Bursa'da temizlikçi bayan arıyorum

fecstasy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
645
0
0
İstanbul
Bursa'da 2 haftada 1 anneme 2 haftada 1 bana temizliğe gelecek sigara içmeyen bayan arıyorum.
Önceki yardımcımdan çok memnundum ama memleket değiştirdiğinden yeni bir arayıştayım.
Eşim de ben de titiz insanlarız; bugüne dek yardımcılarla yaşadığımız sorunlar:

eve gelir gelmez çıplak ayakla balkona çıkması (balkon temiz mi pis mi bilmeden)
evde sigara içmesi
öğle yemeğinde kullandığı tuzluk ve biberliği yağ içinde bırakması

bu gibi konularda hassasım

teşekkürler

bende düzenli olarak haftada 2 kez sabah öğle saatleri arasında temizlik işi almak istiyorum 1 günlük ücreti 2 ye bölerek bebeğim küçük tam gün bırakamıyorum o nedenle

Bursa' da, Mudanya yolu üzerindeki 3 katlı evimize haftada 1 gün temizlikçi bayan arıyoruz. 40 yaşını aşmamış ve sigara içmeyen biri olması tercihimizdir.

İlgilenenler sdartar@yahoo.com adresine mail atabilirler.

Teşekkürler.

evlere temızlıge gıderım bebek bakıcılıgı hasta bakıcılıgı yaparım.bu ıse ıhtıyacım var 26 yasındayım ve 5 yasında 1 kızım var.sıgara ıckı kullanmıyorum.bu konularda cok hassasım.acıl lutfen hem sızın hemde benım ısım gorulsun.bu ıse cok ıhtıyacım var.alnımın terıyle evıme 1 lokma ekmek goturmek ıstıyorum bende......:1:

15’te bir tam gün yardımcı birini arıyorum. Güvenip seversek yıllarca devam edecek titiz biri lazım. 3+1 2oğlan çocuklu ve ben rahatsızım ilgilenenler dönebilir mi? Nilüfer-Beşevler bölgesi

Merhabalar iş arayışınız devam ediyormu mudanyadan yazıyorum bu tarafta haftada 3 gün çalışmak istermisiniz

Back
X