Bursa'da tüp bebek

2015umut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2018
56
11
38
Bursa'da tüp bebek yaptıran/yaptıracak olan arkadaşlar hadi bir başlık altında toplanalım. Birbirimize destek olalım. Ben kimseyle paylaşamıyorum yaşadıklarımı burada dertleşelim. İnşallah en sonunda hepimiz yavrularımıza kavuşalım...<3

Canım merhaba. Ben de Bursadayım tüp bebeğe başlayacağız kısmetse Eylül ayında. 5 gün önce laparoskopi ve histeroskopi oldum çikolata kisti hastasıyım maalesef. Sen ne durumdasın? 🤗

İnşallah olumlu sonuc alırız hepimiz. Bende bugün başladım hayırlısıyla. İlaçlarımı aldım , bu akşam başlıyoruz iğnelere. 😍
Ben iğnelerden çok korkuyorum ya. Günde kaç adet, kendimiz mi vurmak zorundayız? Bir de ilaçlar ne kadar tutuyor? Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏🏻

Merhaba bende başlamayı düşünüyorum fiyatlar nedir acaba?
Ben Çider derneği aracılığıyla gittim. İlk muayene ücretizdi. Normalde 9100 'dü ama dernek indirimi 8500 artı ilaçlar yaptılar. Hastanenin hemen karşısında olan eczane de Şahin beyin hastalarına indirim yapıyor. Ben tum ilaçları 1900e aldım . Durumunuz müsaitse mutlaka gidin Şahin Bey gerçekten mükemmel bir doktor.

Ben iğnelerden çok korkuyorum ya. Günde kaç adet, kendimiz mi vurmak zorundayız? Bir de ilaçlar ne kadar tutuyor? Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏🏻
İğnelerden bende çok korkuyordum. Hemşire eşime tarif etmişti tarif ederken de videosunu çekmiştik. Günde bir defa akşam 7de. Az önce eşim bana iğneyi yapti. Korkulacak bir şey olmadığını anladım. Hiç hissetmedim çünkü . 😀
Normalde bana verilen ilaçlar 3250 tutmuştu ama Şahin beyin hastalarına indirim yaptıkları için 1900e aldım .

İğnelerden bende çok korkuyordum. Hemşire eşime tarif etmişti tarif ederken de videosunu çekmiştik. Günde bir defa akşam 7de. Az önce eşim bana iğneyi yapti. Korkulacak bir şey olmadığını anladım. Hiç hissetmedim çünkü . 😀
Normalde bana verilen ilaçlar 3250 tutmuştu ama Şahin beyin hastalarına indirim yaptıkları için 1900e aldım .
Günde bir tane iğne çok iyiymiş. İnşallah benim de çok iğneye ihtiyacım olmaz. 🙏🏻 Bir sürü yumurtan oluşur inş canım

Ben Çider derneği aracılığıyla gittim. İlk muayene ücretizdi. Normalde 9100 'dü ama dernek indirimi 8500 artı ilaçlar yaptılar. Hastanenin hemen karşısında olan eczane de Şahin beyin hastalarına indirim yapıyor. Ben tum ilaçları 1900e aldım . Durumunuz müsaitse mutlaka gidin Şahin Bey gerçekten mükemmel bir doktor.
Yarına randevu aldım Şahin beye detimin 3.günü bende Çider aracılığı ile gitsem nasıl yapabilirim üye mi olmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yarına randevu aldım Şahin beye detimin 3.günü bende Çider aracılığı ile gitsem nasıl yapabilirim üye mi olmalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kusura bakmayın ancak girebildim. Hayır internet sitesinde telefon numarası var. Ordan arayın ben Bursa Acıbadem Şahin Beyden randevu istiyorum diyin onlar sizin adınıza hemen randevu alıyorlar. Hiçbir üyelik ücret vs istemiyorlar

Arkadaşlar Bende başladım iğnelere hangi ilaçları ne kadar kullanıyorsunuz siz ilaç fiyatlarını 1900 TL demişsiniz ancak bana 2300 TL fiyat dediler acaba benim ilaçlarım mı fazla yazarsanız sevinirim.

Merhaba ;Bende Bursa’ya yeni taşındım,ve tüp bebek deneyeceğiz artık,yaş 40 ,amh kötü ,fsh yüksek moral bozuk,yol gösterirseniz çok sevinirim hangi tüp bebek doktoruna gitmeliyiz?

Back
X