- Konu Sahibi Lady Guinevere
- #41
Senin derdin nedir? Tetenoz hastaneden bulaşmaz risk orada değil risk hayatın içinde.
prospektüsse ben de paylaştım görmek mi istemedin?
Kuduzla karşılaşma ihtimali olanlara mesela veterinerlere ısırılmadan önce aşı yapılır ZATEN. Her gün ısırılma riskin varsa gider aşını yaptırırsın. Demogoji yapmana gerek yok. Tetanozun aşı dışında koruması tedavisi yok.
Tetenozla karşılaşmıyor oluşumuzun tek sebebi düzenli aşılanma yapaılması. Toz toprak olan her yerden tetanoz kapabilirsin.
{Konu dışı olduğu için raporluyorum istersen kendi konunu açabilirsin kadının konusunu meşgul etmeye gerek yok.}
Aslında derdim büyük. İnsanların bir nebze olsun gözlerini açmaları, doğacak günahsız evlatları için bazı şeyleri sorgulamalarını istiyorum. İlaç kartellerinin ilaçları kendi fonladığı doktorlara yaptırdıkları testlerin güvenilir olmadığını, hatta birtakım ciddi yan etkileri açık açık yazdıklarını ama bunları dile getirmemek yoluyla sakladıklarını görmelerini istiyorum. Pandemi döneminde bu durumu fazlasıyla yaşadık.
Rabbim, biz insanı ahseni takvim üzere -en güzel şekilde yarattık diyor. Yeni doğmuş bir bebeğe henüz hastalık yokken müdahale edilmesi sizce doğru mu?
Kaldı ki doktorumun söylediğine göre aşısı yapılan hastalıkların çoğu hastalık ortaya çıktıktan sonra da yapılabilir.
Derdim bu.
Konuyu meşgul ettiysem özür dilerim.