Bursal arkadalar sohbete buyurun...

zoioa ve rapunzel hoşgeldiniz kızlar
konu botlardan devam etmiş benimde katkım olsun ,saolsun annem hediye almıştı, taba rengi çizme hiç giymedim, bu bayram giymeyi düşünüyom.şimdi tam sezonu bindirmişler fiyatlara tabi.yaza girereken alcan aslında çok uygun oluyo fiyatlarr

hoşbulduk şampuaan
aynen öyle haklısın valla sezon sonu %50 civarı düşüyo fiyatlar ama bnm gözüm kalmıştı :kedi: ondan baktıımm

kızlar yolunuz düşerse kadıncaya bakın çok güzel indirimler oluyo geçen hafta ablamla şöyle bi bakalım diye girdik 3 çift alıp çıktık tafsiye ederim

iyii gecelerr herkesee opuyorumnanaktan
bende yatayıım yavaştan iyi uykularr herkese

ben yapmadım bugün temizlik haftasonu modundayım :)
pazartesi yaparım artık bugün dinleniyom, bütün gece de uyutmadı burak kayra beni ,hep burnu tıkandı ,okyanus suyu sıktığım halde saat başı uyandı deli oldumm

evet canım yıkadım rahatladım yaa kirli değildi halım ama yeni olduğu için tüylenme yapıp deli ediyodu benii

ceren ben senede bir kez halılarmın hepsini halı yıkamaya veriyom çokta memnun kalıyom, hiç elde halı yıkamadım, hem daha hesaplı hemde yorulmuyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…