- 12 Ağustos 2017
- 698
- 926
- 53
Lale hanim ile gorustum. Fakat pembemavide devam etseydim nevin hanim var cok taninmis bir doktor. Onunla devam edecektimpembe mavide hangi doktorla görüştünüz acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lale hanim ile gorustum. Fakat pembemavide devam etseydim nevin hanim var cok taninmis bir doktor. Onunla devam edecektimpembe mavide hangi doktorla görüştünüz acaba?
Fiyatlar yuksek canim evet ama. Oyle bir noktadayimki artik Rabbim versinde kac para giderse gitsin diyorum. Cok tukendim bu surecte inankiFiyatlar çok yüksekmiş ama yapacak bişeyimiz yoksa değer... bende eurofertil var bursada daha fiyat konuşmadım sadece ön görüşme yaptım telefonla ama diğerleriylede konuşmam gerek sonuçta zor bi süreç karar vermek zor...
Rica ederim evet bende acibademi en yuksek beklemiştim fakat en uygunu oydu gorusme yaptiklarimizdanÇok teşekkür ederim , Acıbadem 'e şaşırmadım desem yalan olur , çünkü jinemed 6000+2500 tl ilaçşar olarak söyledi arkadaşıma , hemen hemen aynı
Amin canim amin. Insllh bebegime kavusurum artik,Rabbim bu yolda zorluk ceken kullarinin yardmcisi olsun, hepimizinde insllhİnşallah, teşekkürler bilgilendirmen için , doğru söylüyorsun gidip konuşmak da fayda var , sonucunu haberdar et mutlaka , inşallah hemen bebişine kavuşursun
evet benide aslında nevin özsaraça yönlendirdiler onlada daha görüşmedik..Lale hanim ile gorustum. Fakat pembemavide devam etseydim nevin hanim var cok taninmis bir doktor. Onunla devam edecektim
Nevin hanim icin onceden pembemaviyi arayip randevu almak gerekiyormuş. Ben randevusuz gittigim icin lale hanimla gorusturduler. Gideceksen once randevu almalisin canimevet benide aslında nevin özsaraça yönlendirdiler onlada daha görüşmedik..
Merhabalar, bende orayi dusunuyorum. Bugun yarin raporum cikabilir gidip bir ongorusme yapmak istiyorum.Yanliz ben 3000 lira diye duydum bana da oyle soylediler sanki ilac parasi haric. Ve kredi kartina taksitte yapiyorlarmis buda cok iyi bir avantaj.Tv programında Bahçeci Sağlık Grubunu gördüm , arayıp ön bilgilendirme aldım , sgk ile anlaşması var , 3800 TL dediler , Bursa 'dan gidip gelmesi zor değil Üsküdar'da yerleri.Psikolog yardımları dahi varmış , Dünya çapında ve Türkiye'de farklı yerlerde şubeleri var , çok detaylı araştırmadım ama araştırmayı düşünüyorum. Duyan bilen var mı acaba burada merak ettim ?
Merhabalar, bende orayi dusunuyorum. Bugun yarin raporum cikabilir gidip bir ongorusme yapmak istiyorum.Yanliz ben 3000 lira diye duydum bana da oyle soylediler sanki ilac parasi haric. Ve kredi kartina taksitte yapiyorlarmis buda cok iyi bir avantaj.
Elbette, buraya yazarim zaten herseyi... hakkimizda hayirlisi olsun canimGörüşme yaparsanız bilgi verirsiniz bize de , ben 3-4 ay sonra düşünüyorum o zamana kadar araştıracağım
Canım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Hayırlısı böyleymiş demek ki. İnşallah normal yolla olur bu bekleme sürecindeCanim osman beyde ilk denemem dondurulmuslarla oldu ve negatif. Simdi 2 ay beklemedeyim![]()
Cok sağol canim. Cok uzuldum ama yapicak bisey yok. Bir ay sonra histeroskopi ile cizik atilacakmis rahmime ondan sonraki ay da tekrar transfer. Tup ile bile olmadi 2 embriyoda tutunamamis canim hic umudum yok hele kendiliginden olmasi imkansiz gibi birsey benim icinCanım çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Hayırlısı böyleymiş demek ki. İnşallah normal yolla olur bu bekleme sürecinde
İmkansız diye bir şey yok canım umudunu kaybetme. Üzülmeni gayet iyi anlıyorum. En kısa sürede toparlan canım. Ben inanıyorum sende inan umudun hep olsun ki yılma devam et birgün olacak daha gençsin.Cok sağol canim. Cok uzuldum ama yapicak bisey yok. Bir ay sonra histeroskopi ile cizik atilacakmis rahmime ondan sonraki ay da tekrar transfer. Tup ile bile olmadi 2 embriyoda tutunamamis canim hic umudum yok hele kendiliginden olmasi imkansiz gibi birsey benim icin![]()