Bursada ziya çetine giden hamişler..

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
Kızlar ben hamileliğimin başından beri ziya beye gidiyorum hatta öncesinden beri önümüDeki hafta çatı muayenesi için çağırdı.. Yaptıran var mı korkuyorum da:KK43:

merhaba lar cnm bende öğretmenim haziranda bursaya annemlerin yanına geçeceğim ziya beye gitmeyi düşünüyorum sen memnun musun acaba fiyatı nasıl bide doğum ü hangi hastanede yaptırıyor bilgi verirsen çokk sevinirim

merhaba lar cnm bende öğretmenim haziranda bursaya annemlerin yanına geçeceğim ziya beye gitmeyi düşünüyorum sen memnun musun acaba fiyatı nasıl bide doğum ü hangi hastanede yaptırıyor bilgi verirsen çokk sevinirim
Cnm ben hamile kalmadan öncesinden beri ziya beye gidiyorum çokda memnunum muayene ilk gidişinde 100 snrasında 50 tl ama parayla işi olan biri değil. Doğum için doruk yada jimer dedi biz jimeri seçtik hayırlısı bakalım dünde çatı muayenem vardı korktuğum gibi olmadı çok şükür acı hissetmedim hiç. Tavsiye ederim gitmeni

Cnm ben hamile kalmadan öncesinden beri ziya beye gidiyorum çokda memnunum muayene ilk gidişinde 100 snrasında 50 tl ama parayla işi olan biri değil. Doğum için doruk yada jimer dedi biz jimeri seçtik hayırlısı bakalım dünde çatı muayenem vardı korktuğum gibi olmadı çok şükür acı hissetmedim hiç. Tavsiye ederim gitmeni
Çok teşekkürler cnm içimi rahatlattın yengem de ziya bey e gidiyordu o zaman zübeyde deydi şimdi özel e geçmeşi bence çok iyi olmuş devlet hastanesi çok kalabalık oluyor. Allah ağrısız çabucak kurtarsın inşallah cnm bebis ine sağlıkla kabus inş . Ben daa 16 haftalığım çok var☺

X