- 31 Ekim 2019
- 1.406
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.851
- 133
- Konu Sahibi motherofcatss
-
bende bahçecide denedim şükürler olsun gebeym bursa bahçeci bu arada kızlarPolikistik Overliyim 2 senelik evliyim 2. Kez çatlatma iğnesi oldum sonucu bekliyorum eğer olumsuz ise aşılama ile vakit kaybetmek istemiyorum direkt tüp bebeğe gideceğim Bursa’ da önerebileceğiniz tüp bebek merkezi ve doktor var mı aklımda bahçeci var?
özel değilse sorun neydi kac yumurta toplandı kacı döllendi acaba?bende bahçecide denedim şükürler olsun gebeym bursa bahçeci bu arada kızlar
bu arada allah kucagınıza almayı nasip etsinbende bahçecide denedim şükürler olsun gebeym bursa bahçeci bu arada kızlar
Hayırlı olsun çok sevindim bende Bursa bahçeciye karar verdim ön görüşme yaptık istenilen testleri yaptırıp tedaviye başlayacağımbende bahçecide denedim şükürler olsun gebeym bursa bahçeci bu arada kızlar
Merhaba benımde ön görüşmem var haftaya bursa bahçeci de. Istedıgı testleri dısardan yaptırabılıyor muyuz. ??Hayırlı olsun çok sevindim bende Bursa bahçeciye karar verdim ön görüşme yaptık istenilen testleri yaptırıp tedaviye başlayacağım
Evet devlettekinide kabul ediyorlar o yüzden çok iyi bir merkez ama ordada bi sor fiyatını belki devlete gitmeden yaptırırsın çok pahalı degildirMerhaba benımde ön görüşmem var haftaya bursa bahçeci de. Istedıgı testleri dısardan yaptırabılıyor muyuz. ??
Cok ıyıymış . Sızın sorununuz ney? Doktor hanım nasıldı. Ben sehır dısından gelıp gıtmeyı düşünüyorum bakalım ne ısteyecek ne dıyecek.Evet devlettekinide kabul ediyorlar o yüzden çok iyi bir merkez ama ordada bi sor fiyatını belki devlete gitmeden yaptırırsın çok pahalı degildir
Doktor cok iyi ben ve benim gibi memnun kalan cok var kesinlikle tavsiye ediyorum benim çikolata kistim var o yüsden başvurdum 9 yumurta toplandı şimdi bekliyorum bakalım neler olcakCok ıyıymış . Sızın sorununuz ney? Doktor hanım nasıldı. Ben sehır dısından gelıp gıtmeyı düşünüyorum bakalım ne ısteyecek ne dıyecek.
Evet gördüm takip edıyorum. Bakalım benımde tekrarlayan dusuklerım var. İyice ayrıntılı arastırılmasını ıstıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun. Allah bu yolda olanlara yardım etsın ıcındede bızlere.Doktor cok iyi ben ve benim gibi memnun kalan cok var kesinlikle tavsiye ediyorum benim çikolata kistim var o yüsden başvurdum 9 yumurta toplandı şimdi bekliyorum bakalım neler olcakhakkımızda hayırlısı kesinlikle bahcecinin başarısını çok duydum başvur ve instegramdan takip et betül hoca paylaşıyor
Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında cnm, 3.gun mu 5. Gün mu olucak transfer belli miDoktor cok iyi ben ve benim gibi memnun kalan cok var kesinlikle tavsiye ediyorum benim çikolata kistim var o yüsden başvurdum 9 yumurta toplandı şimdi bekliyorum bakalım neler olcakhakkımızda hayırlısı kesinlikle bahcecinin başarısını çok duydum başvur ve instegramdan takip et betül hoca paylaşıyor
Yok canım daha bugün ilk günü salı çarşamba belli olurHadi bakalım hayırlısı olsun hakkında cnm, 3.gun mu 5. Gün mu olucak transfer belli mi
İnşallah güzel haberler alicaz cnm, peki taze mi dondurulmuş mu olucak belli miYok canım daha bugün ilk günü salı çarşamba belli olur
Dondurulcak cünkü kisti baskılamadan yerleştirme yapmıyorlar canımİnşallah güzel haberler alicaz cnm, peki taze mi dondurulmuş mu olucak belli mi
Doğru cnm haklisin, olsun gec olsun da guc olmasın insDondurulcak cünkü kisti baskılamadan yerleştirme yapmıyorlar canım
Amin canımmDoğru cnm haklisin, olsun gec olsun da guc olmasın ins
Fiyatlar nasıl, tabi kişiye ve yönteme göre degısıyordur. Bırde ön görusmede muayene falan edıyor mu?Amin canımm
merkez 12 bın tl alıyor ılaclar artık tedavıye baglı evet muayene edıyor 500 tl ucretıFiyatlar nasıl, tabi kişiye ve yönteme göre degısıyordur. Bırde ön görusmede muayene falan edıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?