bursadaki arkadaşlar acil cevap bekliyorum lütfen :((

tabiki de öyle. ben ilk muameleden memnun kalmadığımdan cesaret edemiyorum zaten. Allah kolay doğum versin hepimize en önemlisi bu. Ama Filiz hanım ın adını duymuştum ilgisi kulağıma geldi.

tabiki de öyle. ben ilk muameleden memnun kalmadığımdan cesaret edemiyorum zaten. Allah kolay doğum versin hepimize en önemlisi bu. Ama Filiz hanım ın adını duymuştum ilgisi kulağıma geldi.

evet canım ALLAH kolay doğum versin hepimize yaaa ben yavaştan korkmaya başladım inşallah herşey yolunda gider :))

inşallah bekliyoruz bakalım hafiften yalancı kasılmalar başladı benim. Bebeğim de 3 kilo erken gelme ihtimali de olabilir diyolar hayırlısııı :))

Allah yardımcın olsun senin de az kalmış. ben 5 martta yaptım doğumumu. hemde normal :) bir ay erken geldi kızım kilosu da 3300.
3 kiloya kadar gayet iyi oluyorlar zaten benden tavsiye bol bol muz ye biraz daha kilo alsın :) ayrıca yalancı kasılma olup olmadığını ben anlamamıştım. hastaneye ağrı yüzünden gittik ve 6 cm açılma varmış doğum başlamış. suyum gelmediğinden anlayamadık. çabucak da aldım kucağıma. İnşallah sağ salim ikiniz de atlatırsınız. Annelik çok güzel birşey :)))

çok sevindim senin adına canım yaa. benim gelmeye niyeti yok daha oğlumun hâlâ beklemekteyimmm yaaa. muz da yemek isterdim ama ben de hem gebelik şekeri var hem de kabızlık o yüzden çok dikkat ediyorum yediklerime. çok sıkıcı beklemek yaaa ((

Geçmiş olsun. takma kafana herşeyin bir çaresi var Allah dermansız dert vermesin yanlız ben çok fazla muz yememe rağmen hiç kabızlık olmadı. Aksine hergün düzenli olarak tuvalete çıkabiliyordum doktorum bile çok şaşırdı hatta. bünye ile ilgili birşey demekki. Olsun Sağ salim kurtulursun inşallah

sağolasın canım ben hamileliğin en başından beri çekiyorum bu kabızlıktan bünye meselesi dediğin gibi. inşallah bekliyorum ama oğlımun hiç gelmeye niyeti yok gibiii . rahat galiba yerinde :))

canım sühendan hanım doruk tıpla anlaştı orda yine bulabilirsin.muhtemelen çekirge doruktur

haklısın canım yazdığım oyle de anlaşılablir (
şok oldum doktorunuz hastaneden ayrıldı dediklerinde ne yazdığımı bile farketmemişim (
ziya çetin çok olmuş ayrılalı (

ziya bey çekirge konur hastanesi karşısında muayenehanesi gitmek isteyenler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…