- 12 Ağustos 2017
- 698
- 926
- 53
Canim nasilsin nasil var mi belirtiler. Test ne zaman hayirlisiyla insllh. Bugun bursadaydik bizde tedaviye basladik sonunda cok şükürİnşallah canım inşallah hepimize herkese![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim nasilsin nasil var mi belirtiler. Test ne zaman hayirlisiyla insllh. Bugun bursadaydik bizde tedaviye basladik sonunda cok şükürİnşallah canım inşallah hepimize herkese![]()
Aaaa çok sevindim canım hayırlı olsun tedavin. Benim 9.günüm bitio bugün salı günü test olacak bakalım inşallah tutunmuştur bebişlerim. İnşallah bu tedavide yüzümüz güler canım hayırlısıyla. Belirti falan yok canım aşırı göğüs hassasiyeti ara ara kramp gibi sancı onun dışında sanki transfer olmamışım gibi hissediyorum. Sanki içim boş gibi nasip bakalım inşallah inşallah tutunurlar sımsıkıCanim nasilsin nasil var mi belirtiler. Test ne zaman hayirlisiyla insllh. Bugun bursadaydik bizde tedaviye basladik sonunda cok şükürilk kontrolu persmbe olucam bakalim hayirlisiyla neticelenir insllh.
Amin canim aminn insallah tutunmuslardir. Ben inaniyorum tutundular ikiside. yakinda gelisimleri,isimleri boyle konularla ilgili konusacagiz insllhAaaa çok sevindim canım hayırlı olsun tedavin. Benim 9.günüm bitio bugün salı günü test olacak bakalım inşallah tutunmuştur bebişlerim. İnşallah bu tedavide yüzümüz güler canım hayırlısıyla. Belirti falan yok canım aşırı göğüs hassasiyeti ara ara kramp gibi sancı onun dışında sanki transfer olmamışım gibi hissediyorum. Sanki içim boş gibi nasip bakalım inşallah inşallah tutunurlar sımsıkı![]()
Güzel sonuçlar alalım da inşallah aynen bundan sonra mide bulantılarımızı , neler aldığımızı konuşalımAmin canim aminn insallah tutunmuslardir. Ben inaniyorum tutundular ikiside. yakinda gelisimleri,isimleri boyle konularla ilgili konusacagiz insllh![]()
Amin canim insallah su mubarek asure gecesinde insllh muradimiza kavusuruzGüzel sonuçlar alalım da inşallah aynen bundan sonra mide bulantılarımızı , neler aldığımızı konuşalım9 ayın nasıl geçeceğini, doğumu , evlatlarımızı kucağımıza alacağımız günleri konuşalım inşallah
Rabbim ellerimizi geri çevirmesin, kucağımızı boş bırakmasın inşallah Çifter Çifter versin
![]()
İnşallah inşallah inşallah canımAmin canim insallah su mubarek asure gecesinde insllh muradimiza kavusuruz![]()
Canim hayirli haberlerini bekliyorum insallah bugun. Hep aklimdasin duamdasin.İnşallah inşallah inşallah canım![]()
Canım Allah razı olsun kan verdim 4 te sonuç çıkacak inşallahCanim hayirli haberlerini bekliyorum insallah bugun. Hep aklimdasin duamdasin.
Canım negatif benim sonucum inşallah Rabbim sana güzel haberler almayı nasip etsin. Test günü bana da yaz canım güzel haberlerini bekliyorumCanim hayirli haberlerini bekliyorum insallah bugun. Hep aklimdasin duamdasin.
Canim degerin dusuk mu cikti. Belki daha yukselir birkac gun bekleyip tekrar yaptirsanCanım negatif benim sonucum inşallah Rabbim sana güzel haberler almayı nasip etsin. Test günü bana da yaz canım güzel haberlerini bekliyorum
Yok canım gerek yok 0.01 çıktıCanim degerin dusuk mu cikti. Belki daha yukselir birkac gun bekleyip tekrar yaptirsan
Doktorun ile gorustun mu canim belki de daha erkendi test icin .Canim degerin dusuk mu cikti. Belki daha yukselir birkac gun bekleyip tekrar yaptirsan
Yok canım test günümdü zaten aynı merkezde yaptırdım Dr um kendisi aradı haber verdi zaten. Sağlık olsun ne diyelim herşey Rabbim'den. Buna da şükür diyorum canım inşallah senin güzel haberlerini alırım.Doktorun ile gorustun mu canim belki de daha erkendi test icin .
Canim inanki cok sasirdim olacagina cok inaniyordum inan surekli dua ettim sana ama diyecek birseyimizde yok Cilemiz daha dolmadi demekki daha sabretmemiz gerek.Ama cok zor cok. Nedenini arastiracakdir dimi canim dondurulmuslarin varsa bir kez daha denersiniz insllh,Yok canım gerek yok 0.01 çıktı
Canim benim ne kadarda sabirlisin inan sana imreniyorum. Rabbim bu dusuncelerinin mukafatini sana eminim misliyle guzellikte verecek. Ben hic umitli degilim ama yinede girdim bakalim bir surece. Ne diyeyim hayir neyse onunla sonuclansin insllh.Yok canım test günümdü zaten aynı merkezde yaptırdım Dr um kendisi aradı haber verdi zaten. Sağlık olsun ne diyelim herşey Rabbim'den. Buna da şükür diyorum canım inşallah senin güzel haberlerini alırım.
Allah razı olsun canım benim bende sana dualar ediyorum. Dondurulmuş yoktu o yüzden yaza kadar dinlenmeyi düşünüyorum. Herşeyin hayırlısıCanim inanki cok sasirdim olacagina cok inaniyordum inan surekli dua ettim sana ama diyecek birseyimizde yok Cilemiz daha dolmadi demekki daha sabretmemiz gerek.Ama cok zor cok. Nedenini arastiracakdir dimi canim dondurulmuslarin varsa bir kez daha denersiniz insllh,
Canim benim ne kadarda sabirlisin inan sana imreniyorum. Rabbim bu dusuncelerinin mukafatini sana eminim misliyle guzellikte verecek. Ben hic umitli degilim ama yinede girdim bakalim bir surece. Ne diyeyim hayir neyse onunla sonuclansin insllh.[/QUOTE
Amin canım inşallah. Cümlemize hayırlar versin Rabbim eminim sende çok güçlüsün Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez
Anladim canim dinlenmek iyi gelecektir eminim hem fiziken hem ruhen. Zaten en cok da ruhen dinlenmeye ihtiyacimiz var. Daha tup surecine basladigimdan beri islerim hic yolunda gitmedi bir haftadir her seyim ters gidiyor ana napalim senin dedigin gibi hayirlisi olsun. Sabir etmekten baska care mi var canim. Tez zamanda kendiliğinden hamile kalirsin insllh canim doktorlarla ugrasmadan. Dualarim hep seninle hep bizim gibilerle insllh.Allah razı olsun canım benim bende sana dualar ediyorum. Dondurulmuş yoktu o yüzden yaza kadar dinlenmeyi düşünüyorum. Herşeyin hayırlısı
Başladınız mı tedaviyeBursa A.R.T deProf. Dr. Osman Develiogluna gittim gecen hafta. Nasip olursa adet olunca tup bebek tedavisine başlayacağız. Ilaclarda dahil 7000lira dedi doktor. Siz nereyi dusunuyorsunuz?