aslında, doktorun programı nedeniyle ertelemek için aradılar. İptal ettirdim ben de, boşyere gidecektik demekki:)

İgneyle uyusturdu tutarken zorlandim tabiki ama daha kucuk oldugu icin anestezi olsun istemedik. Uc gun sonra normale donduk bi haftada iyilesti. Kucukken daha kolay oluyormus gercektende.
Çok iyi olmuş ya, ama benim oğlanı hayatta tutamayız, çok zor olur:KK51: hem de o bağırdıkça ben kötü olurum:KK17:ben özel hastane bakayım bari:KK14:

Evet ben de ona randevu almıştım aslında, doktorun programı nedeniyle ertelemek için aradılar. İptal ettirdim ben de, boşyere gidecektik demekki:)
Allah kolaylık versin canım. İnşlh kolaycacık atlatırsınız

Üroloji uzmanına yaptırdık. Samet Güngör
Gayet memnun kaldık güzel yaptı
Ne kadar tuttu acaba operasyon? Hazırlıklı gitmek istiyorum. Bir de gittiğiniz gibi yapıldı mı başka bir güne mi randevu verildi? Kabaca anlatsanız bile yeterli benim için. Teşekkürler şimdiden

Ne kadar tuttu acaba operasyon? Hazırlıklı gitmek istiyorum. Bir de gittiğiniz gibi yapıldı mı başka bir güne mi randevu verildi? Kabaca anlatsanız bile yeterli benim için. Teşekkürler şimdiden
2 sene oldu biz sünnet olalı inanki hatırlamıyorum ama fiyatlar makul dü. O gün olduk sünneti hemen de eve gelmiştik

Back
X