Bursada yapilan tetkik, tedavi ve tüp bebek denemeleri

azra_azra

leylekler bebi$im nerde
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2009
175
4
118
- Yurtdışı
merhaba ben 3 kez yurt di$inda tüp bebek denedim olmadi..gelecek sefer türkiyede Bursada denemek istesem nerelerde,hangi merkezlerde en iyi sonucu alabilirim negatif yada pozitif yönde deneyimlerinizi payla$abilirmisiniz?
rahim filmi ve kanda pihtila$ma testleri yaptirmak istiyorum fiyatlari ve nerde yapabilecegimi yazabilirseniz mutlu olacagim..$imdiden te$ekkürler..

merhaba ben 3 kez yurt di$inda tüp bebek denedim olmadi..gelecek sefer türkiyede Bursada denemek istesem nerelerde,hangi merkezlerde en iyi sonucu alabilirim negatif yada pozitif yönde deneyimlerinizi payla$abilirmisiniz?
rahim filmi ve kanda pihtila$ma testleri yaptirmak istiyorum fiyatlari ve nerde yapabilecegimi yazabilirseniz mutlu olacagim..$imdiden te$ekkürler..

Ben de Bursa da bir kez deneme yaptım, maalesef olmadı ama merkezden ve doktorumdan çok çok memnun olduğum için önmüzdeki ay yine aynı merkezde deneyeceğim ve gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Bursa ART-Prof.Dr. Osman Develioğlu. Sanırım daha ilgili bir doktor bulmak mümkün değil.
Ben pıhtılaşma testi ya da rahim filmi yaptırmadım ama tedavi ilaçlarla beraber 5000 tl civarında tuttu.
Şimdiden geçmiş olsun bol şanslar.
Eğer görüşmek istersen özelden mesaj at hocanın cep telefonunu vereyim. Kendisi sekreter aracılığıyla değil doğrudan hastayla görüşerek randevu veriyor.

Ben de Bursa'da ART.Prf.Dr.Osman Develioğlu'nu önerebilirim sana. Özellikle bizim durumumuzdaki hastalar için tek kaynak bence. Herşeyden önce bir bilim insanı. Ben şuan tedavideyim benimde 4.denemem 3.denememi de hocam yapmıştı. Ama ona olan güvenim sonsuz. Bu bahsettiğin testleri ben yaptırdım bir yıl önce o zman üniversite hastanesinde yaptırdım daha bir çok tahlille birlikte...Şuna inanıyorum ki hocam sana özel bir bakış açısı muhakkak geliştirecektir. Geçmiş olsun...Allah hayırlısını nasip etsin inşallah.

acibademi nasil buluyosunuz? art hic duymadim daha önce..

acıbadem için olumsuz birşey duymadım, şahin bey oranın doktoru onun için de hep olumlu şeyler okudum, ama daha önce 3 kez negatif almış biri olarak belki osman hoca sana yeni bir bakış açısı getirebilir.
art aslında yeni bir merkez geçen ekimden beri tüp bebek işlemi yapıyorlar, hoca önceden başka merkezlerde çalışıyordu, burası kendi merkezi. yeni olduğu için duymamışsındır.

Back
X