Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazmayı unutmuşum
Aşılamalrımda hep Gonal-f iğnesi kullandım
Çatlatma iğnesi olsrakda Pregnly kullandım canımm
sadece bunları kullanıyosun aşılamada
:1hug:
canım çok teşekkür ederim. ben sana özelden mesaj atmıştım ama aldınmı bilmiyorum. beni bilgilendirirsen sevinirim. özer bey çok kafama yatıyor. umarım benim derdime de derman olur.
cnm eğer zor bir hastaysan dr özer kutlu yu tavsiye ederim
çok bilgili çok tecrübeli ve çok sabırlı işini yapan bir dr:lepi:
teşekkür ederim canım. evet zor bir hastayım. seninle daha önce başka bir başlıkta da yazışmıştık. yaşadığın talihsizlikleri biliyorum ve çok üzülmüştüm. inşallah birdaha yaşamazsın öyle kötü şeyler. canım ben 1 kez doğal yolla hamile kaldım ama düşük yaptım maalesef. pko var bende. o yüzden klomenle düzgün yumurta elde edilemiyor. şu an gittiğim doktor iyi ama bana biraz daha benim durumumdaki hastalar konusunda tecrübeli bir doktor gerekli. sanırım doktorum da bunu kabul ediyor ve iyi bir merkeze gitmen gerekli falan diyor. sanırım çok umutlu değil benden ve uğraşmak istemiyor. ama şu ana kadar çok uğraştı ilgilendi sağolsun hakkını yemem o konuda. canım sana özelden yazabilirmiyim müsaden olursa sormak istediğim bazı şeyle var.
tabikide cnm ne demek
bizler aynı kaderi yaşamış insanlarız bizler birbirimizin dilinden ve derdinden anlarız:asigim:
Beyaz melek canım sende bir problem yoktu sanırım. klomene niye başlıyorsun ki. klomeninde yan etkileri var canım. bende 2 kez kist yaptı.ama bende pko var. klomenle hamile kalanlar da var tabi. sen jimerde jale hanıma yaptıracaksın herhalde. bende aşılama istiyorum şu an kistim var. 1-2 ay içinde geçer herhalde o yüzden aşılama konusunda tecrübeli bir doktor arayışına girdim. pko dan dolayı ilaç dozunu falan çok iyi ayarlaması gerekiyor yani. özer kutlu yu tavsiye ediyorlar canım sen ne diyorsun. yazılarını takip ettiğim kadarıyla senin doktorlar konusunda çok geniş bir bilgin var.
canım özel mesaj yollanmıyor sana. aktifmi değil acaba. kontrol panelinden bir kontrol etsen.
GÜZELİM SON İKİ AYDIR YUMURTLAMA DÜZENSİZLİĞİ YAŞAMAYA BAŞLADIM.O YÜZDEN 2 AYDIR ADETLERİM TEPETAKLAK OLDU.ACAYİP STRES YAPTIM BU DA DOĞAL OLARAK YUMURTLAMAYI ETKİLİYO....HORMONLARIM NORMAL ÇIKIYOR...
PKO YOK,EŞİMİN SPERMİYOGRAMI DA ÇOK İYİİ.....ORTADA Bİ PROBLEM YOK AMA 2,5 AYDIR DENEMEMİZE RAĞMEN BEBEİŞ GELMEDİ....
BİLİYORUM BU ÇOK ERKEN 4-5 YILDIR BU ARZUYLA YANAN İNSANLAR VAR AMA İLK HEYECEN YENİ HEVES Mİ BİLMEM OLMASINI ÇOK İSTİYORUM...DOKTORUM DA ÇOK İSTEDİĞİMİ BİLİYOR BENİM İSTEĞİM DOĞRULTUSUNDA KLOMENE BAŞLIYACAĞIZ AZAR DOZLARLA.İSTENİLEN OLGUNLUĞA GELİNCE DE ÇATLAMA İĞNESİ VURCAK....
ALLAH HEPİMİZE SABIR VERSİN İNŞALLAH....
KİMSEYİ BEKLETMESİN...
DOKTOR KONUSUNDA DA BU SİTEDE ÇOK YORUM YAPILDI İÇİNE HANGİSİ YATARSA ONA GİT BİTANEM.ÇÜNKÜ BU BİRAZDA GÖRECELİ BİR KAVRAM...
BENİM ÇOK MEMNUN OLDUĞUM BİR DOKTORDAN BAŞKASI HİÇ MEMNUN KALMAYABİLİYOR.BU DOKTOR MESELESİ DE BİRAZ ŞANS ALLAH İYİLERLE KARŞILAŞTIRSIN İNŞALLAH.....
BİRAZDA MADDİYATA DAYALI BAZI ŞEYLER....
JİMER ÖZEL SSK İLE ANLAŞMASI DA YOK....ÜCRETLER ,TAHLİLLER,DOĞUM BİRAZ PAHALI AMA 4/4 LÜK BİR YER KESİNLİKLE....EĞER MADDİ PROBLEM OLMAZSA KESİNLİKLE JİMERİ TAVSİYE EDERİM...GÜRKAN UNCU VE OSMAN DEVELİOĞLU GİBİ BURSANIN 2 EN İYİ TÜP BEBEK UZMANI PROFÖSÖRLE ÇALIŞIYO.MÜKKLEMMEL Bİ KADROSU VAR...
AMA MADDİYAT ÖNEMLİ İSE ÖZER BEYİ TAVSİYE EDEN ÇOK ONDAN YARDIM ALIRSIN.TAHLİLLERİ ZÜBEYDEDE YAPTIRIRSIN HİÇ OLMAZSA...
DOĞUM DA ORDA OLUR.
BEN ÖZER BEYLE HİÇ TANIŞMADIM MALESEF PEK YORUM YAPAMAM O YÜZDENa.s.
aktif cnm başka arkadaşlarla yazışıyorum
istersen hemen sohbet odasında görüşelim
canım senin isminin üzerine tıklayıp özel mesaj göndere basıyorum ama aşağıdaki yazı çıkıyor
mumudihaba has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.
If you are trying to send this message to multiple recipients, remove mumudihaba from the recipient list and send the message again.
neden bilmiyorum. Bir problem var ama. Sohbet odasında nasıl görüşülüyor canım ben biraz bu konularda tecrübesizim kusura bakma.
Ayrıca beyaz melek tabiki haklı, insanın beklentilerine cevap verecek doktor çok önemli yoksa oyalanıp durursun. Ben de zaten böyle bir doktor bulmaya çalışıyorum ama maddiyat da önemli. Para vermeden yaptırma imkanım olan tahliller için niye para vereyimki.ilaçlara % 20 ödemek varken niye 1000 lira 1500 lira ödeyeyim. Dediğin doğru para kolay kazanılmıyor ve biraz idareli olmak lazım.