E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşaallah.biz karyolamızı ayşen bebeden aldık beyaz ağırlıklı zamanında teslim edildi istediğin gibi değişiklikler yaptırabiliyorsun biz memnun kaldık tavsiye ederim.
gelin inegöle bakın derim, kuzenim aldı daha yeni sallanan beşik, o çekmeceli şey adını unuttum 4 çekmece falan oluyor ya ondan bi de dolabı 800 liraydı..
2000 liralardan bahsediliyor, hatta daha makul bişey istersen yaptırabilir anlaşabilirsiniz...
inegöle bu kadar yakınken gelmemek olmaz bence yerimseniben
ben ikeadan aldım çokta hoş oldu ve odasını bin ytlye tamamladım
çok uyguna geldi...
canım keşke ankaradan alma fırsatın olsa bende hafta sonu fikir olsun diye bebek odalarına baktım sitelerde çocukça diye bir mağaza mobilyalar harika öyle çiçekli böcekli şeyleri bende sevmiyorum. mağazada sade harika mobilyalar vardı. fiyatlar 3.000 ytl civarı ama takımlar ileriye dönük kullanabilcek türden öyle bebeksi odalar değil. internet sayfasında ürünleri pek yok tasarım modelleri kendilerine özgü olduğu için heralde
Merhaba Bursa'lı anneler,
24 haftalık hamileyim, artık bebeğimin odasını hazırlamak istiyorum.
Birkaç yere baktım ancak istediğim gibi bir mobilya takımı bulamadım henüz.
Çilek'e baktım; 2 çeşit takım var. Ben çiçekli böcekli birşey istemiyorum. Sade, düz renk istiyorum.Bir de güvenilir bir yerden almak istiyorum.
İkea'da masif bir takım gördüm. İkeada pek çok ürün biraz uyruduk ama ahşap ürünleri gerçekten kaliteli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?