Bursali Arkadaşlar Yardim

Kizlar çok heycanliyim klomenden de çok ümitliyim nedense....
Hayirlisi olur inşallah.....
Evet ben yaklaşik 1 yildir doğum kontrol ilaci kullaniyordum....2,5 ay önce biraktim.....korunmuyorum 2,5 aydir allah ne zaman kismet edecek bakalim

İNŞ CNM HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR HAYIRLISIYLA:nazar:
NACİZANE SANA TAVSİYEM ÜMİDİNİ HİÇ BİR ZAMAN KAYBETME:nazar:
EĞER İNANIYORSAN OLUYOR İSTEDİĞİN ŞEY:nazar:

beyaz melek canım daha çok yenisin biraz daha sabırlı olmalısın. hiç bir sorun yoksa 6 ayda oluyor zaten. merak etme. inşallah klomenin faydasını görürsün.

mumudihaba canım ben sohbet odalarına da giremiyorum ya neden acaba benim bilgisayarımın ayarlarıyla ilgili bir sorun var sanırım. ama sana bir şekilde ulaşmaya çalışacağım. ulaşamazsam da artık burdan sorarım soracaklarımı. ayrıca senin ziyaretçi mesajlarında kapalı sanırım. profiline baktım ama ziyaretçi mesajı yazılacak bölüm de yok. benmi beceremiyorum anlamadım.

canım sohbet odasına gittim açıldı sonunda da ama seni göremedim orda. ayrıca çok karışık herkes bir anda bişeyler yazıyor ve kim kime ne yazıyor belli değil. ben oldum olası şu chat işini beceremedim zaten. ayrıca herkes birbirinin ne yazdığını görüyor.

beyaz melek canım daha çok yenisin biraz daha sabırlı olmalısın. hiç bir sorun yoksa 6 ayda oluyor zaten. merak etme. inşallah klomenin faydasını görürsün.

mumudihaba canım ben sohbet odalarına da giremiyorum ya neden acaba benim bilgisayarımın ayarlarıyla ilgili bir sorun var sanırım. ama sana bir şekilde ulaşmaya çalışacağım. ulaşamazsam da artık burdan sorarım soracaklarımı. ayrıca senin ziyaretçi mesajlarında kapalı sanırım. profiline baktım ama ziyaretçi mesajı yazılacak bölüm de yok. benmi beceremiyorum anlamadım.

İNŞALLAH BİTANE YAPIM GEREYİ BİRAZ HEYCANLIYIM ÇOK KAFAMA TAKIYORUM YA OLMAZSA DİYE...
AKLIMA BİRSÜRÜ SAÇMASAPAN ŞEY GELİYOO BEBEKLERE BAKARKEN İÇİM ACAYİP OLUYOR...
ACABA DİYORUM OLMAYACAK MI DA KENDİMİ GARİP HİSSEDİYORUM DİYORUM....:çok üzgünüm:
ALLAH KİMSEYİ EVLAT KOKUSUNDAN MAHRUM BIRAKMASIN CANLARIM....
26 YAŞINDAYIM YAKLAŞIK 1 SENELİK EVLİYİM İNŞALLAH ALLAH GÖNLÜME GÖRE VERİR...CÜMLEMİZEa.s.

İNŞALLAH BİTANE YAPIM GEREYİ BİRAZ HEYCANLIYIM ÇOK KAFAMA TAKIYORUM YA OLMAZSA DİYE...
AKLIMA BİRSÜRÜ SAÇMASAPAN ŞEY GELİYOO BEBEKLERE BAKARKEN İÇİM ACAYİP OLUYOR...
ACABA DİYORUM OLMAYACAK MI DA KENDİMİ GARİP HİSSEDİYORUM DİYORUM....:çok üzgünüm:
ALLAH KİMSEYİ EVLAT KOKUSUNDAN MAHRUM BIRAKMASIN CANLARIM....
26 YAŞINDAYIM YAKLAŞIK 1 SENELİK EVLİYİM İNŞALLAH ALLAH GÖNLÜME GÖRE VERİR...CÜMLEMİZEa.s.

slm canım tedavin hayırlı olsun,inşallah positif sonuçlar alırsın,bencede daha çok yenisin stres yapma hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz Allahın izniyle,duaların için teşekkürler,bu arada dr un ve gittiğin yer neresi yazarmısın canım sevgiler..a.s.

selam...
ben de yaklaşık 1 yıldır tedaviye devam ediyorum...
acıbadem de başladım...
her şey çok temiz titiz ve sistemli...
çalışan herkez bir misyon üstlenmiş...işini süper yapıyorlar...
ilk iki aşılamam da 7.8. günlerinde regly ile hüsran oldu...
sonra biraz ara verip başka bir yerde devam ediyorum...
süreç maddi manevi ağır...
hem çalışıp hem stressiz rahat olmak zor oluyor...
hep inandım inanmaya devam ediyorum..
allah hepimize sağlılklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
:sm_cool::sm_cool:

Back
X