- 24 Mart 2025
- 35
- 13
- 3
- 27
- Konu Sahibi kaderminackk
-
İnegöl kullaniyorum cok memnunumMerhaba biz mobilya alacağız olduğumuz yerde bir kaç firmaya baktık iyi bir düğün paketi şeklinde 250 280 arası bir kaç sene dayanacak şekilde 160 bin tl . Eşim Bursa’da mobilyada ucuz ve kaliteli günü birlik gidip alıp döneriz diyor . Araştıracağız tabi ama sizce nasıl oradan alan yaşayan var mı ?
Hangi şehirden gideceksin bilmiyorum ama ben mobilya alırken gitmiştim İnegöl’e Ankara’da daha iyisini ve uygununu buldum.Merhaba biz mobilya alacağız olduğumuz yerde bir kaç firmaya baktık iyi bir düğün paketi şeklinde 250 280 arası bir kaç sene dayanacak şekilde 160 bin tl . Eşim Bursa’da mobilyada ucuz ve kaliteli günü birlik gidip alıp döneriz diyor . Araştıracağız tabi ama sizce nasıl oradan alan yaşayan var mı ?
Nakliye parası siz aracla gidecekseniz benzin parası yada ucak otobüs ücreti aynı hesaba gelmez mi mesafe ne kadar bilmiyorum ama nakliye ücretleride az değil.Merhaba biz mobilya alacağız olduğumuz yerde bir kaç firmaya baktık iyi bir düğün paketi şeklinde 250 280 arası bir kaç sene dayanacak şekilde 160 bin tl . Eşim Bursa’da mobilyada ucuz ve kaliteli günü birlik gidip alıp döneriz diyor . Araştıracağız tabi ama sizce nasıl oradan alan yaşayan var mı ?
Hangi sehirdesiniz ki?Merhaba biz mobilya alacağız olduğumuz yerde bir kaç firmaya baktık iyi bir düğün paketi şeklinde 250 280 arası bir kaç sene dayanacak şekilde 160 bin tl . Eşim Bursa’da mobilyada ucuz ve kaliteli günü birlik gidip alıp döneriz diyor . Araştıracağız tabi ama sizce nasıl oradan alan yaşayan var mı ?
Yeni öğrenmeniz iyi olmuş ama yanlış bilgi çünkü uygun değilBursa'da mobilya neden ucuz olsun ki. Yeni bir bilgi öğrendim şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?