• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursada tüp bebek doktor önerisi

Bahtsizbedevi12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
55
6
36
34
Merhabalar. Istanbulda 8 dondurulmus embriyom var. Orada pgt yaptirip saglikli gelen olursa bursaya tasiyip transfer ettirmek istiyorum. Bursada bana iyi bir tüp bebek doktoru önerebilirmisinz

Merhabalar. Istanbulda 8 dondurulmus embriyom var. Orada pgt yaptirip saglikli gelen olursa bursaya tasiyip transfer ettirmek istiyorum. Bursada bana iyi bir tüp bebek doktoru önerebilirmisinz
Canım ben bahçeciye gidiyorum şuan yumurta büyütme aşamasındayız bi bak ve görüş istersen malum labaratuvarları çok iyi ve başarılılar benim doktorum betül dündar

Bahçeci kendisi 60 bin istiyor 15 bini tedaviye başlarken kalanıda yumurta toplamada veriyorsun vitaminler 1400 tl muayene 2200 ilaçlarda 20 veya 25 bin bulur dediler
Ilaçsız sadece 60 bin onlara veriyorsun demek
Ayda bir muayene de mi 2200 degil mi her gittigin de degil

Pembe mavi kadar rezil bir yer görmedim allah oraya muhtaç etmesin kimseyi. Verdiğim her kuruş da zehir zıkkım olsun o rezil yere. Asla tavsiye etmem. Dışarıdan tedavi gördüğümüz doktorumuz vasıtasıyla gittik ve bir daha o kapısından içeri girmem 5 karış surat asla soruna cevap yok onu bırak konuşacak bir odaları bile yok tüm hastaların ortasında bağıra bağıra sizin hiç sperminiz yok diye konuşuyor lafta embiyolog test için gönderildik oraya ağlarayak çıktım sinirimden. Yaptıkları testte yanlış çıktı zaten istanbulda devam etme kararı aldık bu rezil yerden sonra. Öncesinde de istanbulda bulunmuştu az da olsa. Bizim için 1 tane bile çok kıymetliyken doğru düzgün bakmamışlar bile rica edip durumumuzu anlattık güya …

Back
X